Last news in Fakti

2 Юни, 2018 12:26 10 477 18

Митьо Очите се изръси за подарък на зет си

  • митьо очите-
  • дъщеря-
  • кавалер-
  • подарък-
  • mercedes

Несебърският ъндърграунд бос Димитър Желязков - Митьо Очите, е зарадвал гаджето на по-малката си дъщеря Ивелина с чисто нов Мercedes за 500 000 лева. 19-годишният Никола Мечков се изфука на бала си с последен модел S-класа, щедър дар от бащата на приятелката си Ива Желязкова.

Никола се похвалил първо пред приятелите си с луксозното возило и макар да не е споделил чия е заслугата, за всички е ясно кой се е бръкнал в джоба. Семейството му няма такива възможности, твърди в. „Галерия“.

Баща му е общински съветник в Бургас и въпреки че имат и собствен ресторант, за подобен клас Mercedes може само да сънува. За Митьо Очите обаче подобна сума е като ощипване от бълха, когато става въпрос за някоя от щерките му. Малката Ивелина му е слабост и тъй като гаджето й е кавалер на бала, нямало шанс двамата да се появят с „посредствен“ автомобил за 100 бона, разправят техни близки.

Други са на мнение, че Митьо е дал една от колите си на младежа само за вечерта. Това бил неговият начин да покаже, че одобрява избора на дъщеря си.

Майката на момчето - Дина Мечкова, била ужасно притеснена за връзката на сина си с щерката на скандалния Желязков. Според нея Ивелина не влияела никак добре на момчето и щяла да го забърка само в проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мизерник

    25 8 Отговор
    S class за 250 000€ бяма стига да не някоя дълга лимузина което съмнява!

    Коментиран от #10

  • 2 някой си

    73 5 Отговор
    Кървави пари. "Спечелени" от рекет и наркотици.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Насо

    26 6 Отговор
    Сумата е нереално висока освен ако не е поръчков ,което ме съмнява ,но пък не е изключено. Но да дадеш половин милион за кола ,а до вчера си бил в затвора да ти и държавата и тиквищината бойковска. От къде има толкова много пари ,макар че всичко е проследимо ,как се вадят 500 Бона не вярвам да е платена кеш. Явно е грешка в сумата 50 Бона да за подарък на гаджето по скоро да. Но и 50 Бона за такъв човек от къде?
  • 5 геле

    13 1 Отговор
    оххх малееее, може да са я наели или да е на познат!!! подарък на гаджето щото одобрява избора на дъщеря си !?!? :D
  • 6 незнайко

    6 1 Отговор
    Последното изречение е самата истина !
  • 7 alex

    5 6 Отговор
    до бсб . Грешна ти е информацията момко , старото а8 е б7 броня както и новото а8 също , а бмв-та .. такива куци коне не кара , има сл 65 амг бляк серия и порше 991 турбо с кабрио 2017 , както и още доста коли . Много сте информирани всички !
  • 8 ИВАН

    19 1 Отговор
    Тоя - очи ли е, уши ли е - не знам, но знам че трябва да е в затвора, а тука му правят реклама - ясна е работата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Комунист

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мизерник":

    Как да няма ? Има даже по-скъпи.
  • 11 Ко Ко

    8 1 Отговор
    Глупости аз имам s63 и струваше 140 евро а тея като правят подаръци казват така ( -Ай моито момче виж къв мерц съм ти взел да караш , да Ама талона на чие име е а? И като стане нешо мерца се връща .. ВС така правят . А тоз мерц кои знае каква история има . Мерца не е мой просто го карам и аз съм на такава схема :) . .закони няма хора със събути гащи сме и не можем да ги обуем
  • 12 Млад мъж

    10 4 Отговор
    Абе добре се е уредил този, да я чука здраво колкото може, да харчи парите на баща и и това е, какво по хубаво от това в живота...
    Младо п.те с богат баща, с един удар, два заека... Да и прави по-бързо едно бебе и да си осигури спокойствието, не да бачка за жълти стотинки... Аз ако намеря такава, на първия ден я разцепвам и си оправям живота...

    Коментиран от #14

  • 13 пак ли

    0 2 Отговор
    каква ху-ня тази тъпа новина...що не оставите човека да прави каквото си иска, не че някой ще го спре.
  • 14 Мъжко забременяване

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Млад мъж":

    То хубуу , ама да не дойде ден , щерката да пророни сълза пред баща си за нещо си , и тейко заедно с цялата група и видеооператор да дойдат и да разцепят анала на зетя. Монетата се върти и не се знае на коя страна ще падне, а тейко има много опит в такива мероприятия.
  • 15 Песимист

    2 0 Отговор
    Застраховка живот ,също е хубав подарък .
  • 16 некойси

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера защо медиите дават статут на такива отрепки и се опитват едва ли не да ни вменяват нормалност в това, което се случва.
    Мястото на престъпниците е в затвора, а не в хай-лайфа и управлението на държавата.
  • 17 Крадец

    0 0 Отговор
    Сигурно е бронежилетка!
  • 18 stela

    8 0 Отговор
    Помня как дойде с дъщеря му и доста охрана в едно заведение в Несебър в което работех
    След като го погледнах се вцепених(разбрах защо му викат очите) беше ме страх да ги обслужа но моя шеф повтаряше че няма да има проблеми а същевременно извика и неговата охрана
    Идваха редовно и Божо кравата с гардовете му които учудващо се държаха много добре после започнаха да идват всякакви такива индивиди и напуснах имаше доста нагли на които не им пукаше от нищо за тях бяхме никой (един от всичките бедняци дошли на морето за 800лв заплата) но за жалост така става -нямаш ли пари си никой и правят с теб каквото си искат