Last news in Fakti

1 Ноември, 2018 11:06 10 761 7

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес

  • ани цолова-
  • откраднала-
  • идея-
  • колежка-
  • нов бизнес-
  • журналистка-
  • радомира михова
Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес - 1

Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката, може би не е толкова оригинален, колкото тя твърди, пише таблоидът "Уикенд".

Бившата водеща на Би Ти Ви и Нова разкри миналата седмица, че ще води обучения по публично говорене. Проектът бе обявен като „авторски“. Идеята за него обаче, поразително напомня на вече съществуваща дейност, която развива нейна колежка с 25-годишен стаж в националното радио.

Вестникът пише, че сходствата с конкурентката ѝ са както в сайта, така и в рекламния клип, с който Ани Цолова обяви новото начинание, в което се впусна, също има сходство с конкуренцията.

Бившата радиожурналистка Радомира Михова споделя директно на страницата на новоизлюпената си конкурентка:

„Здравейте, Ани! Пиша ви, защото се почувствах неловко, когато видях цели изрази във Вашето видео, които смущаващо са еднакви с тези от сайта (Радомира посочва собствения си сайт — б.а.). И правя уточнение, че моят проект „Успешен глас“ от една година е действащ. Автор на идеята и реализацията е на Евтим Чакъров".

Отговорът на Анна Цолова е: „Радомира Михова, за първи път виждам сайта ви. Очевидно и двете сме тръгнали по един и същ път. И много други хора са в тази писта. Вярвам, че не искате да спекулират с това, което сте написали на стената ми. И затова ви пожелавам успех!“.

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес

Важен въпрос, който засега няма отговор, е откъде Анна е взела пари за новия си бизнес. Съдейки по качеството на рекламния й клип, трябва да струва поне 3000 лева. Зад рекламната кампания също трябва да стои сериозна сума, а в същото време Цолова месеци наред не е ходила на работа.

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копие

    27 0 Отговор
    Ами то тук по телевизията всичко е копие на нещо от чужбина - x-фактор, биг брадър, гласове, капки, бг сериалите изобщо се копира яко
  • 2 Радо

    11 1 Отговор
    А може и да е франчайзинг - у нас много бизнеси са такива, а в медиите почти 100%....дори и да го е откраднала, ако е по-кадърна, и развие по-добре бизнеса си, и научи повече хора да говорят по-добре пред аудитория - също няма лошо...навремето японците са разглобявали малки европейски радиа и са ги копирали 1 към 1, и вижте къде стигнаха!!
  • 3 Коментар

    11 5 Отговор
    Крадла
  • 4 БЕНЗИНДЖИЯ

    11 3 Отговор
    Няма как да падне по гръб 2-ри път иначе е обречена на глад и мизерия затова само с добро иначе си е автогол
  • 5 гад

    9 2 Отговор
    В бизнеса няма кражба. Има реализирани проекти , или нереализирани такива. Все едно да отворя супермаркет и да ми кажат ,че съм плагиат...УСПЕХ!
  • 6 гощо

    0 0 Отговор
    Кака Ани от село весело шЪ мЪ учи как да говоря ли Е?!?!?! Тцтцтцтцтцтц...
  • 7 Анонимен

    1 0 Отговор
    Коя е тая???Че все за нея пишат ???Кой го интересува ???Нали щеше да ходи в Америка ???Прав й път и зад нея ..Омръзна ни глупости да четем ...Ако е била стока нямаше сега да се излага ...айде стига с тая ....