27 Юли, 2018 11:33 11 046 12

Зейнеб изхвърля гаджето си, ако...

  • зейнеб-
  • гадже-
  • на кафе-
  • гала-
  • водеща

Водещата даде ултиматум на приятеля си

Търпението на Зейнеб Маджурова започва да се изчерпва. Бургазлийката е решила съвсем скоро да сложи ултиматум на гаджето си и да го накара да ѝ предложи брак. В противен случай бившата брадърка е решила да му покаже вратата и да се насочи към нова жена, пише Хот Арена.

Репортерката на Гала никога не е криела, че си представя да живее като бляскава знаменитост. Зейнеб порасна пред очите на зрителите, които следиха отблизо развитието на кариерата ѝ като медийна личност. Бургазлийката, която изгря като ученичка с участието си в първия „Биг Брадър”, тази година чукна 30 години и е твърдо решена, че не може да се бави повече с важните събития в живота си.

В последните 3 години около репортерката на Гала винаги е пълно с клюки и интриги. Причина за това се оказа близостта ѝ с милионерски син. След серия от неуспешни връзки все със заможни мъже Зизу най-накрая откри своя билет за света на богаташите. Той се казва Стоян Балевски и според близки до красавицата на него се дължи широката ѝ усмивка напоследък. Младият мъж е завърши обучението си в Англия и работи за фирмата на баща си. За да е сигурна, че ще остане до богатия млад мъж, Зизу коренно промени начина си на живот.

Заклетата купонджийка се кротна и се посвети на аристократични хобита като тенис и голф. За да не трупа излишни килограми и да смайва приятеля си с пластичност, се запали и по заниманията с йога. Зейнеб дори е започнала да ходи и на логопед, за да се избави от бургаския диалект, който преди години я направи една от най-колоритните участнички в „Биг Брадър”. Както изглежда обаче всичко това не е достатъчно за милионерското семейство и Зизу все още не е станала официално негов член.

Разбира се, била канена на всички семейни сбирки, била приета и представена като половинка на Стоян, но бракът така и не става тема. За да забърза процеса, преди време асистентката на Гала дори се постара да тества семейството на любимия си, като пусна мълвата, че двамата са се сгодили тайно. Надеждата ѝ била с този намек да накара любимия ѝ мъж да поиска официално ръката ѝ. Семейният живот много я привличал, а възможността да стане една истинска милионерска съпруга я ласкаела. Самата Зейнеб не крие, че именно това е нейното най-голямо желание в момента. За да прекарва повече време с любимия си, тя дори изпуска апетитни ангажименти, свързани с кариерата ѝ. Редовно бургазлийката отсъства и от телевизията, за да придружава гаджето си. На няколко пъти бургазлийката недвусмислено посочвала, че ако не вдигне сватба няма да ражда деца, а времето вече напирало за това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 газо

    20 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В противен случай бившата брадърка е решила да му покаже вратата и да се насочи към нова жена, пише Хот Арена...са тая лезбийка ли е или не е!?
  • 3 Garrincha

    24 0 Отговор
    От "Биг брадър" до репортерка … България е извор на всестранно развити личности … пеят, танцуват, филми, журналистика - хвала таквизи !
  • 4 no name no face no number

    18 2 Отговор
    Пак се опитвате да промовате мозъци и после защо българките били най големите К, ами ето поради този факт да издигате в култ К и златотърсачки като тази, Показватв, че жените ако трябва и л..а трябва да ядат само и само да намерят някой милионер за съпруг. И даже нищо не пишете за любов. Тоест мечтата и не е да го обича , а да стане милионерша. Но проста държава прости ценности и пропаднсл народ проклети да сте
  • 5 красавицата

    19 2 Отговор
    На това момиченце не му ли идва на акъла, че някой нея може да изхвърли. Не можеш вечно да се правиш на това, което не си..
  • 6 Бай

    6 0 Отговор
    Тестовете на Кат ще ги мине ли наркотици
  • 7 Касапин

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: тази година чукна 30 години

    Родена: 13 февруари 1985 г. (възраст 33 години)
  • 8 цоле

    4 0 Отговор
    тая са коя е ?
  • 9 Джак

    2 0 Отговор
    " брадърка е решила да му покаже вратата и да се насочи към нова жена" ... сега гаджето мъж ли е, жена ли е ? Явно тия новини са с особено висок обществен отзвук и значение и държим да внесете уточнение.
  • 10 Да си псевдоизвестен

    6 1 Отговор
    Това момче акъл има ли, че се хваща с първата посредствена златотърсачка? Поне да беше красива.
  • 11 MT Гонтан

    1 0 Отговор
    А пък аз искам да опръскам Сърбина по фацата
  • 12 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ТАЗИ СИ ПАДА ПО ЖЕНИ
    ЗАТОВА СЕ ОБИЧАХА С ГАЛА ОТ НА КАФЕ
    СЕЛСКА КАНДЖА ИСКА ДА Е ЗНАМЕНИТОС