Last news in Fakti

10 Май, 2018 11:38 3 500 4

Млада жена направи нещо изненадващо на магистралата (СНИМКИ)

  • магистрала-
  • жена

Млада британка направи нещо, което не всеки би се осмелил да направи на магистрала

Англичанката Лили Уилитс реши да извлече най-доброто от една лоша ситуация и с това събра погледите на околните. Великобританката и приятеля ѝ заседнали в тричасово задръстване на магистрала, когато жената решила просто да легне между колите на платното и да си прави слънчеви бани. Младата жена била на път за Блекпул с партньора си Сам Уодсуърт, но катастрофа с камион ги накарала да спрат на място за часове, съобщава "Дейли Мейл".

Те били сред хилядите хора, заклещени на пътя и били принудени да седят в колата си и да се пържат от покачващите се температури. След като разбрала, че ще трябва да чакат най-малко три часа, Лили, майката на две деца, решила да излезе от колата и да се възползва от слънчевите лъчи.

27-годишната фенка на слънчевите бани опънала едно одеялце на магистралата и се настанила на асфалта, за да събере малко тен. Действията ѝ предизвикали пълен фурор, но иначе изнервените шофьори искрено се забавлявали с нея.

Лили Уилитс от Йорк, Северен Йоркшир, разказа: "Тъй като времето беше толкова приятно, решихме да направим нещо хубаво. А и децата ми бяха в този момент при баща си, така че бяхме само двамата със Сам".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфу

    11 0 Отговор
    Фейсбук е вреден ?
  • 2 123.300 D

    23 0 Отговор
    То две забременява на същото задръстване,една се разведе а 7 изневериха...2 педала нежно се държаха за ръце

    Коментиран от #3

  • 3 Ел Чабал

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "123.300 D":

    Забрави да споменеш за няколко наши материала които лъскаха бастуните гледайки англичанката от колите и камионите си
  • 4 Иоуееееее

    12 1 Отговор
    А в България последните на редицата си обявяват колите за продан с надеждата да си купят такива които са по напред в опашката. :D