Last news in Fakti

6 Октомври, 2018 16:19 4 840 5

Ретро снимки на наша млада певица хвърлиха в почуда мрежата

  • симона загорова-
  • глория-
  • ретро-
  • снимки-
  • певица

Можете ли да познаете кое е това момиченце?

Вижте поредната интересна загадка, в основата на която стои ретро снимка на известна личност. Този път ще бъдете доста затруднени.

Тя е красива, млада, амбициозна и пробивна. Красивото сладко мъниче от тези снимки в момента е известна българска певица, която е участвала в едно от хитовите музикални риалитита у нас.

Тя вече има няколко самостоятелни песни, а съвсем скоро отпразнува и рождения си ден. Досетихте ли се за коя млада дама става въпрос?

Няма да се бавим повече с отговора на загадката. Става въпрос за чаровната Симона Загорова, разкрива jenata.blitz.bg. Майка й Глория лично пусна детските снимки на дъщеря си по повод навършването й на 22-години.

Красавицата още от малка показва големи гласови данни, а миналата година участва и в едно от най-хитовите ни музикални риалитита - "Гласът на България". Въпреки че не спечели, Загорова стана любимка на зрителите и вече се радва на немалка фенска маса и няколко песни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пуканка

    22 1 Отговор
    Начиииииии ноу важна ноина ша знаиш
  • 2 НА АНДРЕА ЛЕЛЯ И СИЙКА

    24 2 Отговор
    Какво ни занимавате с детето на някаква "певачка" ? Нещо повече за майката Глория е ,че е била проститутка навремето ! Преди няколко години тази самозабравила се шаврантия се представяла за мис България в Истанбул представяте ли си ... била е засечена там от българи ,които са останали шокирани от наглостта и надменността на казаното от нея !Тази има и лична отговорност и заслуга за популяризиране на чалгата и умишленото зомбиране и затъпяване в последствие на поколения българи ! Аре у лево !
  • 3 Радо

    8 0 Отговор
    Да не би да се е представяла за мис Две Могили???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хахо

    3 0 Отговор
    Голяма работа няма що . Тези да спрат да се рекламират че аман от тях и гадната им чалга.