Last news in Fakti

11 Юли, 2018 16:12 13 675 13

Пловдив бойкотира Лили Иванова!

  • пловдив-
  • бойкотира-
  • лили иванова-
  • лъжа-
  • певица

Хванаха естрадната прима в лъжа

Фенове на Лили Иванова я хванаха в поредната лъжа, пишат те във фейсбук страницата й. Този път не става въпрос за първите цифри от ЕГН-то й, за които от години се знае, че са фалшифицирани, а за концерта й в Пловдив, който трябва да се състои днес, пише "Телеграф".

Първоначално рециталът й беше обявен за 28 юни в Античния театър в Пловдив, но няколко дни преди датата бе отложен за 9 юли заради лошото време. В 14 часа в събота от екипа на певицата обявиха: "Важна промяна за всички с билети за концерта в Античния театър, Пловдив на 9 юли! Въпреки огромното желание на целия екип да запазим уникалната атмосфера в Античния театър, отново се налага да се съобразим с атмосферните условия и метеорологичната прогноза за понеделник и сме принудени да преместим мястото за провеждането на концерта в зала С.И.Л.А. Билетите ще важат без необходимост от презаверяване и ще се погрижим за адаптирането към новата схема и настаняване на публиката. Предварително благодарим за разбирането."

През цялото това време обаче се е знаело, че по програма на 9.07 концерт в Античния театър ще изнесе австрийският пианист Рупърт Хубер с родната барабанистка Мария Петрова. Въпреки това Лиленце-Пиленце обяви смяната в последния момент, а брошурата с програмата публикува неин почитател в коментарите под поста й.

Това възбуди повечето фенове, които заявиха, че ще бойкотират концерта й и започнаха да предлагат билетите си на доста по-ниски от закупените цени.

"Повечето от закупилите билети хора от цялата страна избират да посетят точно Пловдив заради възможността да се насладят на концерта не къде и да е, а в Античния театър. Именно заради това много биха предпочели да се понамокрят малко, но не и да им се замени атмосферата с една обикновена зала. Оставете концерта да си бъде на първоначалното място!" Призова Мария Андреева.

Лили Митева казва, че много хора връщат билетите от 28 юни, защото на 9.07 не са в града. На всичките въпроси на феновете никой не отговори на страницата във фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    38 7 Отговор
    Глейте си работата! Лили е пяла на сватбата на Рамзес II.

    Коментиран от #13

  • 2 Гост

    31 4 Отговор
    Носи се слух,че е кръстница на Дънкан Маклауд.
  • 3 Голям Слон

    27 13 Отговор
    Не знам какво е бойкотирал Пловдив, но залата беше пълна :-)
  • 4 1914

    24 5 Отговор
    И е 4 пъти мис неолит!!!!
  • 5 Палеолитния човек набор на Лили Иванова

    20 9 Отговор
    Преместила е концерта от Античния театър, защото й напомня на младежките години, когато е пяла там на Филип Македонски и сина му, на ушенце, и я хваща носталгия

    Коментиран от #11

  • 6 Чичо

    19 6 Отговор
    Всъщност, някакво недоклат.но моме се явява "целия Пловдив", а една неграмотна журналиЗка се опитва да си прави ПР на гърба на гениалната Лили!

    Коментиран от #9

  • 7 Морук

    4 7 Отговор
    Че тя жива ли е още бе,и пеее,вай вай вай
  • 8 Венера

    11 4 Отговор
    Те да чуят Лили ли отиват или да стържат гащи в Античния?
    Лили е е една от 100-те жени на 20-ти век, а другите ще си останат посредствени.

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Фея

    9 2 Отговор
    Защо се правите на дебели като че ли не знаете ,че като нея няма друга.Това е име легенда.Тя ще остане винаги в спомените на хората.Посочете сега една изпълнителка на естрадни песни която пее така зашеметяващо.Няма.Не си търкане езиците за казани глупости.Дано Господ даде на всеки това дългололетие ,което днешно време са много редки случай те да достигнеш тази възраст и да си номер едно в България.Не се правете на идиоти
  • 11 Иян

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Палеолитния човек набор на Лили Иванова":

    По-глупав коментар НЕ може да има.Не сте длъжни да разбирате от музика,но не го демонстрирайте.Но както се казва- елементаризмът е диагноза
  • 12 Много женствена

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Венера":

    Тоя брой на "Плейбой" , дето си го взех с нея ти го продавам за 1лв. ако си поемеш транспортните разходи!
  • 13 error

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    И на кръщенката на Тутанкамон.!!!