Last news in Fakti

21 Март, 2012 14:05 20 647 14

Как не се сече дърво (видео)

  • дърво-
  • сеч-
  • глупост

Човешката глупост доказано няма граници. Това нагледно демонстрира пишман секач, чийто опит да отсече дърво завърши доста неприятно. Видео, качено в YouTube, показва как мъжът най-накрая успява да отреже дървото, само дето то пада в грешната посока и буквално срутва къщата му.

Че нещо не е наред проблясва и в главата на снимащия клипа, но твърде късно. Едва когато той вижда опасния полет на дървото, мъжът възкликва: „Отмъщението на природата“. И така, дървото победи човека.

От коментарите под видеото се разбира, че слабоумната случка не разиграва нейде из САЩ. Клипът е качен на 18 март и вече има над 8 500 преглеждания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Брадвата

    1 0 Отговор
    Нищо странно, в тази държава 95% от природонаселението има различни форми на ментални девиации (доклад, публикуват от агенция Ройтер на 30.XII.1991)
  • 2 The Bear

    0 0 Отговор
    За там е естествено - имаше преди 10-тина години даже класация за смърт по глупост - 1. Мъж със страх от високото се качва на покрива да си оправя антената връзвайки се с въже преметнато от другата страна на покрива за бронята на колата си, след 5 минути жена му пали колата и отива на пазар, като 200-300 метра не е разбрала че влачи трупа на мъжа си. 2. Мъж сяда с двама приятели да играе на руска рулетка с ... автоматичен пистолет. 3. Обирджиа влиза в оръжеен магазин пълен с клиенти и казва "стой, това е обир" - след секунди е надупчен с повече от 20 куршума.. - и всичко това в Америка, да не говорим че това са само първите триместа, ами другите не им отстъпваха особено.....
  • 3 The Namesake

    3 0 Отговор
    Колега, дай да го видим този доклад на Ройтерс?! Аз пък мога да ти пратя класация, според която ние, българите сме сред първите по глупост, само дай имейл. Няма по-самокритична нация от американската, затова всеки знае колко са глупави, но пък я се замислете ако в друга страна, например България, се направи класация за смър от глупост, какво ли ще се получи? Само, че в България едва ли ще се появи такова нещо, самочувствието ни е едно от малкото неща, от които имаме дори в повече, спрямо глупостта.

    Коментиран от #8, #9

  • 4 The Namesake

    0 0 Отговор
    *смърт
  • 5 Иво Иванов

    0 0 Отговор
  • 6 Marko

    0 0 Отговор
    Ах, значи операторът, заснемащ този акт възкликва "Отмъщението на природата!"?
    Браво на преводача, добра фантазия!
    ;)
  • 7 IZMAMNICI

    0 0 Отговор
    ZASTRAHOVKA , XAXAXAXA
  • 8 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "The Namesake":

    @3 - аз не цитирам доклад на Ройтерс - това го бях чел в някакъв вестник или списание преди 12-13 години. Но ще ми бъде любопитно ако ми изпратиш на E-mail-а тази класация за Българите, защото на времето в началото имаше една класация за образователните системи и интелигентност и обща култура - бяхме втори след евреите.... сега чувам, че сме на 43-то или нататък място. E-mail-а ми е [email protected] - но той трябва да се вижда като отвориш профила ми в Pro-book от Ник-а...
  • 9 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "The Namesake":

    @3 - "началото" - кво съм мислил и кво съм написал - разбирай "началото на 80-те години"...
  • 10 The Namesake

    0 0 Отговор
    Мецане, пуснах ти материала на имейла. Това, както ще видиш и сам, е една статия на Дарик, която цитира Таймс. Дава следи за издирване и на оригиналната класация... Ама класацията всъщност не е важна... Важна е по-скоро реалността... Стара българска поговорка е "Прост народ - слаба държава"... Е, уви нашата държава не е особено силна. И вината за това (според мен) си е изцяло наша.
  • 11 Аз

    0 0 Отговор
    Г О Л Я М А Г Р Е Ш К А
  • 12 милен миленев

    0 0 Отговор
    ми така му се пада защо отсича дървото
  • 13 4ipi

    0 0 Отговор
    чуйте на 21 -сек. MY HOUSE ??? ИДИОТ !! ОМГ
  • 14 Mal ii

    0 0 Отговор
    И какво да видим?? "Този видеоклип е премахнат от потребителя!" Кой видял- видял! На останалите- не се надявайте на информация в тези "статии"!