Last news in Fakti

20 Юни, 2018 17:40 10 034 10

Лили Иванова напуска дома си!

  • лили иванова-
  • певица-
  • напуска-
  • дом-
  • жилище-
  • изнася се

Нова загадка се завъртя покрай живота на примата на българската естрада

Лили Иванова прави пълна промяна на апартамента си в центъра на София и вече се е изнесла напълно от дома си. Желанието на примата на родната поп музика е не само да освежи интериора, но и да промени цялостно вида му, като за целта няма да жали нито средства, нито време, пише в. "ШОУ".

Певицата е наела цяла бригада майстори, които са готови да изпълнят всяка нейна прищявка и изискване. В цялата картинка обаче изплува огромна загадка.

А съседите й все още са в недоумение къде ще живее тя по време на цялата тази опустошителна ремонтна дейност. Освен това вече са притеснени за собственото си спокойствие и тишина предвид целодневното тропане, къртене и пробиване с бормашини, което се чува от дома на изпълнителката.

Засега остава пълна мистерия къде ще се приюти Лили Иванова, докато домът й стане отново годен за живеене. Дори съседите й не знаят, въпреки че предполагат тя да е в близост до дома си, за да има как да следи изкъсо всяко действие на майсторите.

Добре известно е, че примата е стриктен перфекционист и обича всеки детайл да е максимално изпипан. И е такава не само на сцената, но най-вече в живота си, където никой и нищо не е в състояние да промени обичайния й режим.

Тъй като ремонтът в резиденцията на Лили Иванова няма да продължи седмица или две, а поне месец-два, Лили Иванова със сигурност е намерила оптималното решение за себе си. Едва ли ще гостува толкова дълго на свои приятели. Едва ли ще остане и на хотел. Близки до звездата издават пред народното издание, че по време на ремонтите певицата ще се отдаде на пълен релакс край морето, но не родното. Тя ще си направи голяма почивка на екзотични дестинации, а когато се върне, ще освети още веднъж подновения си дом.

От скорошно тиражирани информации пък става ясно, че Лили е отказала да пее на лятната сватба на Деси Банова и Росен Плевнелиев, без да изтъква конкретни причини. Говори се, че примата недолюбва президента още от времето на неговия мандат, така че морският й релакс сега, покрай развихрилия се ремонт, май идва точно навреме.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 асддса

    7 3 Отговор
    Малеее, докато не се реши тази мистерия няма да мога да заспя...
    Къде ли ще живее Лили Иванова ?
    Съседа Иван като прави ремонт не спах една седмица от притеснение къде е, сега пак...
  • 7 Аз Варна

    3 3 Отговор
    Където и да е,няма да ми липсва!Съжалявам единствено съседите й,впредвид издевателството над тях свързано с ремонтни дейности.Ако е възможно въобще да не се прибира старата в.щица.
  • 8 Броко

    0 2 Отговор
    айдее и Лилито се пусна в Airbnb ... ще трябва да се излиза от пазара
  • 9 Димитров

    2 1 Отговор
    Мило Лили заповядай при мен до като трае ремонта Ти винаги си била много мила няма да те оставя на улицата
  • 10 гост

    5 2 Отговор
    Когато излезе статията, изразих възмущението си от махленския начина на предаване на едно толкова нормално събитие, като да си направиш ремонт и съм изумен, че е премахнат коментара ми. Вече съм убеден, че статията е написана тенденциозно.