Last news in Fakti

20 Септември, 2018 00:30 22 804 21

Физиономията при оргазъм издава всичко

  • физиономия-
  • оргазъм-
  • секс
Физиономията при оргазъм издава всичко - 1
Снимка: Shutterstock

Сексът е върховно изживяване и за жените, и за мъжете. Често пъти обаче се чудим дали партньорът ни изпитва удоволствие и дали му/й харесва, дали получава оргазъм, дали физиономията, която прави по време на секс е от удоволствие или не?

Британски сексолози и експерти по езика на тялото слагат край на чуденето. Те твърдят, че физиономиите, които правим щом получим оргазъм, разкриват всичко.

Вижте цялата необходима информация, за да научите какво издава лицето на половинката ви, щом достигне до кулминацията. Затова следващият път, когато правите секс, обърнете внимание на изражението на партньора си и разберете какво се крие зад него.

Важно е да се уточни, че не винаги изглеждаме хубави, когато достигнем връхната точка: по време на оргазъм над 92% от хората затварят очите си, 67% отпускат челюстите си, а 48% се мръщят според проучването.

Да започнем с това, че затворените очи, отворената уста и ръце, стискащи чаршафите или тялото на партньора си, издават, че сте от хората, които са опитни в секса. Знаете какво обичате и се наслаждавате не само на секса, но и на живота. И абсолютно винаги достигате до оргазъм. Това е и най-популярната физиономия по време на оргазъм - само 8% от нас държат очите си отворени в кулминационния момент. Затворените по време на оргазъм очи издават и че често фантазирате по време на секс. В съзнание сте да се съсредоточите върху въображението си и да блокирате всичко останало в името на секса.

Крещящото лице и шумните оргазми пък са доста притеснителни. Това означава, че партньорът ни може да симулира оргазъм или по-зле – прави „сцени”, за да ни впечатли. Прекаленото театрално преувеличаване не е никак приятно. По време на оргазъм кръвта циркулира бясно и затова често оставаме без дъх. Тъй, че ако половинката ви крещи безумно точно в кулминационния момент – явно нещо не е наред. Понякога шумният оргазъм се използва с цел нещата да свършат по-бързо и партньорът ни да ни остави намира. По-приятно е да чуете стон от партньора си – ако го направи по време на оргазъм – спокойно, нещата са наред.

Ако пък партньорът ви се сдобие с лице тип „изненада” по време на оргазъм това значи, че се наслаждава на секса и иска да експериментира. Научните изследвания показват, че когато получаваме оргазъм губим контрол над лицевите си мускули. Така, че ако човекът, с който правите секс, завърши с изненадана физиономия това значи, че е облян от силно удоволствие.

Мълчаливото лице по време на оргазъм пък говори за сериозни секс фантазии. Повечето хора си мислят, че ако половинката ни не прави никакви физиономии по време секс, не му харесва случващото се. Е, това съвсем не е така. Ако партньорът ни е притихнал и е със затворени очи това значи, че си фантазира, което е хубаво, но дали си фантазира за вас или за друг – това вече няма как да знаем, пише jenata.blitz.bg. Смята се също, че мълчанието засилва интимността, когато двама души са напълно свързани помежду си.

И още едно малко уточнение – широко отворената уста по време на оргазъм е супер. Това издава, че партньорът ни изпитва върховно удоволствие и не се притеснява да го показва.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо МъдрЮ

    58 6 Отговор
    Жените могат да симулират оргазъм, но мъжете могат да симулират цяла любовна връзка!

    Коментиран от #16, #20

  • 2 БайТози

    30 2 Отговор
    Вени,може ли по време на оргазъм да пръднеш?Щот мойта понякога пръдва де.

    Коментиран от #6

  • 3 Г.З.

    15 4 Отговор
    При моята оргазма е тип савана,хем дере същевременно хапе,на баобаб не се качва,по цял ден се мие,басейни ,душове,вани,язовири,абе крокодил.
  • 4 цъ цъ!

    5 3 Отговор
    Цъ цъ!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гоше автомонтьорчето

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "БайТози":

    Гарнитурата е избила. Сменяй.
  • 7 Дедо

    20 1 Отговор
    Под мойта слсгам найлон че скуъртва като гейзер и ми омръзна да спя на мокър матрак :)))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 дяdo Пейо

    4 1 Отговор
    А като и отърва дюзата на бабата да мина по-младо.Ко, каете дядовото
  • 10 вуйчо Ваньо

    3 0 Отговор
    Абсолютно вярно Вени. Присъединявам те към по-опитните.
  • 11 гост

    8 5 Отговор
    Мойта по време на оргазъм веднъж хвърли боба ...
  • 12 Радо

    4 0 Отговор
    Аз отскоро съм от 8-те %, старая се да съм с отворени очи и да гледам какво става до последната капка.
  • 13 Луда 🐞

    14 0 Отговор
    Първо от простототия няма секс,а само газове!Второ ,истинския мъж ,ще направи всичко възможно,жената и тя наистина да се почувства истинска жена от удоволствие-оргазъм!Повече старание за жената,за да се получи това щастие,но мъжете са малко егоисти в това отношение!!!!
  • 14 Дядо Пейо

    0 2 Отговор
    Ама аз онождам бабата и тя получава обгъзяване.Слабо чувам но го мятам там...И от туй обгъзяване все лопат капаците на комшиите по отдушниците

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Fucker

    6 3 Отговор
    Кво лъжете само чекиджии такива. И една жена не сте ебали камо ли да я задоволите. Само сексуалните си фантазии пишете тука а в действителност кой знае на 5тата минута сте пуснали хайвера кат зайци . Филмари
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 stupid dog

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо МъдрЮ":

    Дали?! Аз съм казвал друг път-,, Целия живот е лъжа,,!Не го казвам това за да се разочаровате! Слагате розовите очила и си вярвате!!!!!!!
  • 21 ЦСКА умре

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Дядо Пейо":

    Чорбаспор и Венциспор паднаха от Левски и Лудогорец!