Last news in Fakti

18 Април, 2018 15:46 2 984 5

Татяна си подари нов силиконов бюст за бала на сина си (СНИМКИ)

  • татяна-
  • фолк певица-
  • силикон-
  • бюст-
  • бал

Преди дни фолк певицата Татяна добави нови кубици към бюста си, съобщава "Шоу". Изпълнителката се пошегува, че е модерно абитуриентките да искат като подарък за бала чифт нови гърди, а тя тази година изпраща абитуриент и е решила да си подари бюст.

Татяна добавя също така, че е суетна и заради това иска да се сдобие с по-широко "деколте". Колкото до това дали в момента е без мъж, фолкдивата е категорична, че синът ѝ заема челната позицията на мъж в живота ѝ. Изцяло е насочила вниманието си и към кариерата си.

Заснела е клип в Дубай, тъй като смята, че е късметлийка и за нейно щастие е имала свой приятел, който работи в най-скъпия хотел там – „Бурж ал Араб“, където са направени голяма част от кадрите към "Падам си по теб". Смята това за постижение, тъй като много нейни колежки са искали да снимат там, но не са им дали разрешение.

С бившия ѝ съпруг, с когото изпълнителката се разведе заради изневяра, в момента са в "много добри отношения". "Синът ми получава някаква издръжка от баща си, но като цяло е при мен, живеем си заедно", добавя още тя.

След 20 годишен брак Татяна заявява, че са се разделили не поради липса на любов, а защото приоритетите в живота им са се изменили. "Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който постоянно иска да се развива и мечтите ми се простират по-далеч от малкия град. Той вече има второ дете, сбъдна своята мечта, а аз продължавам да следвам своите и да се грижа за сина ми Атанас", допълва Татяна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диди

    9 1 Отговор
    На човек да му писне,всеки ден пишат коя си сложила силикон,коя ботокс,коя с друг мъж и т.н. Всички са за бордел,и да не излизат от там,за да излагат България.Ужасни са .
  • 3 РЗС

    5 1 Отговор
    пияни ли са тия доктори, някаква нова тенденция ли е, но както е тръгнало скоро ще ги слагат тия гърди под мишниците както ги разделечават
  • 4 РЗС

    3 1 Отговор
    пияни ли са тия доктори, някаква нова тенденция ли е, но както е тръгнало скоро ще ги слагат тия гърди под мишниците както ги разделечават
  • 5 Суйо

    2 0 Отговор
    Аз нямам пари да си оправя зъбите, тя - нови ПРЕДНИ гърди... :)