12 Май, 2018 21:07 38 497 41

Митьо Пищова получил инфаркт след оргия със скиорки

  • митьо пищова-
  • димитър маринов-
  • инфаркт-
  • оргия-
  • жени-
  • скиорки

И други пикантни подробности за себе си споделя самият той в интервю за в."Шоу"

Димитър Маринов, известен повече като Митьо Пищова, се бе самопровъзгласил за "любимец на народа". Познаваме го и като кандидат за президент, кандидат за народен представител, организатор на различни конкурси за красота. Смята, че името му е "велико" в България, пише в. "ШОУ".

- Господин Маринов, последната информация, която имаме за вас беше, че сте в болница, и то в доста тежко състояние?

- Бях в болница, правиха ми операция в Германия, смениха ми клапа на сърцето и машинка имам за 20 хиляди лева. Машинката ми я сложиха в Правителствена болница в София, поръчана беше от Америка, сега съм топ и издържам на две жени. Желязо съм! Отслабнах 80 кила, всичко е 6 при мен! Ама имах скрити 200 000 лева, но ги дадох по доктори и болници. Сега трябва да ходя на лекар през 6 месеца. Машинката има живот 10 години и през 2028-а трябва да я сменят.

- Бяхте потънали в сериозни финансови проблеми, откъде намерихте пари да отидете в Германия и за тези операции?

- Имам много богати приятели, имам много богат брат - Тойота Венци, и имам добри приятелки бизнесдами, които ми дадоха доста пари. Сега вече стоя доста добре финансово, върнах си имотите в Арбанаси, върнах си къщите.

- На каква стойност са тези ваши имоти и къщата?

- Къщата е малка и струва някъде 50 000 лева. Брат ми даде парите и си я върнах. Имам четирима приятели, двама са в София и двама от Стара Загора. Имам още двама кмета и моя любим брат. Това ми са приятелите, на които мога да разчитам и на един Боби, който ми е брат от София. Най-важните ми приятели обаче са моите майка и баща и кръстник Върбан Даков от Банско. Той може да ми даде не 50, не 100...ами колкото си искам пари. Той е много богат - има пет заведения в Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Равда и три-четири в Банско.

- Обвързан ли сте в момента?

- Обвързан съм с четири жени - две по на 22 години, на 24 години и на 26 години. Те не знаят една за друга. Вече физически съм доста добре и чувствам, че четири са ми малко вече...

- Вие на колко сте години? Сексуален проблем нямате ли заради възрастта?

- Аз съм на 50. Сексуално никакви проблеми нямам, даже съм много сексуално луд. То от тез купони, от тез години....съм на туй дередже. Бях четири пъти в болницата, диагнозите ми бяха тежки инфаркти - от преумора, от жени - с две, с три и с четири накрая. Първият път, когато получих инфаркт, бях в Търново с четири скиорки, след това във Варна с едни гимнастички, след това в „Какао” на плажа с четири котенца.... И белята стана! Моите простотии идват все от жени - обичам ги по много - две, три...четири!

- Как си обяснявате, че толкова жени си "падат" по вас? Вероятно им плащате нещо?

- Просто съм голям майстор на жените и съм търсен много от тях.

- Правите конкурси за красота? Какви са те?

- Да, пътувам из цялата страна. Просто държа марките "Мис България", "Мис Вселена" и всички марки в държавата. Следващият ще бъде "Мис Фотомодел България" в град Харманли от веригата "Мис България Вселена Свят".

- Какви момичета обикновено се явяват на вашите конкурси?

- Слаби, дълги, високи, 20-22-25-годишни.

- Опитвали ли са се някога да ви платят за някоя от тях, за да е "по-красива, по-прекрасна" от другите и да спечели първото място? Какви суми са ви предлагали?

- Бях много богат и не са ме интересували парите. Сега вече пак не съм беден, така че пак не ме интересуват.

- Колко пари имате в сметката си?

- Имам 100 000 лева, спечелих ги от едно купонче от Държавната лотария и имам 23 000 от тотото....И вече си имам 123 000 лева общо мои пари! Спечелих ги скоро, миналия месец. Сега карам и чисто нова кола - "Тойота Лексус" - ей я отвънка, чисто нова. Живея си пак в Арбанаси, пак в мойта си къща, пак с много жени, пак живея богато! В момента съм в "Приказките" в Харманли. И в джоба си сега имам 5000 лева (вади сгънато на две тънко тесте банкноти, най-горната - сто лева, всички те превързани с ластик).

- Не се ли дразнят тези ваши жени една от друга, някоя не иска ли да е единствена?

- На който не му харесва - да напусне кораба! Аз съм им казал, че съм развратник, курварин, обичам груповия секс...който иска....иска, който не - чао!

- Къде ги намирате тези девойки или пък те сами идват при вас?

- Аз имам много име, 20 години държа модния бизнес! От цяла България идват - от Видин, чак до Силистра! До сега съм направил 64 модни конкурса.

- Водихте статистика по едно време с колко жени сте преспали.

- Спал съм с много....До вчера бройката им е 3547. Не мога с една жена, хваща ме лудост и изчезвам. Иначе ми звънят по всяко време - денем, нощем, цяла нощ ми звънят....Моят телефон го има навсякъде - в интернет, във фейсбука (спира разговора, за да огледа от петите до главата преминаващо момиче и се обръща след нея). Някои от тях са женени, ама мен това не ме интересува. Мен не ме плаши никой мъж, макар че съм имал проблеми. Идвали са при мен, ама аз какво да ги направя? Да си оправят жените, ако не съм аз, ще е друг....

- Кога жените са били по-лесни - преди или след демокрацията?

- Сега. Влизат ми сами в колата на морето и ми казват - хайде да ходим да пием кафе....

- На какво е готова една жена, за да бъде с вас?

- Има такива, които го правят за любов, други - за алкохол, трети за дрехи, за пари... Има всичките варианти при мен.

- Случва ли се някоя от тях да ви е окрала? И да останете с неприятни чувства...

- Не. Само една съм обичал в живота си и от нея имам син, който живее при мен. Той е на 36 години. Иначе аз с девойки под 19 години не се занимавам. Най-младата жена, с която съм бил, е 19 г., а най-възрастната 25 г. С разни лелки не говоря, само ако са банкерки, за да тегля пари. Жените трябва да са 19-25 години, 170 високи, 48 килограма. Най-много допускам да са 50 килограма.

- Вашият син не се ли опитва да ви вразуми поне малко, за да изоставите този начин на живот?

- Не, и той е като мене курварин! Имам и снаха, ама сме целият род курвари....Дядо му беше такъв, аз съм такъв....той такъв, тъй че....Синът ми няма още дете. Взех го за пръв път като стана на 18 г. с две девойки - плейбойки и правихме заедно...С майка му сме разведени от 30 години, тя е известна жена и не иска да се споменава името й. Не иска да се знае изобщо, че съм би женен за нея. Тя е най-красивата гимнастичка от онова време...Много красива жена! Имаме такава договорка и в момента само аз и синът ми знаем коя е тя. Майка ми знаеше също, но почина, както и няколко други хора, но и те не са живи. В стаята на хотела си имам 25 рокли "Гучи", 25 на "Версаче" и 150 чифта бельо на "Виктория Сикрет". И 200 бански на "Гучи". Къси панталонки, дънки....дрехи за 20 000 евро имам горе в стаята на хотела.

- Откъде взехте това бельо на "Виктория Сикрет"?

- Аз съм представител на "Виктория Сикрет" и ги рекламирам. Аз съм маймуна, ходя в Америка и върша работа. Имам голям приятел, който е близък с един от шефовете и закарах 5 момичета - най-хубавите, бяха по-хубави от техните, и сключихме договор. Моята договорка с тях е само снимки да правят - дават примерно 5 модела бельо и искат 5 девойки снимани с тях. А бельо и бански като се снима, не се връща. Давам ги на жените бе, няма да ги нося в гробищата. 30 000 евра стока горе в стаята на хотела имам реална - чисто нова, запечатана. Всичко си имам вече, добре съм, цар съм... Отворен съм. И съм с две висши образования! В Свищов съм завършил икономика, бил съм 13 години в "Балкантурист"... Аз бързо първо паднах в канала, защото направих една грешка финансова, но пък и бързо се изправям. Заложих първо къщата. Играх на комар 20 пъти и загубих 50 000 евра, но после по документи спечелих 200 000. Играех комар, вече не играя, просто ме повличаха...И аз - надскачам себе си, ама са оправихме. Отворен съм, пък и Господ ми помогна.

- Колко пари сте дали по жени през всичките тези години?

- По жени съм дал много пари. Над 3 милиона съм дал за тях....Изкарал съм ги с акъл.

- Какви доходи имате в моменти?

- Доходи реално нямам. Имам много богати приятели, други приятели са в Америка и сме учили заедно. Тях съм ги издържал, поил и те сега ми помагат. Митко Пайнера пък е най-добрият човек, който е тук в България. Не обаждам дали съм имал нещо общо с фолкпевиците му. То това се знае, клюкарите знаят всичко! Много са известни, бяха по едно време на мода.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави Трифонов (Дългия)

    64 8 Отговор
    Е.ах го в играча
  • 2 коки

    98 5 Отговор
    Ша зема да се гръмна с патрони за глиган,аман от хайлайфа на България
  • 3 nonamenofacenonumber

    111 4 Отговор
    Човек като чете между редовете вижда колко лъжи са излезли от устата му, но катп има кой да му се връзва ще има и да ги четем още.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Амтон 1

    29 6 Отговор
    Искам юрист да коментира !:):):)::)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Голям прос

    43 4 Отговор
    'Баси висшиста!
  • 8 патриотъ

    94 7 Отговор
    Какво ни го хвалите тоя изкукал извратеняк,дето е на 50 пък прилича на 100 годишен!И с такива ли ще възпитаваме младите хора и въобще къде изчезна морала в България?!

    Коментиран от #41

  • 9 Yes

    69 5 Отговор
    Голям майтап щеше да бъде,ако беше станал президент ха ха ха

    Коментиран от #27

  • 10 Митьо е лъжец

    68 3 Отговор
    Статията е пълна с лъжи, ще ви кажа само една от тях, която забелязах и не е единствената, например, Митьо не е на 50г, а е на 62, има още куп други лъжи... Той е голям лъжец, а и журналистите се изхвърлят много.
  • 11 Маркс

    63 2 Отговор
    Жалък палячо.
  • 12 Аман от измет

    66 4 Отговор
    Тоя дядка мухлясал вярва ли си като говори. Скъсаняк дето най много някоя циганорка за 20 кинта да му е вързала през целият му безмислен живот. Пууу кога ще престанете да заливате хорат с подобни пумии?
  • 13 гнида

    25 2 Отговор
    Не след оргия , а след 'юргия"
  • 14 До Митьо е лъжец

    49 2 Отговор
    Митьо е на 50 ,а синът му на 36 :D
  • 15 vasik atanasova

    21 0 Отговор
    този е осоциопат
    държат го братя диневи
    това е истината

    Коментиран от #30

  • 16 Д-р

    33 0 Отговор
    Защо "жълтите" журналисти , продължават да се занимават с този болен , нещастен човек ?!
  • 17 гощо

    35 0 Отговор
    Да развеждаш о пощипваш мацки не е правене на секс. Този вампир не е правил секс има няма 20години.
  • 18 qqqqqq

    18 0 Отговор
    Явно го е помпил някой негър саламджия и сърцето не издържало.
  • 19 Гост

    11 0 Отговор
    Вчера се разминах с него в слънчев бряг.
  • 20 педераса

    19 2 Отговор
    митю пищова е тъпанар
  • 21 един

    29 3 Отговор
    Този какъв ни се пада? Защото не преставате да ни занимавате с него. Да е шоумен, не е, доста подвизи има преди да започне прочутата ни демокрация. Да е ВИП персона също не е, никъде не го видяхме как лапа на корем в небезизвестното предаване на Нона телевизия, може и да съм пропуснал. Когато стане въпрос за него, веднага пред очите ми блясва цялата ни простащина, събрана накуп. Народен герой, така ли? И с вида си и с простащините, които бръщолеви. Кисне се в някакви джакузита с проститутки, снимал си някои атрибути и ни ги показва, абе страхотия! И все клал крави да храни народа. Той, велможата, коли крави и събира хората да ядат. Красота!
  • 22 Аман

    31 1 Отговор
    Този като гледа порно, брои актрисите за собствени бройки. То бива п р о с т а к, бива, но този счупи т ъпомера
  • 23 Асяде

    18 0 Отговор
    Той е на 50, синът му е на 36? 14 годишен млад баща??

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Виго

    26 0 Отговор
    Лъже,маже,но за сметка на това си вярва. Преди беше дебелак,сега е като бабичка,кви манекенки къв секс,кви оргии,този ако го намери да иде по нужда пак добре,сигурно си опикава шортите??!
  • 26 Stefko88

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Асяде":

    Ми да , с 19 годишна майка! Ха ха ха
  • 27 Stefko88

    33 2 Отговор

    До коментар #9 от "Yes":

    Аз колкото и да не го харесвам тоя простак , много ми се искаше поне веднъж да се срещне с Меркел и макрон , да им говори за кифтета , жакузита, да обяснява на меркел "как ги джаса" .....
  • 28 Gooooooo

    8 2 Отговор
    Kato go gledam toq e za psihodispanser.chisto e otkachil
  • 29 котът

    6 1 Отговор
    паляк
  • 30 Свинско със зеле

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "vasik atanasova":

    Таз чанта с аки защо въбще се коментира, а не се остави да втаса?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Най добрия

    6 0 Отговор
    Тоя лъже та чак пяна му излиза от устата
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Психотроника

    11 0 Отговор
    Този човек, пищов ли е, кремъклийка ли е, има нужда от специализирана медицинска помощ. Няма две приказки, които да са свързани и логични.
  • 37 Митю

    1 1 Отговор
    Ох ...засече ми пищоля....Кво шъ прая тея манекенки сега....??
  • 38 Пешо

    5 0 Отговор
    Какви оргии, какви жени за това овехтяло нищожество. Всичко е плод на болните му фантазии. Всички в Търново знаят, какъв палячо е той. Освен това е закоравял онанист. Никога не е имал имоти на Арбанаси. Не си губете времето да четете статии за него.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Вуте

    1 0 Отговор
    Егати "романа " ! Тази статия е почти колкото Под игото ! Защо пак се пишат статии с глупости за този човек ? Жакузита, макузита , гимнастички ,птички .... дрън,дрън та пляс !
  • 41 Ддиддко

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "патриотъ":

    На 50 друг път, четете по внимтелно, сина му е на 36, а той на 50 хаххх , айдесмятайте сега. Този е роден през 1956 година или към днешна дата е на 64-5 години, а сина му на 38-9. Все пак статията е на 2-3 години.