12 Юни, 2018 11:48 3 420 5

Колко ще загуби Емилия от пропуснатите участия?

  • емилия-
  • участие-
  • концерт-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • песен-
  • клуб

Певицата прекрати всичките си участия за неопределен период от време

Смята се, че около 60 000 лева ще са загубите на фолкпевицата Емилия от пропуснатите участия, пише в. "България Днес".

Изпълнителката сложи паузата на професионалните си изяви за неопределен период от време, което сериозно ще се отрази на финансовото ѝ състояние. Само за този месец Емилия ще е на минус 60 бона, защото са отменени над 10 нейни участия. Тя пропусна и сезона на абитуриентските балове, за който трябваше да прибере допълнителни хонорари.

Причината за принудителния отпуск на звездата е крайно неприятна. Тя катастрофира заедно с годеника си Жорж Башур на магистрала "Тракия". При тежкия инцидент загина Феди, син на любимия ѝ мъж. 19-годишното момче шофирало автомобила, когато попаднали в участък с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, но той издъхна в столична болница.

След катастрофата фолкпевицата изпадна в тежка депресия и категорично отказа на този етап да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, след като само преди броени дни погреба доведения си син. Жорж също бил рухнал психически и изпълнителката искала да е плътно до него в тези тежки моменти.

"Поради стеклите се обстоятелства ВСИЧКИ предварително поети ангажименти и всякакви публични изяви на ЕМИЛИЯ са преустановени за неограничен период", беше съобщено на официалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера проявил пълно разбиране към ситуацията и заявил на Емилия, че може да отсъства за толкова, колкото ѝ е нужно да преодолее тъгата. Той също ще понесе финансови загуби от нейното оттегляне, тъй като голяма част от хонорарите ѝ остават за продуцентската компания. Фирмата понася и други загуби, понеже в момента голяма им звезда Преслава също не ходи по участия, тъй като е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е полезна на фирмата с финансови постъпления. Джена също беше в дълга почивка, като вече постепенно започва да наваксва с участията.

Въпреки заплетената ситуация Пайнера напълно подкрепя Емилия в този труден за нея житейски момент.

Засега фолкпевицата категорично отказва всякакви обществени изяви, като не иска и да говори за трагедията. Единствената ѝ активност е в личния ѝ профил във фейсбук, където споделя стари снимки отпреди няколко години. На фотосите тя изглежда щастлива и усмихната, но актуални снимки не е публикувала. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където се виждаше колко тъжи почерненото семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    7 0 Отговор
    ФОЛК-ЧУКАЧКИ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Serj

    9 0 Отговор
    И ние тъжиме за богаташките им проблеми...

    Коментиран от #5

  • 4 BMW

    8 0 Отговор
    60 хиляди лева пропуски ... лелееее... и какви данъци плаща за тях?!? Аааа, чакайте - забравих - те са необлагаеми, ма нали сме в БГ ....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.