Last news in Fakti

23 Април, 2018 14:09 4 560 8

Секс робиня намери спасение в казармата (СНИМКИ)

  • секс-
  • изнасилване-
  • казарма-
  • военни-
  • войници-
  • трафик на хора

Жертва на трафик на хора се измъкна от ада на земята и отиде да служи в армията

Амбър Кейси, която служи в американската армия, разказва за страшен период от живота си, когато на 16 години станала жертва на сексуална експлоатация. Тя била изнасилвана стотици пъти и водила отвратителен начин на живот, нощувайки в наркобордеи или по автобусите, за да се стопли, пише Mirror.

Сега Амбър е на 29 години и животът ѝ е преобърнат напълно. Тя възпитава две деца, получила е магистърска степен и и се е посветила на борбата с трафика на хора.

Черния период в живота на Амбър започнал, когато започнала да се вижда с момче, което ѝ осигурявало храна и дрехи. Но след няколко седмици младежът я отвел в апартамента си и я принудил да проституира. Амбър обслужвала поне по 10 мъже на ден и ако изкарала по-малко от 500 долара била жестоко пребивана.

"Той каза, че ме обича и може да осъществи всичките ми мечти. Аз го обичах и му повярвах. Чувствах се горда, когато бях до него. Но веднъж той ме заведе в апартамента си, където имаше още 2 момичета. И повече не излязох от там", разказва Амбър.

В продължение на 9 месеца през 2006-2007 г. Амбър оцелявала с по $20, които харчела за храна и презервативи. "Превърнах се в проститутка и когато навърших 17 години, вече имах стотици сексуални партньори", разказва ужасните си спомени Амбър.

Тя успяла да се върне към нормалния живот благодарение на офицер, който отговарял за набирането на новобранци за армията на САЩ. Той успял да я открие 2 години след като тя се била регистрирала на борсата за завършили училище. След това ѝ помогнал да получи необходимите документи, помогнал и да вземе изпитите и я подготвил за обучение. Момичето постъпило на служба през 2007 г. в артилерийски полк в Ирак.

А сутеньорът, който ѝ отнел детството не бил осъден за това, което направил с нея, но все хак бил вкаран в затвора за побой и престъпления, свързани с наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefan

    15 5 Отговор
    Е..... ти армията. Всички по милост ли са ги пратили в ю. с. армията?

    Коментиран от #7

  • 2 Стефан1

    10 7 Отговор
    Огледайте добре последната снимка - в дясно се виждат две патерици - да не наемат и военни инвалиди? И много евтино стоителство и обзавждане на стаята - то в нашата казарма беше по-добре - телевизор, видео, касетофон, печка на твърдо гориво, вода и мивка, масичка, 4 стола за карти, нощни шкафчета, табло на дежурния, устави и няколко книги за техника, табла и шах и др. / интернет и кабелна нямаше, защото беше 90 -те години/
  • 3 Хаха

    16 2 Отговор
    Е сега й порнаха дирника в казармата!!! Цели рати ще й се изреждат

    Коментиран от #8

  • 4 войник

    8 1 Отговор
    Тази добре ли е психически .Да не хване автомата и всичко наред.
  • 5 Суйо

    1 0 Отговор
    А после атентаторите ислямисти били "социално изключени", впоследствие приобщени към проармейски групировки. Тук случая е същия, ама ПиАРа е бял, нали е великата негърска армия на 45-я "Прическата".
  • 6 Morgoth

    2 0 Отговор
    Живеела по наркобордеи и автобуси, т.е наркоманка, която е била готова да продаде и собствената си майка за следващата доза. А сега изведнъж става многократно изнасилена. Аз на този принцип мога ли да кажа, че от хранителния магазин са ме обрали, след като вече сме изяли всичко което купихме миналата седмица и да си поискам парите обратно?
  • 7 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Stefan":

    Не, но много от младежите, които не виждат смисъл в живота си и не могат да вземта решение какво да правят занапред, се записват в армията, за да поемат някак живота си. Това е един смислен старт в живота, след това или ще се справят като вече узрели хора или ще се сринат тотално.
  • 8 Убф

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    9-та рота най вече 🤣