6 Август, 2018 15:09 12 000 13

Гери-Никол с пикантна изповед за Константин, Златка Райкова и ...

  • гери-никол-
  • изповед-
  • константин-
  • златка райкова

"Постоянно излизат какви ли не статии за мен, някои от тях поръчани, най-вече от една конкретна дама, но няма да се занимавам с това и да падна на нейното ниво," заявява младата певица.

Гери-Никол се превърна в една от най-големите звезди в България. Неподражаемият й стил я изстреля бързо на върха на всички музикални класации. Песните й са с милиони гледания, а почитателите всеки ден се множат като рояци пчели. С последната си песен „Над закона“ тя отново успя да провокира вниманието на всички. Парчето за пореден път бе обявено за скандално, което стана запазена марка за варненката. Тя е живото доказателство, че с талант, хъс и добри идеи един изпълнител може да постигне много, дори и да няма музикална компания зад гърба си.

Гери-Никол разказва пред в. „ШОУ“ за новия си проект, за слуховете около себе си, за гаджетата, за врагове и за какво ли още не.

- Гери, с новата си песен се обявяваш „Над закона“ ли? Какво визираш с текста и името на проекта?

- Не само се обявявам, аз съм над закона в музикалния бизнес. Това е така, защото не принадлежа към никоя псевдо музикална компания, с която трябва да се съобразявам и от там да ми се налага определен стереотип и виждане за презентация на моята музика. Аз избирам как и кога да представям музиката си пред обществото, как да изглежда клипът, виизите, всичко зависи изцяло от мен и от моя екип. Аз създадох новата вълна в България, с която млади артисти презентират творчеството си и го представят в собствени канали в Youtube, без да се съобразяват с други лейбъли, които им налагат ограничения и не им позволяват да се развиват.

- Определяш ли себе си за „хулиганка, калпазанка“, както пееш в песента?

- Да, аз съм хулиганка и калпазанка, както в професионалната сфера, така и в личния живот. Не само аз се определям като такава, а и хората, които ме познават, казват същото.

- Напоследък е много модерно в текстовете да се включват наркотиците. „Аз ги карам да танцуват даже и без кока“, пееш ти в последното си парче. Непрекъснато гастролираш из клубовете в страната и се изкушавам да те питам дали наистина младите прибягват все повече до забранените вещества? Ти самата пробвала ли си?

- Всеки пее за това, което иска. Колегите ми пеят как ще се употребяват въпросните вещества, а аз пея как хората ще танцуват без тях, защото моята музика е толкова заразителна, че ги кара да танцуват, да скачат, да са горе постоянно.

С „Кока” може да се визира и „кока-кола”, в която се съдържа кофеин. Моите думи винаги са двусмислени и всеки може да прецени какво и как да приеме, и с какво значение.

Да, младите прибягват все повече до забранените вещества - факт, но всеки сам решава за себе си, кое е добре за него и как да постъпи. Аз самата не съм пробвала.

- Одобряваш ли проверките, които извършва Валери Симеонов, и как ще коментираш намерението му да затвори една голяма част от оборотните заведения?

- Много мои познати са присъствали на такива проверки и събития, когато той е отивал и ги е прекратявал. Аз лично не съм присъствала, но ако бях щях да се ядосам, тъй като съм избрала съответната вечер да я прекарам на избрано събитие и точно когато ми е най-весело някой да спре музиката и да сложи край на партито по средата му - не, не съм съгласна. В крайна сметка си има места за релакс и има места за забавления.

- Макар да те гледахме в „Като две капки вода“ в различни роли, сега с клипа и новите визии успя отново да изненадаш. Харесваш ли се като брюнетка и би ли сменила цвета на косата си?

- Да, харесвам се като брюнетка и бих сменила цвета на косата си. Обичам промените и това да съм винаги различна. На мен ми отиват всякакви цветове и прически.

- Би ли стигнала до крайност в провокациите и да се снимаш чисто гола за еротично списание?

- Това не са провокации, а това е същността на артиста - да предизвиква хората. Не съм се замисляла, но защо не.

- Има ли нотка на носталгия по „Капките“ и съжаляваш ли, че не спечели?

- Нотка носталгия има. Събрахме се страхотен екип, беше ни много забавно заедно. Не съжалявам, че не спечелих. Никога не съм претендирала и не съм вярвала, че ще стигна дори и до финалната четворка. Не съм родена да бъда имитатор, аз съм артист със строга индивидуалност, не обичам да имитирам. В началото даже не мислех, че ще се справя, но артистът в мен проговори, че мога да се справя с всичко в сферата на изкуството. Победа е, че минах през всички предизвикателства и стигнах до финал.

- Кой ти беше най-силният образ, според теб? Защо?

- Най-силен образ, не мога да посоча, но най-емоционален беше Адел. Тогава бях болна, нямах глас, но въпреки това събрах кураж да изляза на сцената и никой не разбра, че съм болна. Смятам, че съм боец, щом успях да заблудя хората, че ми няма нищо.

- С Константин покрай шоуто ли се сближихте или се сприятели отпреди това. Как ще коментираш слуховете, че между вас има нещо повече?

- Отпреди това сме семейни приятели, а по време на формата се сближихме повече. До всеки мъж, до който застана, има спекулации, че между нас има нещо повече от приятелство. Но не е така. С Константин сме единствено близки приятели, всичко друго са измислици на жълтата преса.

- А със Златка в какви отношения сте, тъй като гръмнаха спекулации, че покрай предаването сте се скарали жестоко?

- Аз няма за какво да се карам със Златка. Аз съм изпълнител, тя е в съвсем друга сфера, няма какво да делим. В страхотни отношения сме.

- Я кажи сега с кого беше в Рим, че и с тази почивка развинти въображението на някои колеги? Да не би на хоризонта да има гадже?

- Постоянно излизат какви ли не статии за мен, някои от тях поръчани, най-вече от една конкретна дама, но няма да се занимавам с това и да падна на нейното ниво. Сама мога да си позволя да отида на почивка и на шопинг, не е нужно някой да ме води. Но нека продължа да развинтвам въображението, като няма да споделя с кого бях в Рим, а единствено ще кажа, че си изкарах страхотно.

- Защо за поредна година бе отсвирена от наградите на БГ Радио? По какъв критерий се определят номинираните и съответно печелившите?

- Може би не съм за България, това сигурно е причината. Всичко там е нагласено. Каквото имах, казах в социалните мрежи и много мои колеги ме подкрепиха. Няма какво повече да коментирам.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    40 12 Отговор
    Ето това е платена статия.
    "Тя е живото доказателство, че с талант, хъс и добри идеи един изпълнител може да постигне много, дори и да няма музикална компания зад гърба си." - Да не би да има друга жена с подобно име и същите "таланти". По време на капките се видя що за талант е. Добре, че е баща и иначе гладно щеше да остане девойчето.
  • 2 Преброяване на бесните язовци

    29 12 Отговор
    "а почитателите всеки ден се множат като рояци пчели." Вени, наясно си, че популациите на пчелите по целият свят намаляват, нали?
  • 3 vasik atanasova

    21 10 Отговор
    пари взема венелина тука
    ахахахахаххаха
  • 4 узунов

    12 12 Отговор
    ако беше от софия щеше да е голям талант но понеже не е е бездарна
  • 5 другар

    13 13 Отговор
    Много си е хубаводевойчето и има голямо бъдеще като певица, останалото е празен хейт
  • 6 ...

    17 13 Отговор
    Да, тя е уникална, единствена и неповторима. Скандализирането е нейната запазена марка...както и на Сузанита...както и на Рита...както и на Дара....но всяка една от тях е уникална иначе, с уникален подход, идеи и "талант"...не, те не са еднакви
  • 7 Гост

    21 10 Отговор
    Кой направи от това ,,недоразумение'' звезда?
  • 8 Бай Иван

    19 9 Отговор
    къси ръчички, къси крачета, яка дупара, малко мозък, много самочувствие - ако тая е ЗВЕЗДА ...що се чудим на младите в България
  • 9 СВЕТЕЦА

    7 8 Отговор
    недоразумение със самочувствие
  • 10 гощо

    8 9 Отговор
    Много ясно,че всичко е слухове! Кой би се хванал с такава дебеланка?!??!
  • 11 4i4o

    3 8 Отговор
    vzela se naseriozno ha ha ha ami da kaje kolko kofi sperma e izpila
  • 12 Anonimen

    4 7 Отговор
    ТААААЯ Е ГОЛЯМА МЪРШАаааааааа мисли се за голямата работа първо да вземе да се погледне на какво прилича.....
  • 13 рапъра

    3 6 Отговор
    Проста Чалгаджийка..............................по лошо смесва чалга с рап..