Last news in Fakti

7 Февруари, 2012 16:43 17 187 2

Ясновидката Снежана Димитрова създаде прогностика на кармата

  • софия-
  • ясновидка-
  • карма-
  • прогностика-
  • "човекът в една цифра"

Политици и прокурори я търсят за съвет при болести и съдебни проблеми

Политици, лекари и прокурори са сред най-редовните посетители при ясновидката Снежана Димитрова, която от 15 години изследва нейното откритие за прогностика на кармата. Преди време тя издаде в книга тайните за разкодиране на личните числа - "Човекът в една цифра", съобщиха от VIP Communication PR.
Болни от рак политици и закъсали с тежки съдебни дела са се съветвали с нея как да отключат кармата си, за да се спасят от проблемите.
  "Идват и прокурори за дадени решения, полицаи също, които са изпаднали в затруднения по разкриване на даден казус. Бизнесмени също идват при мен, за да решат проблемите си. Най-често за съвет ме питат лекари - явно медицината се изчерпи. Те са изумени, че в личното им число с такава точност е закодирано дадено заболяване и то напълно съвпада с техните диагнози. Основното, за което ме търсят е при проблеми със здравето, с негативни енергии насочени към тях, които се откриват моментално. Намирала съм предмети на много хора, какво съм ги съветвала да изхвърлят. След отключване на кармата всичко им се отваря.
Написах тази книга, за да помогна на всеки да открие какво заболяване е кодирано в личното му число и така да се предпази и да вземе мерки. Тази книга е цифрова интерпретация на кармата, която представа на читателите как да предотвратят чрез изчисления бъдещите грешки в своя живот. Чрез нея всеки ще може детайлно да се предпази от болести, както и да разбере откъде идват всички негативи в съдбата му", казва ясновидката.

Преди 15 години тя започва да изследва прогностиката на кармата, а ясновидската дарба я следва от детските й години. Снежана Димитрова гледам на карти, на ръка, на боб, на Билблия и на всички възможни методи за ясновидство, познати от историята на езотериката. Но единствена тя е систематизирала и създала като наука прогностиката на кармата. 
"Това е моя интерпретация - не е нумерология, не е астрология, а е анализ на кодираната информация в рождената дата на човека. Анализът на личните числа, описани в книгата, се интерпретират за първи път по този начин. Няма друга такава наука.  Това е теория за връзките между човека и какво се случва в неговия живот според личното му число. Сега
пиша и втора книга, но не знам кога ще я издам. Целта на тази книга е здравето на човек, всяко лично число определя какви заболявания са закодирани в него. Всеки може сам да изчисли чрез тази книга кога има заключена карма и кога има магия", допълва ясновидката. 
Тя се гордее и с високия процент раждаемост, която постигат бездетни семейства, допитали се до нейните съвети. "90 процента от хората, които идват при мен, са с такива проблеми. Голяма част от тях вече имат деца - или мъжът, или жената, имаха заключена карма, а докторите бяха безсилни. Някои още на третия месец забременяха, макар и на сериозна възраст, над 40 годишни", доволна е от хубавите резултати на работата си Снежана Димитрова.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мими

    7 2 Отговор
    ако някои случайно попадне на статията искам да го предупредя че става въпрос за мошеничка.
  • 2 Георгиева

    4 3 Отговор
    Аз потвърждавам,че става въпрос за една ужасна лъжкиня и мошеничка!