Last news in Fakti

17 Февруари, 2012 13:37 1 682 0

Камелия пее на Световната купа по ски в Банско

  • камелия-
  • световна купа ски-
  • банско

Този уикенд Камелия ще бъде специален гост на официалното откриване на Световната купа по ски спускания за мъже в Банско за 2012 г. Нейният концерт ще се състои в края на първия състезателен ден от Гигантския слалом и ще предхожда награждаването на победителите. Почитателите на певицата ще могат да я чуят на централния площад в курортния град и да си подарят един незабравим зимен празник, съобщи TV Планета, .

Камелия с нетърпение очаква предстоящата среща с феновете на снежните спортове и е подготвила специална музикална програма. Звездата на “Планета” ще зарадва всички гости на мащабното спортно събитие и ще разгорещи страстите с обичани хитове и с нови песни. Самата тя е сред изкушените от снежните спортове и тази зима не пропусна да се наслади на бялата магия в планината.

Макар, че не се престраши да се качи на ските, певицата яхна моторна шейна и няколко пъти се спусна по пистата.

Припомняме Ви, че миналата година други две обичани звезди на музикална компания “Пайнер” пяха на Световната купа по ски алпийски дисциплини. Ивана и Преслава се включиха в концертната част, съпровождаща спусканията и донесоха много радост на всички в Банско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА