Last news in Fakti

29 Април, 2018 12:42 114 224 35

Бившият на Гала се къпе в милиони, а водещата издържа Стефан

  • гала-
  • водеща-
  • бивш съпруг-
  • милионер-
  • фалирал-
  • константин будев-
  • стефан

12 години след фалита Константин Будев отново е милионер

Бизнесменът Константин Будев, когото тв водещата Гала заряза позорно след фалита, който го остави без пукната пара, днес отново е милионер. 12 години след като се оказа на дъното - напълно разорен, изоставен от съпругата си и оставен да се оправя сам без 5 стотинки в джоба, той възкръсна като феникс, пише клюкарското издание "Уикенд".

В момента Будев си е стъпил на краката и пак тъне в охолство. Бившият съпруг на Гала днес живеел под един покрив с третата си жена в луксозно имение с гледка към планината Витоша. Къщата е над 1000 квадрата, разполага с открит плувен басейн с олимпийски размери, кът за барбекю, просторна градина и фитнес зала на открито.

В същото време Гала била принудена да изплаща огромен жилищен кредит, защото настоящият ѝ мъж Стефан не вадел кой знае какви пари от бизнеса си за производство на мед и участието си като ко-водещ в нейното предаване.

В момента, в който клетият бизнесмен фалира, стана безинтересен за водещата и тя дори го обвини в психически тормоз. „Той успяваше да ми вмени чувство за вина, прекрасно го правеше и доскоро. Натякваше ми, че му причинявам това, че ще нараня много хора, че детето не може да понесе раздялата ни”, жалвала се е водещата. Малко преди да се раздели с него заради сериозните финансови затруднения, в които изцеденият бизнесмен изпаднал, на Гала й се наложило да продаде луксозната си къща в полите на Витоша и двамата да се настанят в далеч по-скромен апартамент.

В един момент тв водещата изкара на бял свят кирливите ризи на партньора си. Според откровенията на Гала, й писнало да е глава на семейството. Косьо я дразнел с всичко, но най-вече с разхвърляността си — след баня, например, той никога не си прибирал хавлията си. „Няма и никакво отношение към точността. Закъснява за срещи с 1 час и като дойде, се държи така, сякаш нищо не се е случило. А аз цепя секундата. Беше ми много трудно по време на брака ни — аз бях главата на семейството”, изповядала се е водещата.

Сега бизнесменът работел по най-големия руски туристически инвестиционен проект у нас — Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия”. Той управлява милиони евро на руснаци, а сред партньорките му в бизнеса е легендарната шефка на Комсомола Станка Шопова.

Въпреки бизнес нюха си, той два пъти фалирал, а при всеки финансов колапс губел десетки приятели. Първата криза в бизнеса Косьо преживял през 1994-5 г. Банките започнали да фалират и повлекли и него. Заминали над 700 000 долара, които имал на влог в една от големите банки. И другата му сметка с $ 82 000 била стопена, а за капак партньори от чужбина усетили какво става в България и не му доставили предварително платена стока за близо половин милион. Така за няколко дни мъжа на Гала бил напълно разорен.

След това Будев започнал да работи с откривателя на нанодиамантите, които лекуват рак, проф. Ставри Ставрев. Малшанс обаче провалил производството на лекарство против рак у нас. Будев и проф. Ставрев имали одобрението на премиера Бойко Борисов за производството му. Определили си и среща със здравния и финансовия министър, за да договорят подробностите. За лош късмет обаче след месец в здравото министерство имало рокада и министърът бил заменен с друг. По същото време фармацевтични компании подели яростна кампания срещу проф. Ставрев и всичко пропаднало. Били обвинени едва ли не за мошеници, което много огорчило и учения, и бизнесмена.

Покрай телевизионните изяви на Гала Будев се опитал да пробие и в телевизията. Заради бившето момиче на късмета в „Шоу Невада” Косьо направил предаванията „Топ модел Зодиак” и „Телевизионно казино”. Промяна в ръководството на БНТ прецакала и тези проекти на Будев. Тогавашният шеф Хачо Бояджиев бил заменен с нов директор, който моментално свалил предаванията на Косьо от ефир и пуснал рубрики на свои хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    127 17 Отговор
    Къпе се в милиони милилитри вода годишно, а Гала издържа мъжа си, който не се къпе?
    Как го издържа?!
  • 2 крюшо

    84 15 Отговор
    как ги е лъснал тези бузи,бившия!?
  • 3 Омар

    102 14 Отговор
    Стефан и Гала като посредствени "личности" сигурно правят анала ?
  • 4 вес

    175 14 Отговор
    Нищо ново, наблюдавам го от години и при приятелите си. Изпоразведоха се, когато претърпяха фалит. Сега отново са добре, а бившите им мизеруват с някакви палячовци, които са ги убедили, че са били голяма работа преди години. Толкова пъти видях едно и също, наслушах се на едни и същи приказки от жените им, че вече ми става смешно още като чуя в началото поредните обяснения от някоя жена, която неясно защо мисли, че именно тя ги е измислила за първи път )))
  • 5 Иванов

    79 66 Отговор
    Печели милиони от бизнес с руснаци? Значи няма нищичко милият. Руснаците са бетер евреите( защото са руски евреи), колкото повече им работиш, толкова повече им дължиш. Третият фалит ще му е фатален, с краката напред!

    Коментиран от #25

  • 6 vasik atanasova

    108 17 Отговор
    евала на пича
    паднал но станал отново на крака
    а Гала си обича жените
    и съответно джендърите

    Коментиран от #8

  • 7 Гала е дърта парасница

    85 31 Отговор
    Стара парантия ма бих и го подал
  • 8 Аз Варна

    82 11 Отговор

    До коментар #6 от "vasik atanasova":

    Браво на човека!Може да е паднал,но не ,че някой го е бутнал,а ,че е скочил сам.Важното ,че е успял да се изправи.Точно така-УСПЯЛ.А Гала сега си гризе мазолите.Хак да й е!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анонимна

    117 2 Отговор
    Значи,всичко е заради парите!!! Когато някой,зарязва другаря си в живота,е най-вече заради това!!!! Много жалко!!!! И тогава се разбира,кой ти е истински приятел!!!!
  • 11 SMS

    128 6 Отговор
    Гала с нейния Стефан са толкова тъпи и безинтересни! Изобщо не ги гледам!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 мустака

    86 5 Отговор
    Супер безинтересни и Галчето и Стефчо.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Руски джендър-путиноид

    76 5 Отговор
    Хвани единия-удари другия,че и третия.Тоя си е типично комуне-мошеник.Тая е посредствена жена,а вторият и мъж е типичната мъжка проститутка-мазна и гнусна.
  • 16 Виви

    75 7 Отговор
    Нито са първите нито последните. А Гала е изпята песен и сега се чудят как да я направят пак интересна с разни глупави житейски трагикомедията, но уви ...
  • 17 Дядо

    67 2 Отговор
    Гала става жалка с това лигавене !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гаро

    47 2 Отговор
    "галя" не буди интерес! кой я гледа!#
  • 20 Гост

    45 6 Отговор
    А Галчето знае ли тоя как се натиска на други жени и какви неща им пише във фейсбук

    Коментиран от #35

  • 21 Вивиан

    49 7 Отговор
    Когато имаш до себе си известна банкерка за трета жена .. е няма как да не те навре в бизнес за милиони. Все пак Директорката в ДСК АД Диана Митева МУ Е ЖЕНА!
  • 22 Дойнов

    57 6 Отговор
    Гала и водещото от нея предаване са пълна боза. Канят някакви изпаднали от хайлайфа индивиди и ни занимават с простотиите им. Крайно време е телевизията да направи нещо качествено а не да се чудят защо нямат рейтинг. Защо ли, защото никой не им гледа простотиите.
  • 23 Гост

    36 5 Отговор
    Е Диана Митева няма как да не успее.А тя го дебне и ревнува от всеки женски поглед.
  • 24 Зорлем

    35 5 Отговор
    При така представена "визитка" на този Будев е повече от ясно, че този е всичко друго, но не и "бизнесмен"!
  • 25 Петрова

    39 5 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    Руснаците са много щедри ако си честен с тях.
  • 26 ДОБРЕ

    32 3 Отговор
    За такава водеща - така ! Нека плаща , в това няма нищо лошо . Нали имаме равноправие между половете .
  • 27 жалка

    37 0 Отговор
    Докато я издържаше нямаше проблем ама като дойдоха финансовите проблеми се видя колко струва любовта. Явно преди да му свършат парите не е имало психически тормоз и не е бил разхвърлян.
  • 28 диди

    22 4 Отговор
    Тая дърта катерица това заслужава.
  • 29 Една

    31 3 Отговор
    Будев, добре се е уредил с Диана Митева - шефката на ДСК.
  • 30 Гост

    23 0 Отговор
    Дианка Митева е наляла солидна инвестицийка в Будрев- къщичка** в полите на витоша къщичка** на халкидики . Но все пак това е личен живот. Иммала дала. Уредила го е. С нейните връзки няма 6ак да е друго
  • 31 Сталин

    25 4 Отговор
    Къв "хайлайф" ви друса в БГ бе, на гнусната територия, при гнусните, озлобени хорица ?? Кой е от хайлайфа ? Стоичков ли, Кобрата ли, или крадците на ДДС, или пък тия дето окрадоха парите за магистрали ?! Или пък политиците ни, с тъпите си, мазни и прости муцуни ? Или тия дето забогатяха от кражби при "обществените поръчки" ? Кръв, много кръв, злобен геноцид, нов Народен съд, газови камери, стадиони и крематориуми, поголовни разстрели и пълна национализация на всичко, след 10 години - пълен рестарт на държавата.
  • 32 Аз ,Врчанката

    23 5 Отговор
    Натрил й е носа на тази смозабравила се,застаряваща лелка- Гала,която,незная защо се мисли,че все още е първа младост! А пък, за предаването да не говорим-то е пълна скука(абе,един вид ,боза). Един единствен път се опитах да го гледам,но не издържах до края му и превключи телевизора на друг канал,защото,докато го гледах,ме хванаха нервите. А,що се отнася до Константин Будев-на такъв човек,шапка му свалям!! Никак не е лесно да се излезе на два пъти от калта! На този човек упоритостта и ината са му в повече и има за какво! Да е жив и здрав да си харчи парите!
  • 33 Николов

    2 1 Отговор
    Абе тая статия да не я е писала майка му на този човек? Толкова миловидни изказвания, че направо взех да се влюбвам в него... Стига чалга!
  • 34 ТЕСТИС

    2 1 Отговор
    Каква е тая драма? На кой му дреме?
    Какви са тия хора? Защо ни занимават?
    Стари, злобни катерици. Някакви долни, жалки мижитурки.
    Кажете кога най сетне ще имаме военна хунта?
    Кога ще започне възраждането на страната?
    Кога ще има отново здравеопазване?
    Кога отново ще има образование?
    Кога ще спрете да гласувате за най-долни простаци и невежи олигофрени?
    Кога ще имаме национална стратегия за каквото и да е поне за 50 г. напред?
    Кога държавата ще прибере обратно всичко което и откраднаха?
    Кога ще се одържави и събере обратно цялото имущество на политици и измислени бизнесмени- бивши спортисти с 2 грама мозък?
    Кога ще имаме истински новини?
    Кога ще има истински телевизии?
    Кога ще има разследваща журналистика?
    Кога ще има журналистика?
    Кога ще.....
    Пълен ташак !
    Всички бягат от тази клоака.
    Ако бяхме европейска държава, повечето български застрахователни компании, не трябва да съществуват! Те не могат да съществуват!!!!!
    Трябва смяна на управлението и обратно одържавяване. Да бъдат преразгледани всички проекти финансирани от Евро фондовете.
    Откраднаха се колосални средства.
    Много от средствата се връщаха до евроидиотите.
    Пълен ташак!
    Магистралите ни са с трагично качество!
    Всички Евро проекти са с удвоена стойност.
    Къщи за гости?
    За кои гости? Даже след проверката всичко било редовно!
    На колко политици им бяха построени фабрики с Евро пари, и някои после просто бяха продадени.
    Свобода на словото....Пълен ташак!
    Медии...
  • 35 Не, не знае

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Не знае, ама ти кажи