1 Септември, 2018 15:29 2 350 3

Мечка изненада жена в хамака й (ВИДЕО)

  • мечка-
  • хамак

Жена от град Ашвил в щата Северна Каролина завари черна мечка да се люлее в хамака, провесен в двора на къщата ѝ.

За радост на почитателите на клипчета с животни Мишел Бейбър пусна видео с необичайната сценка в YouTube. Мецаната се чувствала видимо доволна от неочакваната придобивка. Мишел заснела случката от безопасно място в дома ѝ, пише novini.bg. Тя била виждала мечката да се навърта в имота ѝ, но за пръв път я заварила в хамака си.

След като направила един сеанс с люлеене, мецаната напуснала двора, но след това се завърнала и отново се настанила в хамака за втори тур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дрехи

    4 0 Отговор
    Мустaчки.
  • 2 сладурче

    6 1 Отговор
    Че хамак ,кой не харесва? Държиш си лаптопа,обикаляш всички сайтове,плюеш всички,гледаш да унижиш ,този който ще ти премълчи!Не работиш , а търсиш под вола теле!!!Без да знаеш на хората дереджетата,си ги плещи през онази работа!За хамака ,може много да се каже!!!!!Щом и мечо го харесал ,пък да му се кефи!!!!!!

    Коментиран от #3

  • 3 литературен критик

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "сладурче":

    Нещото от среден род, може и повест да напише...