29 Януари, 2019 15:23 7 190 3

Предимства на парфюмните тестери

  • тестер-
  • предимство-
  • цена-
  • качество

Едно от преимуществата на тестера е цената

Предимства на парфюмните тестери - 1
Снимка: Shutterstock

Много хора споделят мнението за тестерите като продукт второ качество. Явно ги подвежда ниската им цена. Те не отдават значение на факта, че през последните години употребата им нарасна. Не са малко и потребителите, които ги предпочитат. Защо се случва това? Отговорът е лесен – заради безспорните им предимства.

Няма производител, който да рискува некачественият тестер да компрометира парфюма, който представя. Той знае, че е определящ фактор за тестване на аромата. Затова в него се правят немалко инвестиции с цел да се приеме безрезервно от първия път. За целта се влагат повече масла и екстракти. Поради тази причина понякога уханието му е по-наситено и по-дълготрайно от това на оригинала.

Преимущество на тестера е и цената. Не е тайна, че тя е доста изгодна и по джоба на всеки. Наистина парфюмната течност в него е по-малко, но не отстъпва по състав на прототипа. Възможно е тестерът да се изхаби по-бързо, но ще поставите на тоалетката си истински парфюм, а не менте.

Произвеждат се и тестери за продажба, които могат да се намерят в специализирани или онлайн магазини. Единствената съществена разлика между тях и представяния аромат е опаковката, която в повечето случаи е бяла или сива. Възможно е да са без капачка, а с картонен или пластмасов протектор около пулверизатора.Това обаче не бива да ви притеснява. Фактът, че се продават официално, означава, че са нови и неупотребявани. Предназначените за тестване са на щандовете редом с официално опакованите парфюми.

Ако парфюмът е за вас, то тестерът е идеалният избор. В случай, че го купувате за подарък, се спрете на оригиналния. Не бива да оставяте впечатление, че сте предпочели да спестите някой и друг лев.

Ако търсите оригинални парфюми тестери на ниска цена то разгледайте онлайн магазина на Testeri-BG и ще се убедите че това е място от което можете да го закупите.

Там ще може да намерите разнообразие от тестери на водещи марки и различни козметични продукти.Те са с гаранция за качество и на твърде приемливи цени. В сайта се поддържа богат асортимент и се правят регулярни промоции. Убедете се сами, като ни посещавате редовно!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Болната ми тема!

    7 0 Отговор
    Преди секса .. !Повечето скъпи парфюми,нямат тестери ...пръскат ми на лентичка или се доверявам на известна марка...!Като се напръскам ,винаги не го усещам,но околните го усещат ,това е достатъчно....!!!
  • 2 Ал Химик

    14 2 Отговор
    То затова е тестер за да не се продава а за тест само в такива държави като България може да се продава! И тива е мит че е по силен от оригинала. Това само Андрешко би го направил да е по силен Аромата! И ароматните води се делят на:Тоалетна вода, Парфюмна вода и Парфиюм! Някои производители предлагат един и същ аромат и от трите вида но не е задължително някой аромати ги има само под формата на Оде Тоалет или Оде parfium! И не се лъжете в България се предлагат Дубайските армоати които са оригинални но с по ниско качество което се отразява и на цената! Затова като ви донесат нещо от запад и го сравните с тукашния се усеща разликата
  • 3 Ал Бънди

    3 1 Отговор
    Браво на теб Химик Ал!