Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 17:53 5 671 7

Емилия и Жорж Башур изплакаха мъката си по Феди пред Мон Дьо (ВИДЕО)

  • мон дьо-
  • емилия-
  • жорж башур-
  • феди башур-
  • трагедия-
  • инцидент-
  • мъка

"Ако имах избор, винаги щях да мълча. Имаше много спекулации с една наша трагедия и затова предпочитам да говоря, за да изясня много неща. С любов всичко може. Бяхме много щастливи, и сега сме много щастливи, но трагедията беше много по-силна от нас".

Това заяви в първото си интервю след трагедията в ефира на Нова телевизия бизнесменът Жорж Башур. Припомняме, че неговият син Феди Башур загина при катастрофа на магистрала "Тракия" на 24 май. Инцидентът с Башур, неговия наследник и фолк певицата Емилия стана на 37 километър от София.

"Трябваше да бъде един уникален ден. Той така и започна. Отидохме, обядвахме. Моят племенник имаше бал тогава. Това, че той е карал с висока скорост, не е вярно. Той караше със 110, 120 км/ч.. Просто се случи за един миг. Навлязохме в събрала се вода. От там поднесе колата, изгуби се контрол. Може би липсата на опит или съдбата реши да стане това. Той много пъти ни е возил", разказа за фаталния ден Емилия.

"Говорихме си в колата, смеехме се, аз седях до него, тя беше отзад. Изведнъж чух синът ми в паника да крещи "леле" и колата да поднася. Всичко стана за 2 секунди. След удара в мантинелата колата започна да се върти във въздуха. От този ден помня, че за първи път съм абсолютно безсилен да направя каквото и да е. Отказвам да приема какво се случи. Липсата на най-скъпото ти същество е много тежко", добави Башур.

"Първата новина, която ми казаха, е че е много тежък случая. Аз тогава изкрещях, че не вярвам. Извинявам се за реакцията си. Смея да кажа, че лекарите направиха повече от възможното, за да го спасят", каза още той.

"Катя, майката на Феди, винаги се е грижила за него по най-прекрасния начин. Тя е една прекрасна жена, която се грижи и за нашата дъщеря. Всички спекулации са много грозни. За дата 24-и ще ви кажа, че той играеше спорт с номер 24. Емилия ме попита в болницата ние ще останем ли заедно и аз се шокирах от този въпрос. Любовта ме спаси, заради нея, дъщеря ми, родителите", разкри разстроен бизнесменът.

"Изхвърчахме в дере като с трамплин. Когато се свестих, тях ги нямаше в колата. Аз бях без колан, а те бяха със. Феди още тогава не беше добре. Още тогава лекарите ни казаха, че няма надежда за него. Бяхме в един ресторант, обядвахме, когато разбрахме, че той е починал", добави фолк певицата.

ВИДЕО от интервюто може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ynd

    10 0 Отговор
    Някъде някой нещо замаза. При приплъзване и 120 км/ч, ако няма насрещна преграда щетите са по-малки от написаното. Вероятно е било 180 км/ч.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 месара

    1 2 Отговор
    днес и пред мон дьо ли?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мечта

    2 0 Отговор
    Искам такава любов 😊
  • 7 Юри

    3 0 Отговор
    Всеки знае себе си не е нужно да коментираме трагедията на хората бъдете човеци