Last news in Fakti

15 Май, 2018 11:27 5 484 5

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари

  • торта-
  • кралска сватба-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • сватбена торта-
  • владо карамазов-
  • иван александров

Иван Александров ще приготви сладкиш за журналистите, които ще отразяват събитието в кралския двор

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари - 1
Снимка: vladimirkaramazov.com

Броени дни остават до едно от най-чаканите събития през тази година — сватбата на принц Хари и възлюбената му — американската актриса Меган Маркъл.

По организацията и подготовката на кралската сватба работят стотици хора, които имат не леката задача да създадат невероятен празник за всички — гости, наблюдатели и журналисти. Сред професионалистите, наети да осигурят и създадат всичко необходимо за кралската сватба, се открои и името на един българин.

Това в Иван Александров — братът на актьора Владо Карамазов. Той е майстор сладкар и на него е поверена изработката на втората по значимост торта за венчавката на принц Хари и Меган Маркъл.

Това съобщи гордият му брат в личния си блог.

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари
Снимка: Facebook

Иван е успял да пребори сериозна конкуренция и на него е възложено изработването на един от най-важните сладкиши за бляскавото събитие, което ще се състои на 19 май. Александров ще приготви тортата за журналистите, които ще отразяват събитието на 2018 г. в британския кралски двор.

Иван от няколко години работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври под марката Boutique cookie's cakes. Братът на Владо получи специална покана от Дебора Бонети — директор на международната прес асоциация (FPA) и след като непрекъснато доказва своя талант в сладкарското изкуство. Това е поредният връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, но доста трудна професия.

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари
Снимка: Facebook

Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е сред топ събитията на годината, a подготовката за нея започна преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 гости, а за вечерния прием — 200 души. Милиарди зрители по цял свят ще гледат на живо церемонията, която ще се излъчва по телевизиите и в интернет.

Най-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значимост торта е поверена на Иван. Тя ще бъде на пет етажа с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта.

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари
Снимка: AP/БТА

В края на миналата година в прочувствен пост в блога си Владо Карамазов разказа историята на брат си, който е с две години по-голям от него. Двамата са завършили едно и също училище, но актьорът нямал никакво намерение да се занимава с кулинария, докато Иван бил истински виртуоз в кухнята. Преди 5 години Александров имигрира в Англия заедно със семейството си и успява да възроди мечтата си да се занимава със сладкарство, която се наложило да загърби, докато живеел в България.

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари
Снимка: Facebook

Братът на Владо Карамазов прави тортата за сватбата на Меган и Хари
Снимка: boutiquecookiescakes.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луда 🐞

    2 1 Отговор
    Хубава торта ,за сладура Хари!
  • 2 Фалшиво заглавие

    1 0 Отговор
    Не е сватбената торта
  • 3 Анонимен

    1 1 Отговор
    Интересът към сватбата на тези хора е силно преувеличен.
    А защо този сладкар така си е окепазил ръката с тази татуировка?!

    Коментиран от #4

  • 4 Защото е наркоман като брат си

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    Наркомании
  • 5 чили и перу

    0 2 Отговор
    тия па кои са , защо изобщо пишете за тях (за тоя хари говоря)