Last news in Fakti

5 Юли, 2018 10:55 3 863 8

Квадратни облаци из цялата планета поставиха учените в шах (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • облаци-
  • феномен

Забелязани се и от Международната космическа станция, никой няма обяснение за феномена

Жители на различни региони на планетата бяха шокирани от появата в небето на тайнствени облаци с квадратна форма. Например един такъв е бил наблюдаван над град Тусон в американския щат Аризона.

Странните облаци с равни краища и прави ъгли са забелязани и в други точки на света, както и от борда на Международната космическа станция.

Учените нямат идея какво е причинило странния феномен. Според метеоролози такава форма може да се получи в резултат от сблъсък между студен фронт с топъл и сух въздух, макар и това да обяснява само единия прав край, а не четири такива ъгъла по 90 градуса.

Конспиролози и уфолози веднага приписаха появата на квадратните облаци на извънземни, а блогърът Марк Стир, изследващ странните явления, заяви, че такива облаци се появяват след дейността на геоинженери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бг феномен

    17 4 Отговор
    Ние пък си имаме премиер с квадратна глава, феномен !
  • 3 йорбалу карбус

    14 0 Отговор
    Тя Земята ще ни разкаже сама играта, не се (се) притеснявайте
  • 4 Гост

    8 1 Отговор
    Путин той е "виновен"

    Коментиран от #6

  • 5 Фъстъче

    3 1 Отговор
    Абе Господ е решил да си сипе едно питие, обаче свършил леда...и затуй му са сега тез кубчета квадратни, нема кво друго да е!
  • 6 Пепи

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Путин е! С очите си го видях как ги сглобява от новичок. Веднага съм казал на Тереза.
  • 7 Steve

    1 0 Отговор
    Синът ми твърди, че ние живеем в Minecraft. Ето и доказателство.
  • 8 Public Owner Sofia skin head 88

    2 1 Отговор
    Никой нямал обяснение какво е това, ама друг път! Всеки средноинтелигетен човек знае, че това са кемтрейлс/чемтрейлс. Процеса се нарича стратосферно геоинжинерство - аерозолно засяване на нано частици - метали най вече. Одобрено е от ВВС на САЩ и от ВМС на САЩ едновременно. С други думи това са военни полети които пръскат различни субстанции с цел манипулация на климата и околната среда, контрол над почвите и растенията, депопулация на населението и военни експерименти. Който още не знае тези неща, значи живее в голяма заблуда и мозъка му е бая промит!