Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 11:22 13 637 27

Пет скандални отмъщения след изневяра (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • изневяра-
  • отмъщение-
  • скандал-
  • скандално
Пет скандални отмъщения след изневяра (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Изневярата е непростима за повечето хора. Тя често води до раздяла, обаче за някои това не е достатъчно и стигат още по-далеч. Ето списък с 5 от най-скандалните отмъщения след изневяра:

1. Булката, която изневери с 8 мъже
В популярно британско шоу мъж разказа историята за една провалена сватба, която звучи като извадена от холивудски филм. По време на тост, младоженецът предлага игра. Той моли гостите да се изправят и да погледнат под чиниите си. Ако под тях има червена точка, те трябва да останат прави. Правостоящи остават 8 мъже, а младоженецът казва: „Дами и господа, това са мъжете, с които годеницата ми ми изневери, а сега аз развалям брака и си заминавам“.

2. Записани на камера
Финансовите проблеми са една от основните причини, поради които двойките се развеждат и браковете се провалят. В този случай обаче парите представят различен тип проблем. Емили хваща мъжа си в изневяра и пише на билборд: „Здравей, Стивън, сега вече привлякох ли ти вниманието? Ти, мръсен, неморален, неверен, ненадарен нещастник, знам за нея. Всичко е записано на камера. Твоя скоро бивша съпруга, Емили. П.С.: Платих за този билборд от общата ни банкова сметка“.

Пет скандални отмъщения след изневяра (ВИДЕО+СНИМКИ)

3. Фалшиво предложение
Всяка жена чака с нетърпение момента, в който да гаджето ѝ ще и предложи брак. Но надали всяка жена изневерява и очаква пръстен. Такъв е случаят на британец, който след като научава горчивата истина, решава да прецака прелюбодейката. Той ѝ чете любовно писмо, дава ѝ пръстен и точно когато тя е на път да каже „да“, той я пита: "Кой е Томас Ру?", при което жената разбира, че е хваната в крачка, а предложението е лъжа.

4. Токов ужас
Манди Пистол е влогърка, която решава не само психически, но и физически да накаже гаджето си. Видеото, което тя качва в YouTube, започва с признание, че знае за изневярата и затова му е купила тейзър за Коледа. Манди влиза в апартамента на гаджето си, вижда го прегърнат с друго момиче и му бие ток в слабините. Въпреки това, момчето крещи: „Това не е моето момиче“. Това е то - да те хванат в изневяра и да продължаваш да лъжеш.

5. „Тайна“ фотосесия
Когато Дъстън Халоуей разбира, че приятелката му изневерява, вместо просто да си събере нещата и да си тръгне, решава да я унижи в социалните мрежи. Дъстън я заварва в леглото им с друг мъж и им прави фотосесия, докато спят. След това качва снимките във Фейсбук и пише: „Когато се прибереш у дома и видиш друг мъж в леглото до жената, която обичаш. Добрите мъже заслужават добри жени“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редник

    0 0 Отговор
    БХНС
  • 2 Печена женска

    11 63 Отговор
    Само комплексарите и тесногръдите мъже които не обичат истински жените си не прощават изневярата.!! Помислете си оринталци!

    Коментиран от #4

  • 3 Модерна жена

    7 35 Отговор
    Си има 1 мъж който да я издържа 2 мъж който да я обича 3 за удоволствие ако някой не го устройва е вън играта!

    Коментиран от #27

  • 4 Ориенталец

    31 7 Отговор

    До коментар #2 от "Печена женска":

    Ха! Твоя знае ли? Широко скроен ли е или си му направила рога на благороден елен?

    Коментиран от #5

  • 5 Печена женска

    6 28 Отговор

    До коментар #4 от "Ориенталец":

    Какво ми пука дали знае нали търпи!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Печена женска

    6 25 Отговор

    До коментар #6 от "ХХХ":

    Така ще говориш на дебелата докато ти готви Мусака!!!
  • 8 Печен мъжки

    30 5 Отговор

    До коментар #6 от "ХХХ":

    Такива се продават на кило,модерни и печени. Обикновени коври от провинцията, които за да са модерни освен че се праскат на ляво и дясно,се праат и на поетеси,художнички или блогърки.имат татуси около интимните части и фалшиви очила,за да изглеждат интелигентни. Ако не беше MTV и нивите или некви други дребни или по едри далаверки от фамилията им,немаше да знаят и билета в градски транспорт София как да си продупчат ;)

    Коментиран от #9

  • 9 Модерна жена

    6 32 Отговор

    До коментар #8 от "Печен мъжки":

    Айде качвай се на Ориен експрес и към Близкия Изток там са свестни жените и отговарят на изискванята ти от 1900 година!

    Коментиран от #10

  • 10 Печен мъжки

    40 4 Отговор

    До коментар #9 от "Модерна жена":

    За ориенталците са характерни харемите,ако не знаеш. Ако беше модерна, щеше да знаеш че мръсниците са модерни в Дубай и СА. В Европа, сме моногамни и се женим по любов. Вместо MTV да гледаш само,зЕми прочети и някоя книга (не книжка). После мое цитираш и в блога . Мое ти влезе нещо и между ушите, освен между краката ;)

    Коментиран от #12

  • 11 ХХХ

    30 5 Отговор
    Хахахахахаах, евала ПЕЧЕН МЪЖКИ : )) С коментар #10 й разби тотално илюзорната печена и модерна представа за живота й .. И изведнъж, кристалната обувка на българската Cinderella, се строши на хиляди малки парченца.
  • 12 Модерна жена

    4 28 Отговор

    До коментар #10 от "Печен мъжки":

    Много си,, печен и умен" щом Близкия Изток се ограичава според теб със С. АРАБИЯ!! Моногани сте само на село защото просто няма никой друг за полигамнос и да се разшириш малко мирогледа! Съвет за вбъдеще!

    Коментиран от #14, #17, #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Печен мъжки

    33 3 Отговор

    До коментар #12 от "Модерна жена":

    Изказа ти е на слаба ученичка,ако беше модерна също така, щеше да знаеш че в съвремието се пише "в бъдеще", а не слято и се пише "полигамност" с т накрая 😂 Ако не си слаба ученичка,имаш сериозен проблем с умственото развитие. Предполагам, още не си се научила да дупчиш билет в градския, защото от провинцията директно си се качила в миризливата кола на някой себеподобен,да правите само задръствания
  • 15 Печен мъжки

    25 5 Отговор

    До коментар #13 от "Емил":

    Изневеряват жените на мухльовците, а те освен всичко друго са мухльовци, защото такива са си ги избрали. Едно е ергенския живот,ама да се ожениш за ковра -съвсем друго
  • 16 Баш Майсторът

    11 3 Отговор
    Мъжът, научава последен.
  • 17 München

    22 2 Отговор

    До коментар #12 от "Модерна жена":

    Ама Вие сте наистина неграмотна! Как смеете и мнение да изразявате?
  • 18 Зорлем

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Модерна жена":

    Абе то вярно, че промискуитетът винаги си е бил модерен, ама поне навремето си се наричаше по друг начин и той съвсем не беше "разширяване на мирогледа"...
  • 19 Мършата

    6 1 Отговор
    На мене толкова ми са провиснали ТЪШЪЦИТЕ, че като сядам, често си ги насядам и ме болят(((((
  • 20 Мъдрата истина

    13 1 Отговор
    Девойко,
    Ти си всичко друго, но не и Модерна жена.
    А Истинска любима жена, няма да си никога.
    Естествено, ако го искаш- трябва доста да по работиш върху интелект и образование!!!
  • 21 чичо Пешо

    6 6 Отговор
    сещам се за един случай от преди 30-40 години - една мацка, жени се за първата си любов, само дето го хваща в крачка след 1-2 години и за да си отмъсти беше отишла до едно поделения край София. Беше казала на караула на портала, че ще се изпраска с всички войници, само преди това да минат през банята и да сложат презерватив. А баща ми някакъв висш военен, като разбрал отива в поделението и всичкото войска строена на плаца. Приканват всички, които са минали през момата да излязат крачка напред и 30-тина войничета излизат. бащата пита щерка си - какво ще кажеш в свое оправдание, а тя гледа гузно, мълчи няколко секунди и рекла - вярно е ама само тея двамата бяха добри и сочи двама от редицата...бащата само дето не се задавил. Та те тва е нестандартен начин да си отмъстиш. После се говореше, че командира на поделението наградил тез двамата с по 3 дни отпуск:))))

    Коментиран от #22

  • 22 въх

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "чичо Пешо":

    тия ги разправяй в кварталната кръчма..
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 asdf

    6 0 Отговор
    Да всяка класна к...а.
  • 25 Fox81

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Gotina macka":

    Класните к...и освен да си го вкарват по дупките, могат да пишат на родния си език.
    Вие сте едно кухо парче, което го обръщат за няколко копейки.
    Ду ю ъндърстенд ми факинг стюпед бичес?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кретенка

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Модерна жена":

    Това е мислене на най-обикновен а простакеса и Ковра😂😂😂😂😂😂😂