25 Октомври, 2018 13:17 16 099 20

Лъсна шокираща история от миналото на Ваня Костова

  • ваня костова-
  • певица-
  • тоника-
  • фамилия тоника-
  • тоника св-
  • минало-
  • изненада-
  • скандал-
  • шокиращо-
  • история

Певицата добре прикрива иначе избухливия си нрав

Наглед невинната музикална легенда Ваня Костова май ще се окаже доста костелив орех с избухлив и агресивен характер. За това поне говори стара случка от миналото, когато естрадната певица вдигнала луд скандал във влак, пълен с ученици. Един от тях разказа пред „Галерия“ любопитната история.

„Случи се в далечната 87-а година. Бяхме в трети клас. Няколко паралелки от училище пътувахме с влак до Пловдив. Бяхме с групов билет и имаше купета, запазени за нас. Когато влязохме в нашето, заварихме Ваня Костова и сина ѝ, седнали на 3 от местата ни. По онова време Ваня беше огромна и заемаше две места. Опитахме се да ѝ обясним, но тя не ни обърна внимание. Едно от момчетата доведе класната, която при вида на популярната личност доста омекна в тона. Помоли певицата да ѝ покаже билета си, защото явно има объркване. Ваня отвърна, че не е длъжна да показва нищо на никого, и така приключи въпроса, без да помръдне! Другарката шашната си излезе. След малко Ваня се наведе и шибна такъв шамар на ученика, който я „изпя“, че той падна на земята… Разрева се, излетя от купето и дойде с нашата класна, която ядосана поиска обяснение. Ваня най-безцеремонно се направи, че не разбира за какво става дума, и ни попита: „Деца, аз ударила ли съм момчето?!“. Онемяхме и се вкаменихме… И така до Пловдив, където слязохме, а Костова и син останаха във влака“.

Синът на Ваня – Боян, реагирал доста хладнокръвно в ситуацията. Гледал е безучастно през прозореца сякаш е сляп и глух. „Явно имаше тренинг в подобни ситуации“, заключва очевидецът. От години в музикалните среди се говори, че Костова е властна и подмолна, както и изключително двулична. Обичала да се прави на жертва, а всъщност тя била тази, която „коли и беси“ в „Тоника“.

Не по-различно било отношението ѝ към Боян. Нейни колеги твърдят, че буквално го е обсебила. Цял живот била изключително строга и взискателна към него, като до ден днешен го манипулира и се меси в личните отношения с жена му Стефания.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно

    61 14 Отговор
    Точно такава е Ваня Костова. Този разказан детски спомен не е никаква жълта клюка, а една гола и груба истина. Помня я как вдигаше скандали на учителките в детската градина на сина и в кв. Бояна в София и все имаше безкрайни претенции към тях. Всички учителки се бяха видели в чудо и бяха вдигнали ръце от нея.
  • 2 обективно

    32 13 Отговор
    Трябва човек да е загубил всякакви усещания за хората за да си мисли, че това е някаква добра, блага женица ! Сега от позицията освен на"звезда" и на възрастна жена манипулациите, към околните стават още по брутални, но пък и много други жени следват този модел на поведение ! Просто бъдете внимателни и слушайте вътрешния си глас !
  • 3 Totomoto

    17 4 Отговор
    За съжаление така стоят нещата към днешна дата. Аз имам същата майка.
  • 4 ежко бежко

    22 12 Отговор
    Тогава беше огромна,а сега е още по огромна!!!!!Вътрешният глас на хората не е от възрастта,а от лудостта ,за съжаление!Това нещо е убийствено....,за наистина благия човек!!!!
  • 5 Цветина Ангелова

    23 34 Отговор
    Изкарахте тази легенда по-черна от дявола. За да бъде агресивна и избухлива има причина. Тя беше предизвиквана хиляди пъти. Колагин я съсипваше психически за това тя беше толкова агресивна. Подигравките от страна на Петко са също толкова неприятни. И как Мира имаше очи да я нарече „агресивна бабичка" та нали точно тя се кланяше на Костова и наричаше своя сестра именно нея.Защо когато не е предизвикана не прави тези неща? За мен те е наистина истинска. Точно такива трябва да сме всички да не затваряме очите си пред неправдата. За мен тя е истинската звезда на България. Респект пред таланта ѝ.
  • 6 Елина

    21 20 Отговор
    Ваня Костова е прекрасна певица с неповторим глас.България може да се гордее с такъв творец. Неподправена,истинска, не скриваща своята емоция, радост,болка и гняв.За мен тя е жена-воин. Не търпи лъжите и преструвките.От все сърце и желая здраве и много любов.
  • 7 Фасадни облицовки

    24 10 Отговор
    Бе не знам каква е ама не и правеше чест да говори така за покойния си колега, Георги Найденов- Гого.
  • 8 На лов

    30 4 Отговор
    Мразя хайка срещу когото и да било...И срещу животните също...Недостойно е много да нападат един, та ако ще той да е непоправим...Не познавам Ваня Костова отблизо, харесвам гласа и песните й...Те са радвали много хора....Не съм й адвокат, но организираната злобна клюкарска кампания срещу нея ме отвращава...А интервюто на Мира е направо подсъдно...Освен че е позорно...Модерни хора ловят вещици ...И силни мъже....Смешно е и жалко...
  • 9 Фасадни облицовки

    15 4 Отговор
    Бе то беше ясно ,че като го няма Кулагин целомъдрено- мишкарската групичка ще си намери друг срещу когото да дразнят, после се сърдят като им казват истината в очите!
  • 10 Мартин

    20 10 Отговор
    Това за случката от влака нещо не ми се връзва.Годината,за която се говори е 1987.Пише,че точно тогава Ваня била огромна,тоест много по-пълна от сега.Всичко това е пълна ЛЪЖА.Точно през този период Ваня е все още СЛАБА.Който не вярва,може да види стари записи от тогава.Има ги в интернет пространството.Ваня напълня след 1992 година. А от всички участници във ВИП брадър само Ваня е тази,която е дала нещо и то много за българската поп култура.Останалите са поредните еднодневки или просто злобари и пълни комплексари.

    Коментиран от #14

  • 11 Тони

    9 4 Отговор
    Защо манипулирате! Тъпо е да се гледа и слуша, как е режисирано предварително лошо или добро отношение към определени персони. Другите очевидно са пълнеж! Колко е трудно да се предвиди, че приятелчето на Халваджиян, Стефан, се гледа под похлупак.
  • 12 Ддд

    9 18 Отговор
    Грозен човек е тая жалка женица психично болен човек.
  • 13 гост

    10 15 Отговор
    Никога не е била слаба!Въпреки ,че не е важно!Не ми е интересна!!!!!!

    Коментиран от #20

  • 14 Abv

    14 10 Отговор

    До коментар #10 от "Мартин":

    На 50 г. съм и не помня Ваня Костова да е била слаба. Имаше една скрита камера как крещеше на една котка - марш сатана.
  • 15 цеца димитрова

    10 2 Отговор
    аз лично съм я виждала много слаба .
  • 16 Признателен

    7 2 Отговор
    И за Лили Иванова приказките не са по-кротки. Смирете се! Признайте красивия глас на тази певица и й отредете зазлужаващото място в българската естрада!
  • 17 Невярващ

    2 0 Отговор
    Мария Атанасова да си завре черните очила (и черните мисли) някъде "отзад"!
  • 18 Росит

    5 2 Отговор
    Боян тогава е бил само на 5 години, а тук коментират че е присъствал без реакция. Очаквали сте защита ? Или скандал с учителката!? Всичко, което аз виждам е завист, лична ненавист, и лошотия и желание да унижите успеха на някого. Не се получава обаче.
  • 19 Елена

    0 1 Отговор
    Ваня Костова през 1987 г. не е била закръглена. Поне това можеше да проверите. Била е много красива жена точно в този период, не че и след това не е била също...
  • 20 Елена

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Явно не сте я виждали преди 1990.Била е много красива жена. Но нали не ви интересува, тогава и не коментирайте....