Last news in Fakti

31 Януари, 2019 16:13 15 101 21

Азис позлати майка си и лелите си

  • азис-
  • фолк певец-
  • лели-
  • майка-
  • жени в живота му-
  • ясновидки-
  • гадателки-
  • печелят

Трите ромски ясновидки се радват на изключителна популярност, откакто фолк певецът ги показа по телевизията

Азис позлати майка си и своите две лели. Трите жени станаха още по-известни и си докарват доста добри доходи, благодарение на славата и известността на певеца. Роднините му се радват на огромна популярност, откакто певецът ги показа в едно от своите телевизионни участия в началото на годината.

За трите жени в живота на певеца разказа предаването на Нова телевизия "Ничия земя", което гостува в дома на ромската фамилия за празника Василица, още известен като Банго Васил. Във фокуса на предаването не беше най-известният ром у нас, а трите жени, които са го отгледали и възпитали. Майката на Азис Гергана и нейните две сестри - лелите на фолк изпълнителя — Стефка и Малина, са ясновидки, наследили своите дарби от майка си — баба Станка.

Малко врачки могат да се похвалят с популярността и известността, на които се радват роднините на Азис. За разлика от повечето обаче, трите жени не са случайни, защото за тях се грижи известният фолк изпълнител. И трите са успели да натрупат малко съкровище, докарвайки си добри пари с гадаене и предсказания. Нито една от тях няма точен ценоразпис, а оставят всеки сам да реши колко може да им остави. Някои клиенти дават по 20, други по 50, а трети и по повече, като таван за приходите няма, а спечеленото едва ли попада в данъчните им декларации.

Всичко започва с бабата на Азис — Станка.

Желаещите да получат помощ от костинбродската ясновидка били толкова много, че в един момент жената започнала да изнемогва. Ето защо прехвърлила на дъщерите си отговорността да помагат на хората, когато са в беда и ги научила на всичко, което умее и знае, пише в. "България днес".

"Това са моите три магьосници. Три орисници. Помня сякаш беше вчера как палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, за да могат да говорят и шептят на техния таен език. Да опяват водата, в която гасят странни предмети. Така помагаха на страшно много хора", разказва Азис.

Майка му има дарбата да вижда в бъдещето, но и трите сестри могат да развалят магии, да баят срещу уроки и други подобни неща.

"Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, докато стигна до входната врата. И всички се връщат, за да им благодарят, носеха им кутии с шоколадови бонбони", връща се назад в спомените си певецът.

Той споделя, че майка му може и да не е била най-добрият родител, но е роден психолог и е успявала да се справи и преживее всичко лошо, което ѝ се е случило в живота.

"И в затвора е лежала, защото продавала дрехи от Югославия. Дядо ми е можел да ѝ помогне с връзки, но не пожелал, защото искал тя да забрави за баща ми. Не знаел обаче, че тя вече е била бременна с мен", разказва още изпълнителят.

По думите му, зад строгото лице на леля Малина се крие нежна душа. А другата му леля — Стефка е най-старша.

"Гледането не се учи, всичко е отвътре", казва леля Стефка, докато гледа на карти и помага на други хора да преодолеят мъките си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайСашо

    19 13 Отговор
    Евала на циганите!
  • 2 Гюнеш от Максуда

    22 4 Отговор
    Azis не работи с Европари,Държавни поръчки и КТБ.
  • 3 Баба Ванга

    31 11 Отговор
    Шарлатанки! И балъците се редят на опашка да си дадът 20 лв.
  • 4 Пепси Кола Иванов

    29 10 Отговор
    Ето такива новини повдигат българския ми дух.Гордея се с такива българи.БЪЛГАРИЯ има бъдеще
  • 5 Дядото

    12 11 Отговор
    Щом нямат определена тарифа,като някой други а каквото ти е на сърце, съм склонен да вярвам, че наистина знаят какво правят.
  • 6 Ганю Ганев

    15 4 Отговор
    Беше ми в десния крачол...

    Коментиран от #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Жоро

    14 4 Отговор
    навъртат се около бившия мавзолей и БНБ. Енергийни вампири. имах много неприятно преживяване с тях. Едната поиска пари да си купи вода. дадох ѝ 2 лв. Тя не била просякиня и искала и да ми гледа. Казах че не искам да знам нищо за бъдещето си... и трите ме обградиха... чувствах се виновен, ако не ги излушам, накрая това струвало 20лв?! не им ги дадох, но се чувствах страшно изтощен... Бе ужасно преживяване.. все едно бях прекарал грип... нямах никакви сили половин ден...

    Коментиран от #11

  • 11 аааа

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Жоро":

    Жорка, ами не свикна ли бе? Енергийни вампири ти вземали 20 лв!!!!! А за енергийните вампири български, какво ще кажеш!? 30 години те смучат, 30 години те използват, 30 години ти разказват играта, ама за тях даже и дума не казваш! Мисля че ти е малко, още и още може да се смучат, и ни вопъл ни стон срещу тях! Хак ти е ,мисля че ти е малко !Още може още и още, докато се сетиш че просто те гъбаркат! Ама като ти мисленето гледам ,май няма да е скоро скоро няма да се усетиш!

    Коментиран от #18

  • 12 Гзт

    15 1 Отговор
    Да бе гледачки глупости, кой им верва на тия. Само балами може да повярват на такива.Голяма лъжа са тея , ела ти кажем бъдещето , докато ти гледа друг ти пребърква джобовете.
  • 13 Проф.д-р Крум Къцаров ВМА- Хвалипръцко

    8 2 Отговор
    Аз съм дал клетва че всеки пациент ще бъде измамен от мен.благодарение на маята некомпетентност.Много
    Млад бързо издигнаха сина кото Доцент без никакъв опит.Всеки ден от 17ч.-до-21ч. приемам по 30 пациента който всеки заплаща по 100 лева,без касова бележка.всеки ден си правя по 3000л.джобни пари.Голям специалист съм.Не го интересува въобще за пациентите си.Направете си сами изводите.Амин.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ефтини сензации

    12 0 Отговор
    Цигански ценности,простолюдие
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Жоро

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "аааа":

    Ти откъде си запознат 30 години кой ме смуче, използва и тн? Знаеш ли на колко години съм, дали съм живял тези 30 години в Бг? Дори не си си написал името! Чудя се имаш ли въобще капацитет да разбереш колко кръчмарски е коментарът ти. Явно си имаш някаква болка, но е странен начинът ти да я споделиш- като атакуваш друг.
    И ако не си забелязал темата е за лелите на Азис- логично е коментарите да са свързани с тази тема. Аз съм имал реален контакт с тях и съм споделил мнението си, провокиран от ореола, който им дава статията.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 цар Крум

    2 0 Отговор
    боже разплаках се не можах да заспя да се канонизира азисчо а после и паметник в родния му град
  • 21 Никол

    0 0 Отговор
    Някои ходил ли е при тях и какви впечатления има