Last news in Fakti

4 Април, 2012 11:17 5 258 0

Премиера на екшъна "Бойни кораби"

  • екшън-
  • премиера-
  • "бойни кораби"

На 20 април 2012 г. ще се състои премиерата на екшъна "Бойни кораби". Филмът е с участието на: Тейлър Кич, Бруклин Декър, Александър Скарсгард, Риана, Асано Таданобу, Лиъм Нийсън. Режисьор е  Питър Бърг.
Питър Бърг /"Ханкок"/ е продуцент и режисьор на "Бойни кораби", епически приключенски екшън. Борбата на планетата ни да оцелее от атаката на по-висша сила се разгръща в морето, в небето и на сушата.

Вдъхновен от класическата игра за морски бой на Hasbro, "Бойни кораби" е с участието на Тейлър Кич в ролята на Хопър, морски офицер, получил назначение на американския военен кораб "Джон Пол Джоунс"; Бруклин Декър в ролята на Сам, физиотерапевт и годеница на Хопър; Александър Скарсгард, в ролята на Стоун по-голям брат на Хопър и командир на военния кораб "Самсън"; Риана в ролята на лейтенант Рейкс, член от екипажа на Хопър и оръжеен специалист на борда на "Джон Пол Джоунс"; международната звезда Лиам Нийсън в ролята на шефа на Хопър и Стоун /и баща на Сам/, адмирал Шейн.

Бърг е режисьор на епическия приключенски екшън, а продуценти са Брайън Голднър и Бенет Шнейр от Hasbro /франчайзът на "Трансформърс"/, заедно със Скот Стюбър /"С жени на море"/, Сара Обри /"Кралството"/ и Дънкан Хендерсън /"Господар и командир"/.

Пролетта на 2012 година започва с най-голямата от всички битки: "Бойни кораби".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА