Last news in Fakti

15 Май, 2018 01:30 3 301 34

ФЕМЕН поиска папска благословия за кърменето (СНИМКИ 18+)

  • фемен-
  • femen-
  • папа-
  • була-
  • кърмене

На Международния ден на майката в католическата църква активистка от ФЕМЕН и майка извърши акт на публично кърмене на площад Свети Петър във Ватикана. Това стана през уикенда по време на папската проповед. На гърдите на майката имаше надпис "Алма матер" (майка – кърмилница лат. ез. ).

ФЕМЕН поиска от папата да признае правото на всички майки по света да кърмят на всяко място и по всяко време. Правото на хранене трябва да бъде записано в папска була, наречена Алма матер. С тази първа була в полза на майките, Ватикана може частично да отмие срама от вековните преследвания на жените, смятат от ФЕМЕН.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз Варна

    22 8 Отговор
    Не одобрявам!!!Кърменето е много личен момент и трябва да остане такъв.В противен случай е супер отблъскващо.В частност-къде намерихте тази грозна циганка,която най нагло демонстрира с голота на обществено място?Нека да правим разлика от хомо сапиенс и примат.Ако всяка наричаща себе си жена,прави това под път и зад път,на къде отива цивилизацията?
  • 2 Аз Варна

    14 10 Отговор
    Пропуснах да добавя-ако някоя жена реши да се съблече да кърми в ресторант например,как би се приело това от другите клиенти и дали няма да спрат да се хранят,защото както знаем бебетата по някога повръщат.Друг пример-в институция като банка,съд-където задължително се влиза със закрити рамене(има дрес код),как би се осъществило кърменето?И в двата случая майката ще бъде изведена от охраната.

    Коментиран от #9, #31

  • 3 Мераклия

    21 5 Отговор
    Аз пък искам да си правя злобарките , където ми падне !
  • 4 Дядо

    10 6 Отговор
    Сбогом хубав Свят ...
  • 5 !!!!!

    7 7 Отговор
    ОТВРАТИТЕЛНО !!!

    Коментиран от #6

  • 6 Аз Варна

    11 6 Отговор

    До коментар #5 от "!!!!!":

    Правилно казано.И за тези с минусите,като бонус ще добавя,че секса ,също като кърменето е естествен и нормален процес,но не го практикуваме където ни падне,защото също е много личен момент.При всички случаи ще предстои арест за хулиганство и аморално и непристойно поведение,подплатено с глоба.А пък цирка-едно на ръка.

    Коментиран от #8, #24

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Аз Варна

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Валя":

    Хайде без обиди госпожо!Има адаптирани млека,които може да си приготвите за децата, за да не ги уморите от глад както казвате.Не се знае обаче,кой е боклука в случая,като по цял ден миткосвате по улиците и по кафенетата,когато в същото време малките деца трябва да имат режим на хранене и спане,а не да дишат мръсния уличен въздух.Така,че всеки може да прецени кой е боклука.

    Коментиран от #15

  • 11 гуньо простия

    8 4 Отговор
    Аз съм на 40 и още обичам да бозая. Разкошно е!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 крюшо

    6 1 Отговор
    браво Валя! това са доста нещастни хора и такива ще бъдат до края на живота си!
  • 14 анализатор

    3 0 Отговор
    ако майката е хубава може навсякъде-нежно дете на хубава гърда,това е като ренесансна картина,а и бебето нахранено
  • 15 Валя

    6 4 Отговор

    До коментар #10 от "Аз Варна":

    Вижте какво г-не,аргументите Ви са жалки нямате представа за какво говорите,притесненията Ви че ще повърнете са нищожни пред това една майка с кърмаче случайно да изпадне в подобна безизходица,,вашето отношение е крайно нехуманно,съжалявам за вас
  • 16 крюшо

    5 3 Отговор
    Валя, не се разправяй с този,няма смисъл! просто е болен,отвсякъде! ще те обвини ,че си го насилила, защото си му казала ,3 изречения!

    Коментиран от #18

  • 17 гост

    6 0 Отговор
    пише Майка, този факт не ли е достатъчен за уважение !

    Коментиран от #22

  • 18 Валя

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "крюшо":

    Благодаря за човечната Ви подкрепа
  • 19 крюшо

    6 3 Отговор
    Такива се игнорират! Добрите хора, доколкото можем,ще се подкрепяме!Мисля,че сме повече от лошите! Приятен ден !
  • 20 stupid dog

    1 0 Отговор
    в Канада 9 г момиче в Инстаграм, се подиграва с бедни хора.майка и била изгонена от работа ,заради това. Закони имат хора!
  • 21 stupid dog

    0 1 Отговор
    хората!
  • 22 Аз Варна

    3 4 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Ако Вие се уважавате и се държите и разговаряте с достойнство,повярвайте госпожо и хората ще Ви уважават и ще се отнасят с Вас добре.Не желая да коментирам някои постове на хора които са супер първични и елементарни.
  • 23 крюшо

    5 3 Отговор
    човекът с 100 лица, който винаги си показва своята първичност! изяде сладоледа, сега върти и сучи!
  • 24 ганьо хубавеца

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Аз Варна":

    Варна, комуненце, едно време бабите, като са бачкали на нивата все са си ходили до вкъщи да кърмят сигурно!?
    Знаеш ли, че прадядо ми е роден на нивата, майка му е прерязала пъпната връв със сърпа.
    Вие комунетата от едно време се правите на моралисти, ама обичате да барате цица и да е*ете младо, лицемери такива.

    Коментиран от #27

  • 25 Гинеколог

    8 1 Отговор
    Аз лично съм свидетел как майка,която и се наложило да чака документи в общината,бебето явно огладнява и започва да крещи и агонизира,майката от притеснение започна да ходи назад напред и да повтаря че трябва да нахрани детето си,толкова се беше притеснила че не можеше да вземе никакво решение и за ужас на всички припадна държейки бебето в ръце,гледката беше потресаваща,лекарката която дойде с линейката каза че определено е имало нервен срив и въпреки че все още не беше на себе си успя да накърми детето в линейката.От този случай наистина смятам че една майка трябва да нахрани отрочето си където и да се намира,а всички погнусени е достатъчно просто да не гледат

    Коментиран от #26

  • 26 ганьо хубавеца

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "Гинеколог":

    Тя кака Гинка отнесе половин България, Цецо Мустака и Дебелака обраха най-голямата банка съвсем законно, те тръгнали да се мусят на женска цица!?
    Това е голуем проблем.
    Кой бяга от цица бе, алоооо!?
    Как кой!?
    Само червените джендъри.
  • 27 Аз Варна

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "ганьо хубавеца":

    По онова време бедната му майчица не е била наясно за последствията от Тетанус.Слава Богу от тогава до наши дни хигиената е на друго ниво.Колкото до това,че са работили по нивите-така е без съмнение.Сега обаче младите майки обикалят безцелно улиците,пренаселват барчетата или пушат и клюкарстват по градинките.За това нямат време да се приберат в къщи да си гледат бебетата.

    Коментиран от #28

  • 28 Браво

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Аз Варна":

    Я отиди да се образоваш как се отглежда едно кърмаче и тогава ги заключвай по домовете им,имунната им система трябва де се развива на вън а не да се изолират между стените,нищо не разбираш по въпроса ама се мислиш за интелигентен и дрънкаш
  • 29 Алфа Ромео

    4 0 Отговор
    И яз искам така кат малкото да прая....
  • 30 !?!?!?

    1 0 Отговор
    Според мен най-добре е да изберем златната среда. Децата да се бузаят у дома , но и почти половината им ден да е навън. Иначе не е приятно поне според мен да ги кърмят навън колкото хубави и закръглени са ц*ц*те й. Сигурно ще има хора който няма да харесат коментара, но за мен или са хора който не мислят за децата си или мъже над 15г. макс 20г. но това не мога да го нареча мъж по скоро дете което има хормони който не може да задържи защото майка му и баща му не са го научили на въспитание от минимално ниво. Намерете баланс между природа и домашна обстановка. Другото пък е, че когато започне примерно майката да си пие кафето и да си говори с позната или по телефона, което е много често в днешно време, тя забравя детето си ама боквално и то си рови в земята вкарва го в устата си и така идват проблемите. Смисъла да го извеждаш е за да подиша чист въздух а не между блоковите пространства или в училищата където се говорят всякакви глупости, можеби на парк или на планина всяка седмица така е добре хем за детето, хем за майката защото е спорт. Дори ако е на планина може детето навън да заспи. Може да се нахрани но поне хората който ще го правят да се постараят да отидат на тихо и спокойно място където няма толкова много хора.

    Коментиран от #33

  • 31 Многоважно

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Аз Варна":

    А бе що не се треснеш о некой стълб,точно така те са нихилисти и ще я изхвърлят като мръсна кучка, а бе ти да не си пиян?!? -Ако някой направи така с майка ти или жена ти какво ще им благодариш ли?
  • 32 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    НЕВЪЗПИТАНА ЦИГАНКА
    ЗАПЕЧАТАЛА МИ СЕ Е ЕДНА СЛУЧКА ОТ МОЕТО ДЕТСТВО
    БЯХ В АПТЕКА
    И ЕДНА ЦИГАНКА ИЗВАДИ НАТАТУИРАНА ГЪРДА И ЗАПОЧНА ДА КЪРМИ В АПТЕКАТА И ТОВА ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА
  • 33 Знамго

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "!?!?!?":

    Това е смехотворно,кърмачетата нямат физическата способност и умствен интелект за да си играят в пясъчника,а и никой не говори че това ще стане масова практика,така или иначе на жените вече им е вменено чувство за вина и се срамуват и избягват да го правят на открито,но все пак не се знае на кой какво и кога ще му се случи
  • 34 Morgoth

    3 1 Отговор
    Тия ексхибиционистки пак си показаха простотията :)