19 Ноември, 2018 10:59 5 733 8

След жестокото убийство на мъжа ѝ Наталия Гуркова се върна при...

  • наталия гуркова-
  • мис българия 1998-
  • майка-
  • родител-
  • живее-
  • семеен дом

Мис България 1998 вече живее в панелен блок в столичен краен квартал

„Мис България” 1998 Наталия Гуркова се върна в бащиния си дом. От няколко седмици красавицата живее под един покрив с майка си Стойна в панелка в столичния кв. „Младост”. Вдовицата на показно убития в края на септември диамантен бос Джордже Михалевич вече живее повече от скромно, като замени светската суета със спокойствието на родителството, пише в. „Уикенд“.

Междувременно се появих и снимки от панелката, правени преди атентата срещу Джордже в Йоханесбург на 24 септември. Фотосите са от края на юни, когато семейството отпразнувало последния рожден ден на дъщеря им Джорджия. Домът не крещи с лукс, единствено картините правят впечатление. Останалото обзавеждане се свежда до кожен диван, масичка и джунджурии, разхвърляни навсякъде — много играчки, книжки и всякакви забавления за деца.

След убийството на търговеца на диаманти от Черна гора Наталия заедно с Джорджия и сина Кристиян се премести в София, защото се страхува за живота си и за сигурността на децата. Красавицата избрала временно да живее при родителката си, вместо в огромния семеен апартамент в центъра на София.

Една от най-елитните ни манекенки се омъжи за Джордже Михалевич през 2009 г. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Джорджия. Малката принцеса се появи на бял свят в ЮAP и получи името на татко си. Пет години след първородната наследница миската отново даде живот — на сина Кристиян. Малко след това брюнетката се прибра окончателно в България. В ЮАР остана да живее единствено черногорският бизнесмен, който кръстосваше между България и Йоханесбург. Именно тук го застигна и смъртта. За погребението вдовицата отиде сама в Африка, като отказа да заведе децата, за да си вземат последно сбогом с татко им.

Малко след погребението „Мис България” 1998 събрала голяма част от багажа си и го пренесла в жилището, където израснала. В родния си дом се чувствала много по-сигурна, а майка ѝ Стойна помагала с отглеждането на малките. Разстроената вдовица нямала сили да помага на 9-годишната си щерка с уроците и възлагала тази задача на бабата, която с радост се включвала в отглеждането на внуците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    55 4 Отговор
    скъсахте я от реклама тая златотърсачка разбрахме че пак е на пазара ама се чудя тя ли ви плаща да я рекламирате или сте просто толкова умни???
  • 2 Тришо

    31 1 Отговор
    Боли ме за тази и за мъжа и мафиот, даже съм доволен че мутрите се избиват помежду си.
  • 3 дяда гошо

    29 3 Отговор
    Да се хваща на работа стига е мързелувала тая ПИКЛА
  • 4 kokoto

    21 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Разстроената вдовица нямала сили да помага на 9-годишната си щерка с уроците и възлагала тази задача на бабата, която с радост се включвала в отглеждането на внуците.....Мързел
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 месара

    16 2 Отговор
    утре в 10 ч. цяла България на протест! да кажем не на това безобразие - мис_ка да живее в панелка, и то в Младост! оставка!!!
  • 7 Резак

    8 1 Отговор
    Тая ще си намери друг тъпанар да я храни,не я мислете.
  • 8 гощо

    1 0 Отговор
    Спокойнооооо.... какви по долни кОври си намериха спонсори та таз няма да остане дълго при мама. Пълно е с бълъци с синчета на новобогаташи дето скачат на такива ..........Някой хубавец като оня Гущеров ще си я прибере скоро,чеее момичето има разходи треее някой да и ги покрива. Постната манджа на мама колко и да я топиш с хлЕба не е като скаридките.