Last news in Fakti

28 Юни, 2018 00:30 127 240 75

Кои са най-неверните жени според зодията

  • неверни-
  • жени-
  • зодия-
  • изневяра-
  • телец-
  • риби-
  • везни-
  • близнаци-
  • скорпион

Вижте кои са кралиците на изневярата в зодиака

Кои са най-неверните жени според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Независимо от факта, че е невъзможно да се прецени верността на жените само чрез принадлежността им към определен зодиакален знак, все пак астролозите са извели класация на петте зодии, които проявяват желание за промяна по-често от други, пише "Блиц". Звездите разпределят всичко по такъв начин, че има поне един или два знака във всички стихии, че една жена е по-предразположена към прелюбодейство.

5. Телец

Списъкът с неверниците започва с дамите Телец. Те са амбициозни и имат предразположеност към предателство. Докато са влюбени, те принадлежат на един човек, но след това стават по-загрижени за комплиментите и вниманието на другите. Те обичат да изпробват нивата на адреналин. Жените от тази зодия няма да останат дълго с един мъж, само защото е богат. Ако им е скучно във връзката, са готови да кръшнат. Единственият начин да запазите жена Телец е непрекъснато да подхранвате нейния интерес. Необходимо е да покажете, че лесно може да ви загуби, тогава тя ще бъде с вас. Вярно е, че има един голям недостатък в този метод на задържане – ревността. А Телецът е равнозначен на ревност. Те могат да се борят, да крещят, да изпадат в истерия, защото имат силно развито чувство за собственост.

4. Риби

Това е типичен представител на водните зодиакални знаци. Рибите могат и да не ви кръшнат, но пък са царе във флиртовете. Жените, родени под този знак, могат да изневерят на партньор, с когото нямат много дълга връзка или не виждат някаква перспектива. Ако не са уверени в човека до тях, не може да се очаква лоялност. Разбира се, те могат да бъдат задържани от някакъв фактор, но това е малко вероятно. Ако ви утешава, представителите на този знак не изпитват чувства към партньора, с когото изневеряват. Те си мислят, че са моногамни, но не могат да се въздържат от забранения плод. В интерес на истината те трудно прикриват измяната и често ги хващат в крачка. Малко повече наблюдение ще ви помогне да разберете, че жената държи на вниманието на друг човек.

3. Везни

Този въздушен зодиакален знак е много емоционален, много динамичен, ревнив и склонен към интриги. Жените Везни не смятат за предателство изневяра, ако не се е разбрала. По-голямата част от кръшканията им се случват в периода преди брака. Ако не сте женени за Везни – отваряйте си очите на четири, защото търсенето на друг мъж ще бъде постоянно. Разбира се, това не се случва нарочно. Просто жената Везни много обича комплименти и ласкателства. Ако вие не ги правите, друг ще се възползва. При проблем във връзката не предлагайте краткотрайна раздяла за размисъл, тя няма да си губи времето. Начините при тях да се спре с изневерите са само чрез брак, деца, повишен контрол и постоянна любов. Трябва да сте готови да работите върху такива взаимоотношения цял живот, защото трудностите не са малко.

2. Скорпион

Жените Скорпион са красиви, харизматични, емоционални, но тяхната изневяра не може да бъде обяснена логично. Понякога те тестват силата на чувствата, което няма особен смисъл. Скорпионите са много опасни играчи в любовта, защото им липсва чувственост. Астролозите не се ангажират да дадат ясен отговор на въпроса „Защо?“ и „За какво?“. И май не само те. Няма да разберете жената Скорпион, остава ви само да я обичате силно.

1. Близнаци

Тези дами са изключително непредсказуеми. Те могат да се променят във всеки етап от връзката, дори ако сте женени или дълго време заедно. Ако имате деца, знайте, че това няма да спре жените Близнаци да спрат да търсят нови приключения и усещания. Те искат да притежават всички хора едновременно. Независимо, че се правят на много силни, в един момент могат да поискат да се върнат при вас след изневяра. И тогава изборът ще бъде ваш. Но трябва да знаете, че тяхната лоялност е временна. Те са умни и интересни, но не очаквайте честност от тях. Те ще ви лъжат в лицето ви и ще мислят, че всичко е наред.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дебила

    239 100 Отговор
    По смотана зодия от Близнаци няма ФАЛШИВИ ЧОВЕЧЕТА които се правят обикновенно на това което не са, лъжци за спорта.интриганти също!!!

    Коментиран от #11, #24, #46, #47

  • 2 no name no face no number

    106 61 Отговор
    Не всички близнаци са такива. Аз съм си лоялен към хората, които са се доказали , че може да се разчита на тях. Разбира се онези, които се правят на тарикати и се мислят, че могат да ме пуснат по пързалката, обикновено ги пързалям и то с кеф
  • 3 Киро

    179 19 Отговор
    Вени ти коя зодиа си.Голяма мръсница изглеждаш.👌👈

    Коментиран от #17

  • 4 Факт

    128 45 Отговор
    Близнаците се пишат на най-големите тарикати, но истината е, че докато се правят на тарикати всъщност изпързалят само и единствено себе си, а после биват справедливо наказани от другите и поставени на място!
  • 5 no name no face no number

    39 16 Отговор
    Ей това само за жени било, е нямам идея за жените близнаци. Дано не са толкова зле колкото ги описват
  • 6 ?!?!

    31 13 Отговор
    Странно, аз съм една от тези зодии, а намирам характеристиката си в друг от описаните знаци... А моята зодия не ме описва ни на йота... ако се съди по зодията.

    Коментиран от #38

  • 7 JEEP

    113 12 Отговор
    Най-невярна е незадоволената жена. Просто е - ако водата в къщи спре, какво ще направите? Стоите жадни или отивате да си налеете някъде другаде?

    Коментиран от #54

  • 8 Айде стига

    90 19 Отговор
    Вени, какво целиш, с тази статия насаждаш зодиакална омраза и вражда. А си има свястни хора от всички зодии, има си и гадни пак от всички зодии.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Zodiac

    56 8 Отговор
    Зодия Парцал - малката Пацавура и голямата Пацавура това е съзвездието - Асцендент е У(р)анус ! Да са им живи и най-вече здрави шушанките, че да не заприличат на старите цвички на прима балерина играла с тях няколко сезона :)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Шаран БГ

    80 14 Отговор
    Какви глупости ! И аз се подвеждам понякога - почвам и да чета ! Зодии, звезди, числа ....дрън-дрън. Народът го е казал простичко и ясно: УДАРЯТ ЛИ ЧУЖДИ М.ДЕ В ЖЕНСКИ ЗАДНИК --- ПИШИ Я БЕГАЛА!
    ЖЕНАТА е основата, фундамента,темеля - на семейството и морала !!!
    Чест, уважение и почитание !!!
  • 13 ЯНИ

    66 9 Отговор
    На мен тогава... ми се струва,че няма жена с друга зодия,освен телец.Всички са от един дол дренки.За момент без надзор и почва да мисли за е....е
  • 14 Распутин

    74 12 Отговор
    Аз имам друга класация по професии: 1) Медицински сестри 2) Барманки/сервитьорки 3) Учителки 4) Счетоводителки

    Коментиран от #16

  • 15 Пълни

    29 14 Отговор
    глупости, при това - не са верни!
  • 16 Раскурин

    32 13 Отговор

    До коментар #14 от "Распутин":

    Обърни класацията наопаки и ще получиш верния отговор:)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 красавицата

    60 9 Отговор
    пълни глупости...верен, неверен ...всичко зависи от манталитета и възпитанието....не от това на коя дата си роден

    Коментиран от #61

  • 19 гост

    14 3 Отговор
    Не се повтаря казаното вече, парцаланите,цял живот такива,а някой страда от хемороиди!,Защо ли!Имаш ,уж женска част,работи около тях!Дано се получи най сетне!Зодиите нямат значение! Лош бил,лош загинал!
  • 20 Lady

    37 50 Отговор
    А относно мъжете - не познавам по верен, с рицарско поведение, справедлив, страхотен и излъчващ убийствен чар от мъжът Близнаци. Невероятен в оказването на морална подкрепа. И още, и още прекрасни качества мога да изброявам. Не знам коментарите 1 и 4 защо са така озлобени, но ми изглеждат заслужено разобличени и поставени на място от някой Близнак... И явно още не могат да преглътнат истината.

    Коментиран от #23

  • 21 вуйчо Ваньо

    42 12 Отговор
    Няма жена която да не е съгласна има мъже които не знаят как да си поискат.
    Затова аз залагам на превенцията, увеличавам бройката за да не се чувствам прекаран един ден.
  • 22 ГОРАЗД

    35 11 Отговор
    Щом и на тази статия се появиха хейтъри,представете си какъв е контингента!
  • 23 BGman

    53 25 Отговор

    До коментар #20 от "Lady":

    Лейди-милейди, аз познавам близнак мъж и по-голям смешник не съм виждал от него, лъже на поразия, комплекси за грандомания, вообще трагикомичен герой, но има няколко "Лейди-та" като теб около него дето го мислят за страхотен - явно толкова им е умствения капацитет.

    Коментиран от #30

  • 24 гощо

    25 21 Отговор

    До коментар #1 от "Дебила":

    Май някой близнак след като е УрЕл от скука с теб те направил да си говориш сам и те е зарезал
  • 25 гощо

    51 15 Отговор
    Жените рак са страшни кОври
  • 26 SAAB

    32 0 Отговор
    Мисля ,че може да се формулира само така : " като се търколи тенджерата....... намира си похлупака "

    Коментиран от #29

  • 27 Без значение

    43 14 Отговор
    По-голями к...и от жените дева няма . Работата е там , че трудно се хващат. Писателата на статията не пиши повече за зодий , нищо не разбираш от това , а и източниците ти не струват.

    Коментиран от #34, #41

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Lady

    25 29 Отговор

    До коментар #23 от "BGman":

    А около тебе няма ни една истинска дама, а? Още един завистлив неудачник, който завижда на ума и способностите на Близнака. Проблема си остава лично твой и нерешен. Явно, че цял живот дишаш праха на този Близнак и място не си намираш от безсилна злоба. Обаче като си с малко мозъче, какво да се прави - но спокойно, ти не си виновен.
  • 31 326

    24 6 Отговор
    ВЕНИ ти коя зодия си?
  • 32 ДО БЛИЗНАЦИТЕ

    24 14 Отговор
    Радвайте се. Като гледам малоумниците все срещу вас хейтят, жените ви хвалят... Само кралете или са мразени, или обичани... няма средно положение. Така че, радвайте се.
  • 33 ежко бежко

    18 6 Отговор
    Добър ден!Това е манталитет и възпитание!А вътре душата-жлъчката на кокошката!
  • 34 Вярно

    19 10 Отговор

    До коментар #27 от "Без значение":

    Ха ха, вярно е. Като изключим това, че хич не се хващат трудно, защото демонстрират пред целият свят какви к""ви са. И почват още от най-ранна възраст, познавах една такава в училище. Почват рано и рано се скапват.
  • 35 Ludiq klasik

    37 32 Отговор
    Ей мишки изобщо не говорете за близнаците. Дядо ми беше зодия близнаци,най-свестният човек,който е възможно да съществува. Най-подмолните зодии са КОЗИРОГ и СТРЕЛЕЦ.

    Коментиран от #37, #48

  • 36 Гост

    37 10 Отговор
    Най големите к.р.и са от зодия риби още на 16 с над 10 бройки и яко изневеряват краката им винаги сини
  • 37 YESSS!!!

    22 35 Отговор

    До коментар #35 от "Ludiq klasik":

    Право в десятката!!! Ама ти ми взе думите от устата! Всички близнаци са от готини по-готини, няма лоши между тях! А точно за подлеците козирог и стрелец смятах да го напиша току що! Хвани единия, блъсни в другия! Ама от тъпотия сами си дърпат чергата под краката! И падат винаги по г*з!!!
  • 38 Антон 1

    34 9 Отговор

    До коментар #6 от "?!?!":

    Зодиите са за глупаци !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ралчона

    27 3 Отговор
    Глупости, моята зодия я няма тук, а аз никога не връщам желаещи
  • 41 Роко

    29 4 Отговор

    До коментар #27 от "Без значение":

    Не е "писателата", а "авторката", и не се пише "зодий", а "зодии", малоумнико неграмотен! Зодия - ед.ч. ; зодии - мн.ч. Дума "зодий" не съществува! Много неграмотници се навъдиха напоследък! 😱 Какво правите хора?! Не учите ли?! 😯

    Коментиран от #45

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 народ

    39 10 Отговор
    Близнаците са с най-лекия характер,без злоба към другите,без завист,безсребърници,обичат компаниите,обичат да са първи,естествено обичат да се похвалят и да поразтегнат локуми,но го правят непосредствено и без задни мисли.Това е една от най-хубавите зодии.А всъщност лоши зодии няма,има лоши хора,независимо от коя зодия са.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Най-

    46 11 Отговор

    До коментар #1 от "Дебила":

    Най-смотаната и заблудена зодия е Лъв. Мислят си, че света се върти около тях и са края на веригата!

    Коментиран от #59

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Gorskiq

    14 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ludiq klasik":

    Komentarite sa za jeni ne za dqdoti,osven ako nee djendar
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Petko

    30 1 Отговор
    Като ми падне некоя и ми е много навита хич не я питам каква зодия е.
  • 51 Астролог

    37 5 Отговор
    Идиотщината е пълна тук. Нивото е животинско, а мисълта просто отсъства. Няма спасение от Простотията!
  • 52 Гадината

    11 2 Отговор
    Комшийката венета,да е.....а и разпоретината
  • 53 Бг Дон Жуан

    21 1 Отговор
    Пердаша яко всички зодии жени, без да ми пука! Най-смешно ми е когато ги лупам грубо, те нежно ме целуват и милуват!
  • 54 КОЛЧЕВ

    18 2 Отговор

    До коментар #7 от "JEEP":

    НАЙ НЕВЯРНАТА Е ЖЕНАТА НА КОМШИЯТА
  • 55 Близначката

    17 6 Отговор
    Аз съм зодия близнаци и всичко което пише за жената от тази зодия е вярно. Търсим емоция, нещо ново, скуката ни убива и бягаме с двеста от мъжете консерви.За нас няма значение дали имаме деца и брак с някого, щом той ни товари със консервативният си начин на живот е до тук. И ако някоя жена близнак Ви каже че Ви обича и сте единственият, на 100% е лъжа, ние не можем да обичаме само един. А може би изобщо не умеем да обичаме след като толкова бърдо забравяме

    Коментиран от #57, #63

  • 56 Пича

    16 6 Отговор
    Не се заблуждавайте. Класацията не е вярна. Най-дашни са жените зодия Козирог. Познавам няколко разпоретини Козирог. Пълна програма. Едната беше омъжена и с деца, но такова чудо не бях виждал. Всеки път се раздаваше като за последно. А накрая й беше толкова сладко все едно си й дал течен шоколад. Даже се влюби и тогава я разглобих правих си каквото ми дойде на акъла. Абе направо разбиване.

    Коментиран от #66

  • 57 Диян

    8 9 Отговор

    До коментар #55 от "Близначката":

    Аз също съм близнаци и съм бил женен за жена близнаци. Много коректен самоанализ, не бих могъл да я опиша по точно от вас. Не бях срещал досега толкова искрена сестра по зодия. Поклон за искреността. Бил съм с достатъчно жени близнаци, може би защото мислим еднакво и ме привличат дори незнам със сигурност защо. Но е факт.
  • 58 Близнака

    22 6 Отговор
    Жена близнаци е идеалната жена но ,забога не създавайте семейство с нея. Идеалната любовница
  • 59 Ъъъъъъ

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "Най-":

    Всеки мрази това което иска да бъде.Аз съм зодия лъв и не се оплаквам от женско внимание ,но имам до мен жена везни и друга не ми трябва!След като биват дори и културно изрязани,жените обръщат статуквото и от много желан ,ставам оплюван и мразен!Ха-Ха-Ха
  • 60 Григор Колев

    15 0 Отговор
    Аз имам жена везни.
    Значи първата година си беше борба за надмощие, до третата се борих за равенство, от третата си е въпрос на оцеляване
    Много обичат да командват, и като каже че иска нещо има предвид за вчера е трябвало да стане.

    Коментиран от #62

  • 61 Димитър Кънев

    14 0 Отговор

    До коментар #18 от "красавицата":

    Всичко зависи от първите седем години домашно възпитание.Всичко друго е дървена философия.
  • 62 Дългия

    17 2 Отговор

    До коментар #60 от "Григор Колев":

    Не се оплаквай приятел ,защото не знаеш какво е да имаш жена рак. Ти я буташ крачка напред тя прави две на зад и три на страни а колко са злопаметни не ми се говори .....
  • 63 Www

    14 4 Отговор

    До коментар #55 от "Близначката":

    Щото сте ку..и без никакво достойнство нали раз.....ино устите са ви кофи за сперма а се правите на мн важни жена без морал не е жена тя е нищо тя е миндил и нищо повече загуби ли си морала
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Лютата

    4 0 Отговор
    Ако ти се е бе....ще се наемеш която и зодия да си
  • 66 ралпона

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "Пича":

    да не била счетоводителка
  • 67 Джаго

    9 1 Отговор
    Жена ми е близнаци, нямам приятел или познат от квартала, дето да не и е пълнил дупето с човечета!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 dsсса

    0 1 Отговор
    Моята е в кюпа! Довечера ще я възпитавам профилактично!

    А бе мен ако ме питате - зодията не е важна. Важно е, дали мъжът дава сигурност, дали се "сеща" редовно за съпругата си. И накрая - има жени, които въобще не знаят как да отказват, пък и не искат да отказват! Но пък това би трябвало да го видите още преди сватбата. Въобще, преди сватбата трябва да си отваряте очите на четири, след сватбата да затворите едното. И никога да не позволявате на тестостерона да ви се качи на главата, защото ще я изяде!
  • 71 Гледам снимката на авторката

    1 1 Отговор
    Иска ми се да е от споменатите в статията зодии.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Зззз

    1 0 Отговор
    Жената близнаци е страхотна в леглото, мръсница но не е жена за един мъж ,влювал съм се в близнаци мамичката ми е... Но в леглото беше страшната такива преживявания съм нямал ,но както каза колегата по горе за семейство ме става виж за любовница е супер
  • 74 SOLARNIA ЧОВЕК от 6 тата РАСА

    1 1 Отговор
    ВДИЧКИТЕ 5 ПО ГОРЕ ПОСОЧЕНИ ЗОДИИ ГИ ПОЗНАВАМ ДО БОЛКА И НАПИСАНОТО ОТ АВТОРА Е МНОГО ВЯРНО И ОСТАНАЛИТЕ 7 СА ПО ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ И ПО ЗДРАВОСЛОВНО ЗА ВАС.
  • 75 Гларус

    0 0 Отговор
    Вени благодаря за изчерпателната информация, вече знам на коя врата да почукам за да се отвори най лесно. Но рибите са си най големите коврички, това си е от край време. Но няма лошо, ако няма неверни жени, ние какво ще правим?