8 Декември, 2018 20:28 71 034 113

Заради сайтовете за запознанства много жени остават самотни

  • сайт-
  • запознанства-
  • самотни-
  • жени-
  • семейство

Подобни сайтове "убиват" необходимостта мъжете да създават семейство

Заради сайтовете за запознанства много жени остават самотни - 1
Снимка: Shutterstock

Учени от британския университет в Лестър установили, че за повечето жени на възраст над 30 години има риск да останат самотни и сайтовете за запознанства едва ли ще са им бъдат полезни.

Специалистите изяснили, че в подобни сайтове мъжете търсят връзки-"еднодневки" и не изпитват нужда да встъпват в брак, пише dir.bg. На представителите на силния пол не им идва на ум да създават семейства, тъй като непрекъснатите срещи с млади партньорки "убиват" подобна необходимост.

Възможността да се избира между многобройни партньорки позволява на мъжете да отлагат максимално изграждането на сериозни отношения, което им позволява да се срещат с няколко дами едновременно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    119 16 Отговор
    Това само за английски сайтове ли важи

    Коментиран от #2

  • 2 Фют

    91 18 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    Да, само за тях!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хайл

    61 7 Отговор
    Така си и знаех😂
  • 5 no name no face no number

    85 21 Отговор
    Така им се пада нека им е гадно
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 999

    169 11 Отговор
    Това важи и за двата пола. - Времената са тежки за социалният контакт, а дигитализацията на общуването предлага фалшивото усещане за безопасност. Като добавим лошите икономически условия хората все повече отлагат бракът и семейството за по- благоприятни дни. Липсата на прекият социален контакт, води до загуба на умения за общуване, което допълнително влошава шансът за намиране на партньор. - Голям проблем!

    Коментиран от #97

  • 8 гост

    416 16 Отговор
    По-скоро на мъжете им омръзна да ги използват като магарета: носи, дърпай пък после я сме ти дали да хапнеш и боднеш, я не. Жените станаха много капризни, устати, нагли и лиземерни, навремето мъжа като каже нещо в семейството и другите мълчат, а сега дори и с доброто да го каже то жената веднага скача насреща, кара се, вика, как той се налагал, че няма да стане неговото, а дали е разбрала за какво иде реч или дали е добре за семейството, това няма значение. Бидейки добри женици винаги си намират мъж, защото мъжа не иска да му се цупят и карат ежедневно, ако жената не го харесва да си ходи, но ако остане с мъжа да се държи уважително, което е рядко срещано в днешно време и е основна причина за разпада на семействата.

    Коментиран от #88, #90, #91, #98, #108

  • 9 Бат Мишо

    166 24 Отговор
    ем кът са ги стиснали тея чатали ,сякаш е сапун да им се изтърка - ще евем коит дават а онес да си носят междукрачието в гроба -фърлям 100 доларес и аргасвам младо - аз 1 път живея не мога да чакам цял живот да я отболи главата , да и доде мерака , че тон да не повишавам , че се да съм засмян , да и прехвърля къщата че миндила в къщи да благоволи....сайтовете са мн полезни - ДАЖЕ ДА НЕ ПОСЕЩАВАТЕ платени дами - миндила у вас кът знае че за 100 долара същата дупка ама 3 пъти по млада и отракана я има под път и над път НЯЯ КЪК ДА ВИ ИСКА АПАРТАМЕНТ за да отвори крака -аретен че платената любов и сайтовете за такава САМИТЕ ЖЕНИ МОРАЛИСКИ дет си стискат краката и еманципантките им дават клиенти - колкот по стиска - толкос повече клиенти за бардака

    Коментиран от #13, #18

  • 10 Охохохохо

    177 34 Отговор
    Не е вярно, че заради сайтовете за запознанства много жени остават самотни. Англичанките остават самотни заради това, че са невероятно грозни и поради това мъжете им обърнаха резбата и станаха пендели. Единствените по-грозни жени, че и мъже са османците. Те дори не влизат и в графата хомо-сапиенс, те са подгрупа.

    Коментиран от #19, #21, #104

  • 11 Temida

    41 245 Отговор
    Типични просташки коментари на Бай-Ганьо. Абсолютни залупеняци. Затова българките ще се омъжваме в чужбина, защото нищо не става от БГ мъжете.

    Коментиран от #15, #27, #42, #53, #65, #84, #87, #92, #94, #95

  • 12 Хали Уали

    216 10 Отговор
    Жените станаха придирчиви и алчни, а после се чудят защо остават самотни. Не са им виновни сайтовете; добрите, грижовни, всеотдайни жени никога не остават сами.
  • 13 гост

    196 10 Отговор

    До коментар #9 от "Бат Мишо":

    Така е, за съжаление платената любов е много по-евтина от емоционаланата. Мой роднина така купи апартамент за семейството - изгониха го, после се захвана с друга гад-изплати й години наред нов апартамент и пак го изгониха, после на друга кола и тя го изгони и нищо няма на негово име, едно колело не му остана, а човека е с добро сърце. Всяка една го е завлякла с жилище, кола или друго, та после кое му е безплатното или емоционалното аз лично не знам. Значи ти се скапваш и работиш от сутрин до вечер, осигурил си жилище, прехрана, забавления, парична свобода, топлина и уют за децата и жената, а тя от сърдене и викане не се сеща секс да правим, какво му е хубавото на брака в този случай?

    Коментиран от #16, #58

  • 14 Бат Мишо

    117 7 Отговор
    Ае чуек не им се подигравай на англосаксите - да им видиш женорята и ти ше обърнеш резбата - то си е трагедия- аз в щатите в един маркет ЕДВАМ ОЦЕЛЯХ - ени домакини под 100 кила се мислят ЗА СЛАБИ и красиви ено самочуствие - другото по 200 кила - А Е СКОЧИЛА ОТГОРЕ ТИ В КРЕВАТА - с лопатка ще те събират се едно МАК те е блъснал .....тичах на зигзаг в магазина да оцелея да не бъда прегазен кът фукнали с количките--срам не срам ще си призная ако тряба да избирам между мъже и техните ,,жени,, и аз ще обръщам резбата

    Коментиран от #86

  • 15 Артемид

    181 5 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    В чужбина принцовете са се наредили на опашка и чакат очарователните непорочни принцеси като теб да пристигнат на бяла кобила.

    Коментиран от #89

  • 16 Артемид

    167 9 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Простата сметка показва че колкото повече пари изкарва един мъж, толкова по-изгодно е да си плаща за секс без ангажименти.
  • 17 Бат Мишо

    148 6 Отговор
    да госте такива са - нося парите в къщи - цепя дърва - сложих локално парно кола и зех - а тя се повече се облича ли облича и обува -ЕДИН ПЪТ брат викам АДИ ша и дам шанс да спра да ходя в бардаци на акъла си- викам скъпа АДИ ДА ВЛЕЗЕМ В ТОС СЕКС ШОП виш колко парцала ти накупих - да ти земем малко и неща мене да зарадваш- малко жартиерки малко прашки малко играчки разширителче за аспуха .....ЛЕЛЕ КЪТ ОТВОРИ ЕДНА УСТА - извратеняк простак -излезе от магазина и аз останах да и пазаря сам да ми се смеят продавачите че съм обратен да купувам чорапя и поли и вибратори - излязъх от магазина и СИ РЕКЪХ ТЪЙ ЛИ твойта ........оттогас не се спирам - я в бардака , я кът махне на камиона ако е беличка - веднага отбивам....ЗАКО ДА ГИ СТИСКАМ за онъс в къщи или за продавача в секс шопа и после аз да ги нося- ай сиктир - НАЙ ДОБРЕ ИНВЕСТИРАНИТЕ ми пари в тоя живот са дадените в бардака и хоремака -ем опраиш нервите ем олабиш жилата ....
  • 18 БОБИ КОЧА

    108 4 Отговор

    До коментар #9 от "Бат Мишо":

    Бат Мишо ,а по-сериозно моля какви 100 долара не им вдигаи толкова акциите толкова се измъчихме да ги докараме реалните 50/60 лв ти 100$това са цени от преди 15 /20 години!
  • 19 Синан ибн Ал козички

    43 5 Отговор

    До коментар #10 от "Охохохохо":

    На 100 % съм съгласен с теб имаш +++++

    Коментиран от #22

  • 20 filo

    13 46 Отговор
    По- голяма тъпотия скоро небах чувал. Не ви ли срам да пишете такива глупости. Вярно е, че няма какво, но чак такива тъпотии е прекалено.
  • 21 Хасан

    52 9 Отговор

    До коментар #10 от "Охохохохо":

    Така си е, аз затова си живея с козичките на рахат.
  • 22 Охохохохо

    18 3 Отговор

    До коментар #19 от "Синан ибн Ал козички":

    Благодаря. Това е истината.
  • 23 AЛИ

    38 7 Отговор
    Аз пък се запознах по интернета с една жена оказа се че е омъжена питах я-жащо се джукаш , защото това било модерно от както интернет се почна да се ползва масово.Имам профили почти всеки сайт страхотно е.Само дето неми допада че гугъл следи всичко ,изключвам апарата оставям го без ел захраване за да немогат да чуят когато правя екии!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Morgoth

    68 3 Отговор
    Дали сайтовете за запознанства са виновни или деградацията на семейните ценности не знам.
  • 27 ganio

    82 5 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    Прав ти път. Само че докато бях в UK, нито една успяла българка не видях, за разлика от чехкини, полякини и словачки. Българките масово работеха като чистачки и камериерки. А тези, които бяха омъжени за британци, бяха всъщност омъжени за оръфляци, които са срещнали на Слънчака. Между другото бай ти Ганя работеше в сферата на Health and Safety и след това аналитичната химия.(Не отричам че познавам и умни БГ момичета, завършили PhD в Германия, но масово българките в чужбина са сред ниските социални слоеве дължащо се на липса на образование, професия и невладеене на език). Аре лека нощ, Ганьо.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Али

    7 49 Отговор
    Ще го тура в ухото на Охохохахо.Пра пра пра дядо ми го е турил на пра пра пра баба ти може да сме роднини но нищо аз пак ще ти го вкарам в лайнания ти задник.Boshanaim azina !!!!
  • 33 Ali

    5 47 Отговор
    Гьотуна койдумун охохохохо неден о кадар хейджанланиьорсун сени ми сиктим де джевап вериьорсун бана .

    Коментиран от #103, #112

  • 34 Ali

    5 23 Отговор

    До коментар #31 от "Охохохохо":

    Ползваш ли тор браузър
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Али

    19 12 Отговор

    До коментар #41 от "Охохохохо":

    Ела в Пловдив да се срещнем в един от полицейските участъци .Много добре знам какво съм писал в първата си публикация абсулютно няма нищо общо с вас. Не ме страх от нищо .А това че в първата си публикация съм писал че съм се съм запознал в социалните с една жена и после съм я чукал и после съм разбрал че е омъжена е самата истина .А вие защо се вълнувате толкова много сякаш съм ви чукал вас.Много поздрави на всички които четат тази моя публикация няма значение който и да е . Много поздрави на сойта интернет доставчика и на търсачките.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ти го турят в османския дирник!

    17 9 Отговор

    До коментар #28 от "Али":

    Ем тутс сикиджем, ем парабиджем!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Али

    14 40 Отговор

    До коментар #41 от "Охохохохо":

    За това са ви ебали толкова векове сле това советские след1944 сте се трепали по между си сега ви ебат запада винаги ще е така надявам се някой ден да се напълни с мароканци ,африканци азиатци както в запада и ще сте още по послуни като агънца.Хайде бонсуаре или вече е бонжур.И стойте и чете от време на време тези редове в този (прекрасен сайт) Отивам на друга социална мрежа да намеря някоя и може пък и този път да ми излезе късмета с някоя омъжена жена!

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 АЛИ

    13 11 Отговор
    Оставям ви да се зъбите по между ви .И до го тура на бисквитките и на добавянето на началната страница .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Pompev

    29 1 Отговор
    Ако влезнеш пак тук,Бат Мишо колегата тирадзия,по Германия да те питам има ли по магистралите,или само вътре в градовете,аз въртя вътрешно във Швеция
    но минавам от там,на кой отсечки има знаеш ли?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Qwerty

    38 3 Отговор
    Да си оставят сами. Това че на мястото на банана имат дупка не означава че всички ще им падат на колене и ще ги молят. Днешно време по-добре човек да си плати и да си върши работата отколкото да се занимава с някаква си срещната в бар или дискотека дето цяла вечер ще я черпи и ще и приказва безсмислени глупости само и само да бодне. Като се замисли човек по-скъпо излиза отколкото един телефон договорена цена и екстри и след това кой от къде е без звънене и пишене в социални мрежи. Благодаря на сайтовете дето всеки от нас познава чичо Адам и леля Ева както и слушалката ало.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 trol

    55 2 Отговор
    те жените само на богат скачат а после те били страдащите

    Коментиран от #59, #93

  • 58 бай хой

    22 5 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    тоз защо мисли че нормалните мъже брак не сключват
  • 59 аааааа

    25 0 Отговор

    До коментар #57 от "trol":

    ми щото се не сещат, че всичко си има цена. и си мислят, че богатите така дават - бадева.
    бадева раздават тукати. и шута в гъ.а!
  • 60 гост

    80 5 Отговор
    Пълни глупости , напротив по скоро мъжете не могат да намерят нормална жена в такива сайтове и има риск да останат самотни. Аз също загубих една година в български сайтове за запознанства , българките предимно се интересуват от пари , след това е красотата , никоя не се интересува от характера ти. Първото нещо което са ме питали е било какво работа и колко изкарвам , ако сумата е под 2000лв никоя не се интересува от теб. Правил съм си различни експерименти , и стигнах до извода ,че по голямата част от българките са златотърсачки , е има и нормални жени , но те не се губят времето в сайтовете. След това пробвах във украйнските сайтове просто от любопитство , там всичко е измама , не си губете времето във тях. Накрая намерих един реален руски сайт , във него наистина може да намерите своята жена , руските жени във този сайт са реални и единствената им цел е да създадат семейство . Моята жена я намерих във този сайт , и вече сме щастливо женени 6 години , имаме и две прекрасни деца , много красива , умна и порядъчна жена. Не ги хваля рускините , дори аз самия никога не съм си и представял ,че бъдещата ми жена ще е рускиня.
  • 61 Кирка в капака

    25 4 Отговор

    До коментар #56 от "Здрасти":

    Напълно подкрепям, освен това са им плитки путк!те
  • 62 цун кай уй

    10 1 Отговор
    ами срещайте се в градинката на гарата в бургас
  • 63 Лошо

    34 4 Отговор
    Действително напоследък отношенията между половете са все по-трудни. В желанието си женския пол да бъде третиран равно много представителки имат поведение, което просто кара обикновеният мъж да не иска обвързване. В редица случай конфликт се заражда на основание само да не е мъжката воля, независимо от последиците и грешното становище на жената. Като прибавим, че при развод имуществото и правата за децата са на женска страна отново брака е все по-нежелан от мъжа. Той не иска да бъде използван и изхвърлен! Някак от само себе си мимолетните връзки и случайният секс са посока на предпочитание за мъжа. Дали това устройва и жената е интересен въпрос и наистина ли искат епичното сериозно общуване или просто ни използват?!

    Коментиран от #81

  • 64 Сайт за обратни

    7 11 Отговор
    Останаха ли истински мъже,или трябва да наблюдаваме меките им по части непрекъснато..!Като защитник на ,,мъж,,, какъв е според вас.!Нещо от рода на вечния пенсиониран обратен плъх...!Бак ишине...!Казва един народ,който има понякога точни приказки...!
  • 65 s7un7101

    42 1 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    А от жените все едно става, демокарацията ги превърна в к*рви 99% те па чужденците много ги искат наще жени, само негрите и арабите, нормалните бели мъже и те ги нещат наще ;)
  • 66 Еми стандарта е им

    44 2 Отговор
    Висок. А бе жени намалете си стандартите. Не всеки мъж може да покрие всички стандарти. Нали знаете това правило 80/20 ->% . Значи жените търсят 20% от мъжете а другите 80% са боклуци за нищо не ставаме. Така сега ми кажи дори тя да има всичко на света пак няма да е щастлива защото единственото нещо което може да те направи щастлив е мъж който е до теб и се грижи за теб. А не мъж който си с него само за парата и материалното. Парата не прави щастието. Жените трябва да го проумеят.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 аг08

    38 3 Отговор
    Самотни са, защото не знаят какво искат!
  • 70 Чичо Сам

    10 8 Отговор
    Мисля , че би трябвало да се отнася и за мъжете .
  • 71 По темата

    24 2 Отговор
    Този коментар е премахнат чрез вибратор
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    41 4 Отговор
    Кравите станаха много алчни и затва нема деца
  • 74 бай Ставри

    25 6 Отговор
    Аааа , преди ди имах и гаджета , но сега еидях че ми струват скъпо и ги одрезах.
    Сега всичко бол .Сига да имаш стабилна работа в европа .
    Тук няма да ти стигнат и за 15 дена тези 1000 лв заплата, а ква пенсия те чака ??? Майко мила не е за вярване, заминавайте о време за да не се мъчите ъук.
    Бат Гойко пари няма да еи дава и това е
  • 75 Гого

    51 2 Отговор
    Дали случайно или конспиративно, жените отдавна имат повече права от мъжете, особено в уж развитите западни общества, който идиот го оспори, му пожелавам болезнен развод, та, когато всички закони са насочени срещу белия хертеро мъж християнин, който е и най-богатият, най-големият данъкоплатец и най-малкиият ползвател на обществени блага, та този безценен човечец западните закони всячески искат да превърнат в икономически роб на жена му, която след първото дете си зашива шундата, за кво му е на клетият човечец да влиза в тази схема!?
  • 76 юфэоюй

    36 4 Отговор
    Когато единственото което те привлича у другия пол е половият му орган разбира се , че да си платиш е по-добре отколкото да се жениш. Когато активът на една жена е единствено половият орган бягайте далече от такава връзка.
  • 77 глупости

    15 1 Отговор
    А те жените понеже не търсят доходи и нищо повече чрез подобни тип сайтове.
  • 78 куимби

    42 3 Отговор
    Положението е - Мъжете казват:Съпруга не ми трябва , за секс си плащам и си продължавам по-пътя с кеф. При жените е : Съпруг не ми трябва ,за секс ми плащат и си продължавам по-пътя с кеф:)Равнопоставеноста между половете води до тяхното разделечение :) Колкото по-лесно става материалното благополучие толкова по отчуждени стават хората :)Тъжно,смешно или двете.
  • 79 Грую

    17 0 Отговор
    Такъв е животът лесно е да се запознаеш, но после става доста трудно да отпишеш някой от кръга на познатите си.
  • 80 Лилиту

    27 7 Отговор
    Да напиша и аз нещо по темата..... Изчетох много простотия и няколко качествени коментара.... Сега малко факти.... В Норвегия на 3 жени се пада 1 мъж, същото или подобно е положението в повечето страни. Така че скъпи мъже не се косене за стисливи кифли, дето да им се молите за 1 свиркам поне.... Ги и толкова на тия фригидни кучета. Аз до 23 години бях проститутка в Холандия, върнах се и сега имам супер готино и разкрепостено семейство имам и пари. За разлика от тия моралистки дето се правят на свестни а са още по големи боклуци....
  • 81 Пешо

    29 4 Отговор

    До коментар #63 от "Лошо":

    Бяхме щастливи и влюбени с жената много години.после се карахме разделяхме събирахме няколко пъти.при една от разделите разбрах че спи с друг.предложих и развод.до 1 седмица тя го направи официално.нищо че бяхме разделени съм я водил на почивки заедно с детето.тия дни разбрах че е имала дълга връзка със семеен,но богат човек.сега кисне във феисбук,и казва че искала да бъде самостоятелна.за мен тя вече е мъртва.
  • 82 Телец

    21 4 Отговор
    Мъжете са жени, а жените мъже. Има всичко за всеки, но всъщност нямаме нищо. Мъжът е поведение на мъж, а не пол. Истинска жената става до истински мъж. Вие нещастни хорица какво очаквате? Прочетете какво сте писали и ще разберете, че мястото ви е на боклука.
  • 83 Доктора

    19 3 Отговор
    При надница 63 евро на ден. Не е проблем да дадеш 20 евро за свирка. Нали...?!
  • 84 Кольо бързака с куцото магаре

    11 2 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    Заминавай, прав ти път. Ако трябва ме викни да те закарам до летището. Без пари.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Ххх

    20 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бат Мишо":

    Бат Мишо, жесток коментар си отперил, бе! Хахаха! Добре, че си оцелял в тоя маркет непрегазен. Тва толкоз години да се гледа човек, че накрая да го прегази няква 200кг ГМО свиня.... Наште тука - по-друга работа. Прости, материални и със самочувствие или рядко са умни егоистични кариеристки. Общото е, че и двата вида са със самочувствие до Бога, самодостатъчни и секс пускат на високосна година. Заедно заклеймяват даващите секс като коври и боклучави жени. Пък те са много убави и други кат тях няма. :)
  • 87 Патриот

    41 4 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    С голямо съжаление пиша това, но 90% от българките не стават за съпруги. Както се уверих онзи ден за пореден път мъжът е просто един боклук за нея, на който тя ще му роди дете и ще го третира като маймуна - щото закона я пази. Или е добра с него докато се роди детето/сложи халката, после вече си показва същността. Лицемерни и прости същества гледащи на мъжа като "човекът на чийто врат ще висне", "човекът-банкомат". Прости патки с големи амбиции.
  • 88 гого

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Евала
  • 89 Иван

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Артемид":

    500 коня ако може
  • 90 Случайно му хрумна

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Времената се промениха след 1972 тогава комунизма беше зрял чакаше се новата фаза на комунизма жените да бъдат общи женати прави свирки и се праска с началника с партийния и комсомолския секретар а вечер ти прави номера и чалъми не забравяйте човек прекарва по голямата част от живота си на раб.място такъв курварлък че ум ще ти зайде

    Коментиран от #100

  • 91 Евала

    18 2 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Евала, жените наистина не знаят какво искат на днешно време. Колко прекрасни, добри, внимателни, работливи мъже остават самотни заради това. А някои даже се разболяват заради жени. Абе болно общество и това си е! И жената и мъжът трябва да си знаят мястото. А, това за хапването и бодването-голяма истина.
  • 92 Shadow

    26 1 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    Нали сте наясно,че в момента в който се омъжите в чужбина, вече не сте българки, както и децата ви.Хайде със здраве, "хубава Яно".
  • 93 Питагор

    16 1 Отговор

    До коментар #57 от "trol":

    Жените са като мотористите по пътищата - карат бясно, нямат спирачки в паричкотърсенето дори и срещу секс, а после що другите не ги пазели и били криви? Че кой НОЕМАЛЕН мъж би искал просттутка и Коста за жена? Бабите им ходеха с 1 мъж, а сега за кеф и за пари женските са готови на всичко. Повечето са така.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Paramur

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Temida":

    Що така мислиш -аз ще ти кажа !Българкаките ги привличат простаци те, тези които изневеряват.За тях някой свестен мъж е скучен .Също егоизма е на такова ниво,че нямам думи.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Някой

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "999":

    Съгласен съм с написаното, но няма да е лошо да се научиш кога се употребява пълният член...
  • 98 То е според

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Какъвто мъжа, такова и отношението към него. А ти Гост Ганьо първо последни себе си и се научи на отношение към жена си.
  • 99 Семеен милионер

    11 7 Отговор
    Господа, братя, аз съм семеен, с един брак от 26 години. Не сте прави за българските, чудесни съпруги и майки са. Вашите майки какви са? Научете се. Искате с голо дупе риба да ловите, а жената има вътрешна аларма срещу неудачници, така е създадена от природата заради бъдещите поколения. Развийте интелекта си, а не пъпа си.

    Коментиран от #109

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 0000

    3 1 Отговор
    Е мислех да дам мнение ама тези сулеймани много ме разсмяха и стана койдунму кечи мемеси гьотверени😄😄😄😄
  • 103 Арон

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Ali":

    Това на педалски език ли е читаци недоклатени...
  • 104 ЛелеМале

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Охохохохо":

    Кои са тези османци бе пиле, от някаква държава Османия ли?Ти излизал ли си извън България?Турци виждал ли си....знаеш ли каква е разликата между турчин и кюрдите, които имаш за османци?
  • 105 Гаго

    4 1 Отговор
    Здравейте да кажа и аз по някоя дума за коментар. Българката стана алчна, защото е икономически в момента по изгодно. Мързеливи станаха и много глезен. Иначе, ед но време е имало патриархат и дисциплина. Мъжете са в шах и станаха много психически нестабилни и не са виновни, ни мъжете а системата на Боко

    Коментиран от #111

  • 106 Луд

    1 0 Отговор
    От край време си е ред създаден от бога и работещ.
    Някой реши да го промени.
    Берете му плодовете тогава.
    И да ще ни завземат и унищожат.....там нещата са все още работещи.
  • 107 Честен

    0 2 Отговор
    Освен, че сте неграмотни, на всичкото отгоре сте не възпитани и прости, то никоя жена няма да ви,, пусне,, от две ваши думи и ще избяга панически.
  • 108 Смотания старец

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Така си я научил дядовото я ела у дома да видиш няма жена няма снаха , дъщеря, внучка,АЗ КАКВОТО КАЖА ТО И ЗАТОВА ВСИЧКИ КАРАТ МЕРЦЕДЕСИ И ВСИЧКИ АЗ СЪМ ГИ КУПИЛ И КЪЩИ И АПАРТАМЕНТИ И КОЛИ ШОФЬОР ЧЕ СЪМ ДЯДОВОТО КАМИОНЧЕ КАРАМ ТИРЧЕ АМА КОИТО СЛУША ПОЛУЧАВА КОИ НЕ СЛУША СИ ЗАМИНАВА ама СГОВОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА учете се от СТАРИТЕ И НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕ А МЪЖЕ БЪДЕТЕ ИИИ (които слуша получава кои не слуша да се спасява АИДЕ ЧАО И УСПЕХ
  • 109 Смотания старец

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Семеен милионер":

    Виж коментар 108 и акъл не дават и аз съм 40 г с един брак ама съм бил винаги мъж НЕ ЛИГЛЬО И НИКОГА ТИРАНИН учете се деца жената е като тестото ОТ ТЕБ ЗАВИСИ КАК ЩЕ ГО ОМЕСИШ
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Смотания старец

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Гаго":

    Виж 108
  • 112 Смотания старец

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Ali":

    Готина Ен иии
  • 113 стоян

    0 0 Отговор
    хмур-и-сатира