8 Ноември, 2018 07:00 12 644 0

Вашият хороскоп за днес, 08.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте за какво е подходящ днешния ден според прогнозата на звездите

Вашият хороскоп за днес, 08.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващи проблеми в материален аспект, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Телец

Днес ще можете да постигнете много повече в професионалната сфера, ако се опитате да преследвате целите си с умерено темпо. С честност се отнасяйте към тези, които са лоялни към вас. Не отлагайте разрешаването на здравословен проблем.

Близнаци

Ще ви занимават проблеми със здравето, вашето и на близките ви. Не се преуморявайте, не ви се отразява добре напрежението. Запазете доброто си отношение към околните, това ще се отрази и на тяхното поведение към вас. Мислете позитивно.

Рак

Днес не се поддавайте на провокации. От вас ще зависи добрия изход на нещата. Дайте всичко от себе си и ще останете доволни. Възможно е да сте придобили погрешни впечатления от поведението на определена личност, не си правете прибързани заключения.

Лъв

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение.

Дева

Ако се появят проблеми на работното място потърсете съдействие от хора, чиито авторитет е безспорен. Наученото ще ви помогне и при следващи подобни случаи. Лутанията ви в интимните ви взаимоотношения ще доведат до обтягане и са възможни раздели.

Везни

Работните ви планове няма да подобрят желанието ви по-скоро да стигнете до търсените резултати. Нещо трябва да се промени. Хората около вас са заети със своите си проблеми, не търсете помощта им. Обърнете се към себе си.

Скорпион

Капризите ви днес ще срещнат отпор и са възможни разногласия. Въпреки това не се оставяйте да ви въвлекат в чужда игра. Безработните ще получат възможност за нова работа, но има още какво да подобрят в себе си, за да останат доволни.

Стрелец

Не се отказвате лесно от намеренията си и това привлича вниманието на околните. Ще ги заставите да се отнасят с респект към вас. Амбицирани сте да успеете и ще продължите да упорствате. Вълнуващи мигове ви очакват с любимия човек.

Козирог

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Водолей

Имате поглед върху обществения живот и в желанието си нещо да промените, ще осъществите социални контакти. Работа ще ви донесе удовлетворение, защото договореностите ще са в полза на усилията ви. Не допускайте различия в мненията ви да помрачи едно приятелство.

Риби

Съсредоточете се върху детайлите и подгответе предстоящата си изява професионално. Позициите ви ще се затвърдят и са възможни интересни предложения. Не се възгордявайте от успехите си, има още какво да свършите преди да стигнете върха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА