Last news in Fakti

11 Юли, 2018 19:09 73 533 32

Топ ясновидката Янакиева с мрачна прогноза: Идат наводнения и пожари!

  • янакиева-
  • мрачна прогноза-
  • ясновидка-
  • прорукува-
  • наводнения-
  • пожари

Добре познатата ясновидка Цветанка Янакиева дава прогноза за разрешаването на така наболелите световни проблеми, политическата обстановка и природните промени за първи път от години.

Янакиева набра популярност след изключително прецизните си и точни прогнози за природни бедствия и катаклизми – в частност земетресения, наводнения и пожари, както и с безпогрешния си поглед над политическата обстановка, както у нас, така и в чужбина – тя беше първата, която предрече влизането ни в Европейския съюз, пише в. "Шоу", пред който тя дава интервю. До нея често се допитваха за изхода на някои от ключовите съдебни дела, като прогнозата й за съдбата на медицинските ни сестри в Либия през далечната 2002 година е най-точната. Цветанка Янакиева е известна както у нас, така и в Сърбия, където дори заснемат документален филм за нея, сравнявайки я с Баба Ванга. Връзка с Ванга все пак има, защото именно тя е жената, която помага на Янакиева да развие дарбата си след тежко боледуване.

- Г-жо Янакиева, от доста години сте изчезнали от медийния и обществен живот. На какво се дължи това?
- Имах лични причини. Бях изправена пред доста изпитания. Минах през тежък период. Освен това хората са станали много зли. Много болка се е събрала в душите им и това ги е направило злобни и агресивни. Сега обаче усещам, че има какво да кажа и избрах да говоря пред вас.

- Вярвате ли, че съществуват магии и може ли на хората наистина да се въздейства на енергийно ниво, или всичко е до самовнушение?
- Правят магии, да. Има зли хора и има енергийни намеси. Местата и сградите попиват енергии. Не забелязвате ли, че хората ходят като зомбирани. Не е случайно и човек трябва да внимава. Аз не се занимавам с такива неща. Объркват се енергии. Лошо е.

- Тази „лошотия” в хората, казвате, че рефлектира и на глобално ниво. Какво бъдеще виждате в световен мащаб? Задават ли се още атентати?
- Ще има атентати, да. До септември виждам много жертви – или в Испания или във Франция. В тези две държави много трябва да се внимава. Българите е добре да ограничим пътуванията си до там.

- Какви атентати визирате? Самолетни?
- Не виждам ясно. Инциденти с наши самолети няма да има, но с чуждестранни — да.

- В момента се водят разговори между Северна Корея и САЩ. Какъв ще е резултатът от тях?
- Ким Чен-ун ще спре с ядрените програми.

- А какво бъдеще чака ЕС след Брекзит? Твърди се, че устоите са се разклатили.
- Много хора казват, че ще се разпадне ЕС, но това няма да стане. Великобритания ще съжалява, че напусна съюза.

— А къде е България в световната картина?

- България няма да се оправи. Ще приемем еврото, но за хората ще е много трудно да се приспособят. Това с гърците е нищо в сравнение с това, което ще се случи у нас. Народът ще се вдигне. Икономиката няма да има подем. Може би след март, април догодина можем да очакваме големи чужди инвестиции.

- Политическата обстановка у нас ще се запази ли стабилна? Как виждате работата на правителството?
- Правителството ще изкара мандата, но ще има вот на недоверие. Той обаче няма да мине. Ще има конфликти между партиите, доста разногласия виждам. Виждам смяна на министри. Ще се приемат нови закони относно правосъдието – за добро ще е. Ще влезем в Шенген.

- Какво предстои на следващите избори? ГЕРБ запазва ли позициите си?
- Нови партии ще има – задават се нови две формации. Има партии, които няма да присъстват в следващия парламент. ГЕРБ продължава да се ползва с голям вот на доверие.

- В близко бъдеще можем ли да очакваме природни катаклизми у нас?
- Тази година дъждове ще има. Наводнения виждам, земетресения няма. Природни катаклизми у нас няма да има. Виждам само пожари. Трябва да се огледа много внимателно пътя в посока Бургас. Жертви ще има по пътя. Автобусите, които излизат от границата, също трябва да са много внимателни.

- Можете ли да направите кратка ретроспекция на това, за което е добре да се подготвим през идните години?
- 2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери. Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ. 2019 година — много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще потрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести. 2020 година — дивите зверове в горите ще се умножат. Стълкновение между хора – убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни. 2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВМОРО

    107 14 Отговор
    Стига сте мътили главите на хората с шарлатани!
  • 2 Morgoth

    104 17 Отговор
    Не се казва ясновидка, а мошеничка и на такива не трябва да се дава никаква медийна изява.

    Коментиран от #13

  • 3 Жан

    117 29 Отговор
    ГЕРБ продължава да се ползва с голям вот на доверие. Тук изби рибата. Пълно Ку-ку.
  • 4 Расулюлах

    30 45 Отговор
    Аз виждам че скоро ше има тежка ядрена авария в козлодуй и след експлозията сичко ше си доиде по местата
  • 5 JPower

    41 4 Отговор
    "" Три прилепа висяли гладни в една пещера. Първия казал " отивам за храна " Забавил се 5 часа. Връща се и казва " виждате ли там оная планина, ей до там няма нищо за ядене"". Втория и той тръгнал да търси храна и се върнал след 1 ден. Казал "" виждате ли оная планина, а оная след нея, ей до там няма нищо за ядене"" Тръгнал третия прилеп, нямало го 3 дни. Връща се целия в кръв,виждат го другите два прилепа и радостни,че има храна го попитали къде е тя. Той ги пита" виждате ли ей там едно дърво??? ЩОТО АЗ НЕ ГО ВИДЯХ....
  • 6 Алфа Ромео

    39 21 Отговор
    Ми то това дето го говори се случва от години, ония ден пък някъв предрече че следа няма да остане в космоса от Земята.
  • 7 Billi

    45 9 Отговор
    Само чакат малко повече дъжд и хоп изплуват от калта. Идиоти и шарлатани
  • 8 Въжара

    28 8 Отговор
    Тия все така викат
  • 9 Коки

    43 8 Отговор
    Защо давате трибуна на такива ненормалници?!?
  • 10 Bahti

    34 7 Отговор
    Бе ква е тая мода? Само Кукумицини! Xaxax
  • 11 соросоидни кърлежи

    32 4 Отговор
    каква ху-ня....ще има в Испания,Франция, да ограничат пътувания до там...то всеки в Бг екстрасенс,и може да каже че ще има атентати, аз ще добавя и Англия и САЩ..
  • 12 Хари

    30 9 Отговор
    Тази видения ли има, или и говори някое извънземно. Защото сега е модерно да си имаш приятелче от друга планета и то да ти съобщава какво ни очаква нас. А врачката много ясно, че очаква приходи от баламите..
  • 13 Мари

    33 4 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Ами ти нищо хубаво не каза , ясновидке...остава да си мятаме въжето...Стига сте правили интервюта с (ясноневиделите) , каквото и да става , ще става и без вас. Безбожие !!!!
  • 14 Данчето

    24 3 Отговор
    А като предвижда толкова много,знае ли кога ще умре,за да си подготви гроба,че да не тормозят хорицата.Груба съм знам.Всички ние сме предвиждали някакви ситуации,съгласете се,ама такива съдбовни няма начин.А за това ,което тя говори се случва постоянно за съжаление.
  • 15 Ясновидка

    32 9 Отговор
    Това са предсказания на Ванга. Имам книга с предсказания на Ванга и това е преписано от там .Може би и Янакиева я има тази книга?......

    Коментиран от #21

  • 16 Бай ми оня от НАП

    15 5 Отговор
    В това фундаментално интервю, а и около него не се споменава ключовата фраза "платена информация". Това хич не следва добрите практики за плащане на дължимите суми, по закона за подоходното облагане. Не е хубаво така да се прави, господа.
  • 17 Албена

    24 5 Отговор
    Не мислите ли, че хората се стряскат с такива мрачни прогнози.Това ли ви е целта? Как един път не написахте нещо приятно!
  • 18 Ай стига, бе!

    10 2 Отговор
    Ай стига, бе!
  • 19 патриотъ

    14 12 Отговор
    И в коя книга го пишеше,че Герб ще запази висока популярност?Това си намирисва на платена статия-от кого,помислете!?
  • 20 кума лиса

    13 1 Отговор
    и какво каэа??? какво се е сбъднало от прогноэите й??? пълни глупости!!! това,което каэва се энае от много хора ! да каже нещо конкретно и точно, а не двусмисленно!!! дрънканици!!!
  • 21 Ако баба ти беше мъжка

    5 5 Отговор

    До коментар #15 от "Ясновидка":

    Имаш ли валериана? Пиини 2 лъжички. 65
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Gepi

    12 1 Отговор
    Аз пък мога да ви кажа със сигурност, че ФАЩ ще изчезне един ден от картата, а пък в България ще бъде рай за живеене.😎
  • 24 Coniston

    8 1 Отговор
    Милионери станаха тези баба ванги много прости хора има в тази държава
  • 25 Coniston

    7 0 Отговор
    Милионери станаха тези баба ванги много прости хора има в тази държава
  • 26 Ганьо style

    4 0 Отговор
    Снощи гледах на боб, днес имам метанови явления.
  • 27 степан

    1 0 Отговор
    Яжте и пиите, и си носете новите дрехи помалко малко внасяйте като братята а за другото и царят каза като му доде времето.
  • 28 Бай унуфри

    2 1 Отговор
    Тая ясноводка да се завре там, дето слънце не пече!
  • 29 Койчо

    5 0 Отговор
    Когато в държавата работите не вървят както трябва, се появяват врачки, гледачки, ясновидци, магьосници - бели и черни и друга такава сган!
  • 30 ХАРЛИК

    3 0 Отговор
    Тези шарлатанки, като вземат да са все като Ванга ме нервят. Ма тя била като Ванга. Ма всичко което дрънка и аз го знам. Такива трябва да ги горят на клада. Това за ЕС И АЗ ЩЯХ ДА ГО ПОЗНАЯ. И ТЪПОТИИ. КОЙТО ГИ ПИШЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ТРЯБВА ДА НЯМА КАПКА МОРАЛ!!!! ДИВАЦИ, ИЗМАМНИЦИ!!
  • 31 Пацо пойзана

    0 1 Отговор
    Цветанке ти кажи кога ще ударя от тотото,другото и така си го знаем
  • 32 въпрос

    0 0 Отговор
    Здравейте, според мен прогнозите й са много точни. Може ли да ми дадете телефона й и да ми кажете колко струва гледането при нея? Един мой познат иска да му гледат, ако не е скъпо. Благодаря предварително