Last news in Fakti

16 Юни, 2018 13:13 7 929 16

Ясновидка предрече трагедията с хеликоптер край Пловдив

  • ясновидка-
  • предсказание-
  • видение-
  • николета йорданова-
  • трегични случаи-
  • червен бряг-
  • произшествия на пътя

Николета Йорданова твърди, че произшествията по пътищата и трагичните инциденти ще продължат

През февруари тази година ясновидката Николета Йорданова направи шокиращи прогнози за бъдещето на България пред в. „ШОУ“. Тя споделя, че в страната ни ще има множество катастрофи, сред които големи автобусни произшествия с жертви. Напоследък всяка вечер новините започват с такъв инцидент на пътя. Черната хроника продължава да се ниже и изданието отново се свързва с ясновидката от Червен бряг, за да разкрие още от своите нови видения.

Николета споделя, че произшествията на пътя ще продължат. „Ще има не само такива катастрофи, ще започнат и самолети да падат. Пак ще има бум на самолетни катастрофи, както и на големи тирове и камиони“, шокира тя с виденията си. Бърза да уточни, че самолетните инциденти няма да са с машини на български авиокомпании, но сред загиналите ще има доста сънародници. За няколко години ще има десетина такива големи катастрофи, категорична е тя.

В момента има бум на катастрофи с автобуси. А Николета обяснява случая с нелоялната конкуренция. „Конкуренцията между фирмите е голяма и си правят мизерии един на друг. Пред 7-8 години при мен идваха от такава компания да им развалям магия.

Част от катастрофите са заради мръсотия от конкуренцията. Жалко е, че загиват невинни хора‘, допълва известната ясновидка.

В момента на разговора тя получава поредно видение, което споделя.

Вижда подпален автобус, огромен пожар, но не може ясно да надникне и да разбере дали ще има невинни жертви.

Има си обяснение и за непрекъснатите зловещи инциденти на пътя и значителното им нарастване. „Хората са изпаднали в паник атаки, в депресии, карат на хапчета, алкохол, трева и на джоджен. Депресиите са основната причина за катастрофите. Народът е под постоянно влияние на антидепресанти, алкохол и наркотици. При едно малко невнимание и всичко се обръща‘, споделя тя.

„Преди няколко години клех един турски тираджия. Още бях млад шофьор, тъкмо бях взела книжка и пътувах с дъщеря ми и нейно приятелче към София. Бях с една малка кола, в тунела карам с 50 км/ч. Този тираджия наби няколко пъти клаксон и аз се панирах. Как съм го клела… Пожелах му да се обърне, както и такива като него боклуци. Дали пък тези клетви нещо не повлияха на тези катастрофи… Ама все пак не съм Господ, нали?!“, отсича тя. Категорична е обаче, че катастрофите са на приливи и отливи.

„Задължително е всеки човек да си прави курбан. Без значение дали има или не направена магия. Всеки да си избере дата и всяка година на нея да си прави курбан за здраве. Хубаво е да си купят икона, която да сложат на входната врата. По принцип, иконата трябва да вижда изгрев. Ако не е така, нека бъде на входната врата‘, съветва Николета Йорданова.

Пред вестника тя споделя и една прясна история, случила се преди две седмици и я докарала до неспирен плач.

„Случи се към 23 часа, бях си легнала и получих видение. Видях дете в тръба, заклещено и не може да излезе Оня ден по новините видях, че дете е паднало в геран. Това съм видяла“, казва тя. Лятото чука на вратата, а с това идват и множеството пожари. „Много дървета ще горят тази година. Виждам гора да гори. Нямам идея дали ще е Рила или Пирин, но ще е мащабен пожар“, продължава с трагичните прогнози.

"За да има баланс, тя предвещава и нещо добро за демографската структура на България. Тази година ще се раждат много бебета. В същото време обаче ще има бум на разводи. Ще се женят, после ще се развеждат. На преден план ще са парите. Децата ще се карат с родителите си, няма да има взаимно разбирателство. Поколенията са различни. Моето поколение е комунистическо, докато сега е наркоманско. Това е сблъсък на интереси, характери, идеали“, остро отговаря тя.

Що се касае до разхайтеното младо поколение, което залита все повече към наркотиците, тя категорично отговаря, че нещата ще стават все по-зле. „Още повече ще се засили тази употреба на наркотици. Ще узаконят тревата в България след време. Умишлено ще го направят. Това е политическа работа. Мразя я политиката, защото всички мошеници са вътре“, казва тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    25 4 Отговор
    СТИГА ПРОСТОТИИ! ТАЯ Е ДУШЕВНО БОЛНА.
  • 2 SAAB

    29 0 Отговор
    .... " Тази година ще се раждат много бебета ".......
    Да в Столипиново и Факултета .......това е държавната политика !
  • 3 гост

    14 4 Отговор
    Тази ,не заслужава никакво внимание,че сме заобиколени от такива!Действат зле на психиката на човек!
  • 4 Баба Ванга

    17 3 Отговор
    България ке се оправи кога "колежките" легнат до мене.

    Коментиран от #11

  • 5 Руси от Русе

    14 0 Отговор
    Виждам скрито ДДС в края на летния сезон.
    О, не. Виждам нови дюни съборени и нови хотели от скрито Ддс. Виждам високи сметки за парно и ток зимата. Виждам висок процент емиграция. Голям съм ясновидец
  • 6 коки

    4 0 Отговор
    верно бе джоджена е най-виновен за катастрофите
  • 7 Аз съм от Червен бряг

    8 2 Отговор
    Тази навремето правеше кавали на пожарникарите за 5 лв сега прави пари от наивници
  • 8 Перата и динко патрЕоти

    7 0 Отговор
    Стига и качвайте акциите на тая шматка
  • 9 гост

    4 0 Отговор
    Принуждават ме да говоря!По меко ще говоря,възпитание!Бог предупреждава, не закачай невинни хора,които нямат ,никакъв досег с такива които ,не ги желае,в съня си да ги вижда!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Айогаогтнвмм

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Баба Ванга":

    Тая е уникално проста женица. Нищо конкретно не казва. Дали има будали да и вярват
  • 12 месара

    7 0 Отговор
    а аз твърдя че, разправиите по пътищата ше продължат, в градския транспорт ше се возят гратис някои хора, пияни и дрогирани ше карат автомобили, по плажовете по черноморието ше се плащат такси за чадъри и шезлонги, много българи през отпуската ше отидат в гърция и турция,.........! ако някой иска да разбере нещо по конкретно, да ми се обади по телефона (импулсен е)! мерси!!!
  • 13 Ads

    3 0 Отговор
    Кукувица
  • 14 ПЕЮ

    4 0 Отговор
    това за политиците не е предсказание а факт
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Илия Илиев

    2 0 Отговор
    Нищо ново .Не е нужно да се правиш на гадател ,за да кажеш нещо,следвайки хронологията на събитията.