Last news in Fakti

14 Октомври, 2018 11:17 17 146 11

Развенчаха шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна

  • принцеса даяна-
  • тайна-
  • развенчана-
  • британско кралско семейство-
  • наведена глава
Развенчаха шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна - 1

Историята на принцеса Даяна, която загина трагично на 31 август 1997 година в Париж, продължава да вълнува милиони хора по целия свят.

Всички искат да знаят какво се крие зад всеки малък детайл от живота и ежедневието на Лейди Ди - за нейната визия, облекло и маниерите ѝ.

Сега падна поредна мистерия, свързана с Лейди Ди.

Развенчаха шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна

Още през далечната 1981 година, когато тя се явява на британската кралска сцена, прави впечатление, че Диана често ходи с наведена надолу глава, а погледът й е все насочен към земята.

Мнозина предполагали, че причината за това е свенливостта и срамежливостта на принцесата.

Оказва се обаче, че това изобщо не е такава. Истината е изречена от самата Даяна пред Андрю Мортън, който пише книгата „Диана: Истинската й история”.

Развенчаха шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна

„Отне ми шест години, за да се преборя със себе си. Толкова време ми бе нужно, за да се чувствам комфортно в кожата си. Когато станах част от британското кралско семейство ходех с наведена глава. След години установих, че това е изглеждало глупаво. Не се смущавах, а просто бях ужасена от малкия ми ум. Не съм била сърдита, а това просто бе част от мен. Бях ужасно уплашен от вниманието, което получих изневиделица”, признава Даяна.

По думите й прехода й в принцеса й дошъл „твърде в много”.

„В една минута от живота ми бях никоя, а в следващата принцеса на Уелс, майка на бъдещия британски крал, медийна звезда, член на това кралското семейство. Всичко това за мен бе шок”, споделила Лейди Ди пред Андрю Мортън.

Развенчаха шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна

Миналата година един от секретарите на пресата – Дики Арбитър, разкри друга причина защо Диана често ходила с наведена глава.

„За пръв път я срещнах около три-четири дни преди сватбата й с принц Чарлз. Тя бе току-що навършила 20 години. Хората я обичаха заради този неин странен навик да ходи с наведена надолу глава и да гледа срамежливо към земята, когато говори с тях. Мислеха, че е срамежливо момиче от народа. Но нямаше нищо срамежливо в това й действие. Тя беше осъзнала, че е много по-висока от съпруга й и повечето хора. Затова държеше главата си наведена, за да не стърчи над него. А когато говореше с обикновените хора го правеше, за да не си помислят те, че тя е високомерна и ги гледа „от високо” – не искаше да ги кара да се чувстват неудобно от нея”, разкрива Дики Арбитър.

Развенчаха шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sve

    99 1 Отговор
    Най - голямата заблуда е, че Даяна е била никоя и без произход. Дядо и е един от най - богатите хора през 19 век в Щатите. Случайности няма.

    Коментиран от #2

  • 2 Шляхтиц

    41 2 Отговор

    До коментар #1 от "sve":

    Не четох статията, защото съм сигурен, че е пълна измишльотина. Дайана е потомка на много знатен род. Във Великобритания няма само един крал, а много, но са по-малки и не искат известност.........
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЯНИ

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Селянина с колелото":

    А ти???куфаТ,кво значи?...греПки??демеХ...???

    Коментиран от #10

  • 5 Бабата

    5 2 Отговор
    Абсолютно съм шокирана!
  • 6 знаещият

    16 2 Отговор
    Големи тъпотии... Даже много големи...
  • 7 Патето Яки

    7 2 Отговор
    Който гледа на доло мисли за голо.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ИВАН

    5 1 Отговор
    Как гледала, що гледала ... а що се е хванала с рязан друговерец - щото е модерно да си предател - безродник
  • 10 Селянина с колелото

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЯНИ":

    Питай майкаТи, бе каиш. Пишех от телефона в колата, мислиш ли че ми дреме какво съм изпуснал. А пошлото е журналист да пише грешно в публични статии. А мне е 1 и 2 постоянно има грешки в тоя сайт ма на модерАТОРА НЕ МУ ХАРСЕВА ДА МУ БЪРКАТ В ГЪЗЪ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.