Last news in Fakti

27 Юни, 2018 16:42 5 182 13

Васко Кеца във война със съседите

  • васил найденов-
  • васко кеца-
  • съседи-
  • комшии-
  • скандал-
  • конфликт-
  • война

Васил Найденов не дава и минута почивка на съседите си

Васил Найденов от години води война със съседите си заради безкрайните ремонти, който прави в кооперацията в близост до бул „Витоша“. Изпълнителят на „Телефонна любов“ на практика е изтърбушил половината блок и съкооператорите му треперят, че всеки момент сградата може да се срути върху главите им, пише „Таблоид“.

В последно време Кеца уж беше потушил драмите с мир и платил с пари от собствения си джоб за ремонт на общите части и прочистване на мазетата и таваните от вредители. Един от комшиите обаче така и не се примирил със своеволията на певеца и го преследвал денонощно, за да протестира срещу неспиращите преустройства.

Миналия месец съседът издебнал Васко в полунощ на стълбите, когато се прибирал от участие в пиано бар и му вдигнал зверски скандал. Умореният певец кипнал и го насолил хубаво, а на другата сутрин човечецът се оплакал в районното. Според жалбата към него са били отправени „заплахи за живота и здравето му с изключително груб и арогантен тон“.

„Наистина се страхувам, Васил е човек с големи връзки и много пари. А е и доста отмъстителен. Каза, че ще ми прати мутри, и със сигурност е способен на това. През вечер му гостуват яки мъжаги с огромни мускули, само да им свирне и ще ме смачкат“, оплаквал се човекът на съседи.

Найденов се явил в 4-то РПУ и категорично отрекъл твърденията на комшията си. Певецът признал, че е повишил тон и е употребил няколко нецензурни фрази, но в никакъв случай не е заплашвал. В последните години Кеца е изкупил всички жилища на етажа в старата кооперация до НДК. Опитва се да ги слее в един голям общ имот от 265 квадрата. Той има надлежно разрешение от общината, а проектът е дело на мастит столичен архитект. За да се случи това, той е изкъртил всички стени, някои от които са носещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комшиика

    61 4 Отговор
    Яките момчета го дупчат споко не са биячи а геове :)

    Коментиран от #7

  • 2 фггф

    53 5 Отговор
    Моят съсед отдолу е същият ненормалник! Всяка година нещо дупчи и кърти, писнал е на всички ни! Даже жена му не го понася, понеже ми е любовница, та поне с това се утешавам!
  • 3 гост

    15 18 Отговор
    Васко, без да правиш ремонт,пак ще се намери някой злонамереник!!!!! Манталитет!
  • 4 А ЗАЩО

    17 4 Отговор
    ЛИ МУ Е ВСИЧКО ТОВА ?
  • 5 Кой ще ми каже

    16 1 Отговор
    А дали е така ?
  • 6 Голям прос

    14 2 Отговор
    Съседа да не го е страх от бой, ама яките момчета няма да са биячи а е@ачи. Е от това трябва да го е страх. Ако има куража на един пе@ерас, няма страшно
  • 7 комшо

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Комшиика":

    Не са гейове, а манафи-тъпкачи! 😁
  • 8 Чочо

    15 1 Отговор
    Веднага ДНСК да се самосезира! 😬
    Няма право да бута носещи стени, щото ще стане беля! Кеца е тотално изтрещял! 😀
    Ако този съсед пусне една жалба в ДНСК ще задължат за сметка на Кеца да изгради наново всички носещи стени, които е съборил!
  • 9 красавицата

    4 4 Отговор
    оставете човека на мира, все пак той ви копенсира за шума и др. неудобства като ремонтира за своя сметка общите части, та да не живеете в кочина
  • 10 гост

    2 3 Отговор
    След като има разрешение и аритектурен план за какъв проблем става на въпрос? Аз не го разбирам това, защото 99% правят преустройства по собственно усмотрение и далеч от всякакви архителктурни предписания и изчисления. Найденов си е минал по реда и е изряден, а някаква откачалка го причаква и му прави проблеми, да арестуват откачалката.
  • 11 съветника

    3 0 Отговор
    Я не ставайте смешни! Все едно не знаете как се получава разрешение за преустройство?! Няколко стотака под масата на архитекта и всичко е напълно законно! А при първото земетресение ко праим? - Разчистват се тухли! Знаете ли какво е да си съсед на ненормалник, който постоянно кърти, разбива и преустройва апартамента си?! Вярвайте ми, не се издържа! Имаше един такъв психар в близост до мен, но в един момент ми се изчерпа търпението и го посъветвах както е редно и чудо - спряха ремонтите! Сега като ме види и поздравява сърдечно! За всичко си има лек!
  • 12 stupid dog

    2 0 Отговор
    Който живее в стар блок, това е кочина100% !
  • 13 незнайко

    0 0 Отговор
    Носещи стени никой архитект няма да разреши да се премахнат ! Такъв подпис никой няма да сложи ! Друг е въпроса ако Найденов на своя глава е извършил премахването . И каква е тази сграда, да не е панелка, че да се говори за носещи стени ? В монолитно строителство пълзящ кофраж, тухлените стени не са носещи !!!