Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 00:30 13 332 16

Скоро сексът няма да е това, което беше

  • секс-
  • бъдеще-
  • теледилдоника-
  • киберсекс-
  • технологии

Вижте какъв ще бъде сексът на бъдещето

Скоро сексът няма да е това, което беше - 1
Снимка: Shutterstock

В САЩ е изтекъл срокът на действие на патента върху „теледилдониката“, който мнозина са наричали убиец на индустрията на сексуалните технологии. Това събитие дава път на много стартъпи, разработващи устройства за чувствени наслади, пише в."Монитор".

Безименният патент 6368268 е бил регистриран преди 20 години от компанията TZU Technologies, която се позиционира на „екип от новатори“, постоянно работещи над нови изобретения. Конкурентите обаче наричат въпросната компания „патентен трол“, защото разработките й остават незабелязани на пазара. Само през последните три години TZU Technologies с помощта на съдебни искове е „уморила“ няколко стартъпа в областта на секстехнологиите.

Сега обаче падна монополът върху теледилдониката – технолигията, използвана за секс между двама души на разстояние. Подобни устройства вече започват да се произвеждат от компании в САЩ, Великобритания, Холандия и Китай. Мнозина предполагат, че индустрията, свързана със сексиграчките, вече се оценява на 15 млрд. долара и ще стане една от най-бързо развиващите се в света.

Не всички обаче вярват, че потребителите се нуждаят от иновации в леглото. Психолозите и сексолозите са убедени, че повечето хора още не са готови да разширят хоризонта си на сексуалност и да направят секстехнологиите част от ежедневието си, заедно със смартфоните и социалните мрежи. В същото време учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предричат в изследване, че автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години във връзка с популяризирането на самоуправляващите се возила, пише в. "Метро". Според екипите на Деби Хопкинс и Скот Коен в обозримо бъдеще ще се развие секс туризмът в движещи се коли, които не е необходимо да се управляват или да бъдат наблюдавани от шофьора. Учените дори предполагат, че ще бъдат разработени цели пазарни ниши в тази област, по подобие на Червените фенери в Амстердам. Тази перспектива никак не е невъзможна, като се има предвид, че понастоящем 49% от британците са правили автомобилен секс.

Естествено законите за общественото благоприличие сигурно ще останат в сила и всеки би могъл да бъде арестуван, ако бъде забелязан да прави секс на публично място. Поради тази причина повечето от "секс колите" на бъдещето ще бъдат със затъмнени стъкла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 HUAWEI

    15 1 Отговор
    И когато колата подаде сигнал на водача да поеме управлението че не може да се справи сама ще стават големи катастрофи. Оправданието ще бъде не бях аз а колата защото бях зает да ми правят сви...
  • 4 Наш от Село

    40 1 Отговор
    Нас повече ни интересува Еб,,,то , секса не чак толкова
  • 5 Бай Благой

    30 1 Отговор
    Не е ли да я хванеш и да я мандрсаш цяла нощ в леглото...мани тия секс технологии...
  • 6 hold up

    14 1 Отговор
    То отдавна секса умря,защото няма мъже,умряха им тъй наречените,, работи,,!Виж обратните ,правят всичко възможно да се задоволяват с гнусна трепереща страст!Чак сега ми стана съвсем ясна походката на обратните...!Те мислено винаги вървят с онази,, работа,,отзад.....!!!!!!!
  • 7 курвоазие

    5 0 Отговор
    Заслужава ли си човек ,заради гнусната страст на стария плъх ,да си загуби всичките приятели....?!Свестните хора,те са малко ,но съществуват за радост!Отговорете си сами на този въпрос.....!
  • 8 един

    20 1 Отговор
    Нещото, наречено секс, от тайнство и лично преживяване се превърна в отвратителна демонстрация. Все още има хора, които се впечатляват от синтетичните жени с някакви предозирани изкуствени прелести, които будят отвращение у нормалния човек. Защото така нареченият секс сам по себе си, представен като спорт, е отвратителен. Пример - Златка и "Джизъса" в "брадъра". Фалшиво, неискрено, отвратително, предозирано, наситено с бездарна поза. Падение! Колкото до написаното горе - пълни глупости! Ако нещата вървят все така, ще се стигне до момент на пълно отвращение и хората ще се размножават само инвитро. Но до там няма да се стигне, Създателят наш няма да го допусне. Всичко на планетата Земя ще започне отначало. Не усещате ли?

    Коментиран от #9

  • 9 Грешка 404

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Усещаме и още как?! От на Златка и Джизъса ,има и още по пошли работи!
  • 10 Тодор

    5 0 Отговор
    Това няма да се случи !Цивилизованите хора ще изчезнат от лицето на Земята и ще останат приматите,за които сексът е за възпроизводство на деца !
  • 11 hold up

    8 2 Отговор
    А обратните не обичат деца!От наблюдение..!!!!!
  • 12 Слави

    10 2 Отговор
    Всичко е ТОЧНО, защото вчера правих кекс, на премиера! Кекс, на премиера! И всичко е точно!
  • 13 боцмана

    10 0 Отговор
    Ще има комбинирана услуга , рентакар плюс проститутка.
  • 14 технократ

    2 1 Отговор
    Не ми пука за секса.Предпочитам готините играчки /коли,телефони,компютри,оръжия/ пред парче женско месо.И преди да ме заклеймите за гей, ще кажа че най-много се кефя на това което виждам в огледалото.Предпочитам да се потя във фитнеса за перфектно тяло и да водя здравословен живот пред това да си хабя нервите и финансите по претенциите на разни кифли.
  • 15 Driving pleasure

    1 1 Отговор
    Идиoтите нивгаш няма да свършат! виртуални коли, жиртуални коли, виртуален живот! Егати жалките истрещелници! Ако не се интересувате от коли и жени що просто не се застреляте и не си спестите мъките?!
  • 16 ТНТ

    0 0 Отговор
    М-да.И ще се размножаваме чрез пъпкуване...