Last news in Fakti

5 Юли, 2018 11:04 6 054 9

Скарлет Йохансон става трансджендър

  • скарлет йохансон-
  • трансджендър-
  • rub & tug-
  • актриса

Феновете са против този избор

Скарлет Йохансон става трансджендър - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудската красавица Скарлет Йохансон ще премине в отбора на мъжете. Актрисата грабна главната роля за нов филм, който ще я представи като трансджендър, пише "Монитор".

Филмът "Rub & Tug" разказва истинската история на Данте Гил, която се е подвизавала в бизнес средите с мъжка идентичност през 70-те години.

Феновете обаче скочиха срещу избора на режисьора именно 33-годишната блондинка да влезе в кожата на Данте, както и срещу нейното решение да участва. Почитателите се разделиха на два полюса – защо не е избран някой, който е минал през това, както и защо актрисата не откаже, за да подкрепи трансджендър да вземе ролята.

„Буквално най-малкото, което можеш да направиш, когато снимаш филм за трансджендъри, е да наемеш такъв за ролята.“, „Не мога да повярвам колко е егоистична Скарлет“ и „Скарлет Йохансон трябва да спре наивно да приема роли и филмовите студия трябва да работят по-добре“, са само част от коментарите.

Това не е първият подобен случай, пред който се изправя звездата от „Отмъстителите“. Феновете скочиха и когато тя взе главната роля във филма „Дух в броня“, който се базира на японски персонаж. Почитателите на мангата, по която е направена лентата, пуснаха петиция за смяна на каста през 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    17 9 Отговор
    И Уупи Голдбърг играеше мъж в един филм преди доста години, но никой нищо не каза. Ами онези братята от Горещи мадами - негри да играят бели блондинки... Беше си комедия и всички се забавляваха. Сега изведнъж всички много опак станаха...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Манипулант

    15 2 Отговор
    Така се обработва човешкото възприятие, правят филми и винаги, човек се старяе да поддръжава на филма, даже и да е абсурден. Актрисата има фенове, нека изиграя ролята и след 15 години пак ще питаме защо децата ни искат да си сменят пола. Не го разбраха това политиците, за тях е по-важно да решават "други важни" проблеми )
  • 4 ИЦО

    6 0 Отговор
    На който му е интересно,как точно се прокарват неприемливи неща в обществото да потърси в Гугъл инфо за "Прозорец на Овертон".Или-http://glasove.com/categories/komentari/news/prozorecyt-na-overton
  • 5 Преброяване на бесните язовци

    2 7 Отговор
    Взела е руско гражданство?
  • 6 мюмюн

    3 1 Отговор
    Транс-Скарлет.// Слушах две момиченца в градския транспорт, около 12-годишни. Едната каза на другата: - Като порасна, ще си сменя пола, за да стана баща.
  • 7 Fox

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Порки":

    Няма достатъчно качества (големи боски) за турските чекии. За дълбокия анал съм за!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Др Е би си майката

    3 0 Отговор
    Да иде на автомонтьор ще и сложи теглич отпред в буксата и така ще го слага и маха когато реши.