Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 19:46 1 371 0

Кали гостува в Германия

  • кали-
  • гостува-
  • германия

Много настроение и бурни емоции очакват българите в Германия, където този уикенд ще гостува Кали. Певицата ще бъде звездата на вечерта в Бремен на 11 февруари, а меломаните вече я очакват с нескрит интерес, съобщи "Планета" ТВ. Това никак не е случайно, защото нашите сънародници във Федералната република добре познават хитовете на “Планета” ТВ и песните на Кали. Явно Германия е дестинация, която е харесвана и от изпълнителката, защото тя често има концерти там. През октомври, Кали дори отпразнува своя рожден ден в страната, издигнала бирата в национална напитка.

Звездата се нарежда сред най-пътуващите изпълнители на “Пайнер” зад граница и е често желан гост на българските партита по света. Още в първите дни на новата 2012 година тя пътува до слънчева Испания за музикална среща с почитателите си в Мадрид. Заедно с Кали, на Иберийския полуостров бе и нейният голям син Георги, заедно с когото си направиха разходка сред местните забележителности. Фактът, че е изучавала испански език наистина бе от полза за певицата, за да се чувства в свои води, дори и далеч от дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА