16 Януари, 2019 10:36 2 471 7

За барманството като начин на живот (ВИДЕО)

  • бар-
  • академия-
  • курсове-
  • барман-
  • живот-
  • коктейли

Да си барман е много повече от това да правиш коктейли

За барманството като начин на живот (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Бар Академия България ви среща с професионалисти с дългогодишен опит в сферата на барманството и бар менажирането, за да ви предадат не само опита си, но най-вече страстта към професията.

Да ви покажат, че да си барман е много повече от това да правиш коктейли като Cuba Libre или Sex on the Beach.

Да ви вдъхновят ежедневно да откривате нови територии, вкусове, миксове и коктейли.

Да ви накарат да се почувствате като Христофор Колумб на коктейлите, точно както те се чувстват всеки ден, откривайки нови вариации и интерпретации на любимите си напитки.

Да си барман е професия с много предизвикателства пред себе си. Професия, за която се изискват умения и опит.

Курсовете на Бар Академия България имат една основна цел, а именно да ви подготвят за всички тях и да ви покажат забавната страна на това да бъдеш зад бара.

Защото както е добре известно, работим много, но се забавляваме още повече!

Независимо дали имате опит зад бар или пък точно обратното – нямате никакъв, но пък сте от хората, които винаги са си мечтали някой ден да имат свой собствен бар на брега на морето, Бар Академия България ви осигурява платформа за развитие и мрежа от контакти.

С нашите курсове за начинаещи и напреднали няма невъзможни коктейли.

Веднъж научите ли техниките за миксиране на основните съставки, всеки коктейл е пътешествие и най-вече отношение към по-добрата страна на живота.

Тогава ще разберете, че барманството не е това, което беше и че барманството е начин на живот.

В похода си из Бар Конвент Берлин екипът на Бар Академия България успя да заснеме видео с известен барман-състезател и неговия отговор на въпроса дали да си барман е временна и нискоквалифицирана професия. Завършен барман-състезател, Саймън има зад гърба си много награди в елитни състезания, които отразяват неговите умения и амбиция. Мелбърн, Осло, Будапеща, Еквадор, Мексико, Лондон, Марсилия... за него можем да кажем, че е гражданин на света. Такова е и неговото мото:
„Животът е пътуване, а не дестинация”.

Такъв е и начинът му на живот като барман – да се потапя дълбоко в културата на напитките в страните, които посещава. След като се учи и пътува из цяла Европа и
Австралия, той е водеща сила в колумбийските барове на бързо развиващия се пазар в Южна Америка.
Международно известен е под хаштага #Germanviking. Вижте видеото със Саймън:


#BarAcademyBulgaria
https://www.baracademy.bg/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добро утро

    9 1 Отговор
    Добре че са бармани, блогъри, спортисти, модели, музиканти, спекуланти, журналисти, икономисти, артисти, юристи, финансисти, каратисти .... аман значи от лекари, учители, инженери и агрономи :-)
  • 2 Мишето

    4 1 Отговор
    Това си е цяло изкуство,затова има и разни състезания ..,.!Ако прибавим към това изкуство,красота ,доброта ,култура и още нещо,се получава удоволствие. .!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.