Last news in Fakti

24 Юли, 2018 17:09 15 889 5

Младоженец умря на 8-мия ден след сватбата си заради… (СНИМКИ)

  • младоженци-
  • смърт-
  • след сватбата-
  • млада вдовица-
  • меден месец-
  • рак на белите дробове

Влюбихме се от пръв поглед, но само след седмица семеен живот съпругът ми умря в страшни мъки

Ейми и Алън Симс се радвали на един от най-щастливите мигове, които споделя едно младо семейство — меденият месец. Те избрали да прекарат това време в Западна Африка. Но щастието им се превърнало в кошмар, когато съпругът починал съвсем неочаквано едва 8 дни след сватбата.

Двойката от Западен Йоркшир се среща в нощен клуб през 2011 година. Ейми разказва, че любовта между тях пламнала от пръв поглед. Няколко години по-късно двамата решили да сключат брак. И Алън, който работил като градинар, направи предложение на момичето.

"Всичко беше ясно за мен. Той беше като голямо мече. Такъв добър човек", спомня си Ейми.

Сватбата минала перфектно, а финалът трябвало да бъде прекрасно пътуване до Кабо Верде. Два дни младоженците се радвали на компанията един на друга в африканска страна. Но в края на третия ден, Алън станал подозрително тихо, а след това той се оплакал от ужасни болки в областта на корема, вследствие на което е трябвало да се потърси бърза помощ посред нощ. Пристигайки на място, лекарите обявили, че той има хранително отравяне. Дали му лекарства и заръчали на сутринта да отиде за преглед в местната болница.

Но до сутринта 31-годишният Алън вече бил толкова слаб, че лекарите трябвало да се борят за живота му. А неговата уплашена и неразбираща 33-годишна жена била помолена да напусне страната. Скоро след това тя била информирана, че любимият й съпруг е починал. А причината била абсолютно неочаквана. Аутопсията показа, че мъжът е умрял от рак на белите дробове.

"Просто не мога да го разбера. В рамките на 12 часа той отиде здрав човек, а накрая почина. Нямаше признаци на рак на белите дробове. Нямаше кашлица, нямаше проблеми с дишането. Нищо.", ридае Ейми.

Само осем дни след сватбата, животът на Ейми просто се сринал. Момичето не може да разбере как любимият ѝ може да загине без никакви симптоми.

"Плачех толкова много, че като че ли изплаках всички сълзи, които имах", разказва тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    10 11 Отговор
    Миленче, кога да очакваме обвиненията на Дончо към Путин? Дръж ни в течение, моля те! Няма кой друг да е, нали така пише на: "Забележки:" във фактурата към статията.

    Коментиран от #5

  • 2 Суперов

    18 2 Отговор
    Шокираща статия, настръхнах, три пъти я четох за да вникна в съдържанието. Супер, продължавайте в същия журналистически дух.
  • 3 pazenek

    8 14 Отговор
    По-добре мъртъв,отколкото женен!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пламен":

    Вие четете ли какво пише в статията изобщо.Или само се чудите къде и какво да пишете,че няма какво да правите иначе.