Last news in Fakti

24 Юли, 2018 16:31 3 442 6

Наталия Гуркова разпродава бижута за половин милион

  • наталия гуркова-
  • бижута-
  • разпродава-
  • продава бихута-
  • скъпи бижута-
  • мис българия 1998

Всички се питат какво е накарало бившата Мис България да предприеме този ход

Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, след като бившата Мис България Наталия Гуркова започна мащабна акция по продажба на бижутата си, пише таблоидът "Уикенд".

Преди години красавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и изглежда от този период е запазила доста камъни, които днес стоят в личната й колекция. Сега Наталия е решила да се отърве от тях на добра цена, но все още не е ясно каква е причината за това.

Преди време столични клюкари доста одумваха ослепителната „Мис България“ от далечната 1998-а година и шушукаха, че е закъсала за пари. Обвиняваха в това съпруга й — сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Финансистът рязко сбъркал с инвестициите и това почти погълнало милионите му. Вкарал пари в инвестиционни фондове, но те рязко загубили ликвидност. За щастие, голяма част от тях били в дългосрочни активи — дома му в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на жена му.

„Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия и с това показа, че се готви да разпродаде колекцията си на подходяща цена.

За сега толкова заможни ценители не й пишели съобщения, но тя имала надежда, че това ще се промени. Една продажба щяла доста добре да се отрази на семейния й бюджет. Според запознати със стойността на камъните, някои от тях могат да достигнат оценка от над 250 000 евро. По-скромните пък възлизали на по 50-60 хиляди лева.

Към момента миската наистина няма особено големи причини за безпокойство. Лятото й е изпълнено с луксозни ваканции и по всичко личи, че те са платени от семейните авоари. С мъжа й изглеждат щастливо прегърнати по курортите в Хърватска, Черна Гора, Монте Карло. Дали обаче идилията им ще продължи така и ако случайно финансовите им възможности рязко се стопят, не спират да ги одумват столични клюкари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС

    12 0 Отговор
    Такава е съдбата на курвите и по лошо ще става.

    Коментиран от #3

  • 2 Бобко

    2 1 Отговор
    Това по-скоро прилича на някаква реклама, но дори 1/4 не е истина.
  • 3 Иван

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "АРЕС":

    Естествено, че по-лошо ще става. От една луксозна ваканция на друга луксозна ваканция - къде по-лошо от това?! Пък и за тези мурви е ясно, че сами не са изкарали и два лева през живота си, все тъпкачите са плащали. И професията й на модел е такава - едни чичковци гледат, шляпат напращели женски зад...ци с викове "Ох, котьо" и после се чудим как една съвсем обикновена иначе жена е в състояние да направи такива пари. Ми и сега да тръгне, ще има страшно много мераклии за лесно е...не, не само луксозните почивки ще й плащат...Що жените ставали мурви...Ти ги носи на ръце, разправяй навсякъде, че жената и с цвете не се удря, възпитавай пръскането на пари по жени като ценност и после гледай случващото се и цъкай селската с език...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Г.З.

    0 0 Отговор
    Мурви ама разпродават.имот ли кво
  • 6 MT Гонтан

    2 0 Отговор
    Докато си млада моме ОК , ма кат почна да застаряваш те сменят . Добре е че навремето кат са ти пъхали камъчета в шоколадовата касичка , сега си решила да си ги извадиш , умно момиче