Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 11:55 8 757 11

13 неща, които един мъж никога не би признал на една жена

  • тайна-
  • признание-
  • признал-
  • жена-
  • мъж-
  • връзка-
  • брак-
  • съвет

Тайните на мъжете, които те се страхуват да излязат наяве

13 неща, които един мъж никога не би признал на една жена - 1
Снимка: Shutterstock

Ние жените си мислим, че мъжете са първосигнални и понякога дори изглежда действат без да се замислят особено. Но знаете ли, че мъжете също правят неща, които умело успяват да скрият от жените? Те всъщност са много добри в това да прикрият чувствата и мислите си и знаят кога да ги покажат. Ако това предизвика любопитството ви, от jenata.blitz.bg показват 13 примера за нещата, които един мъж не би признал на половинката си:

1. „Момичетата със самочувствие ме привличат повече“

Повечето мъже харесват самоуверени момичета, защото това тяхно качество разкрива силния им характер. Те винаги биха избрали тях пред такива, които нямат никакво самочувствие.

2. „Грижа ме е как изглеждаш“

Мъжете обожават жените, които се обличат добре и изглеждат привлекателно. Тук не става дума за модерна рокля, а за нещо, което е секси и елегантно, без да изглежда вулгарно.

3. „Нямам си идея какво да правя“

Един мъж никога няма да признае, че не знае какво да прави в дадена ситуация. Той дори би се наел със задача, с която не знае как да се справи и да страда, но не би казал, че има проблем.

4. „Ние не знаем как да отговаряме на вашите въпроси“

Наистина е трудно половинката ти да отговори честно на въпроса дали изглеждаш дебела в дадена дреха. Те мразят подобни въпроси, защото не знаят как жените биха реагирали на отговора, независимо какъв е. Повечето мъже избират да излъжат, отколкото да кажат, че приятелката им не изглежда добре в някоя рокля.

5. „Това не ми е по джоба“

Мъжете винаги се състезават и никога, наистина никога не биха казали на половинката си, че не могат да си позволят това, което тя иска.

6. „Ревнувам“

Никой представител на силния пол не би си признал ревността, когато види приятелката му да говори с момче, което флиртува с нея. Той може да е ядосан, но няма да го покаже.

7. „Приятелката/Сестра ти изглежда много интересна“

Ако си мислиш, че партньорът ти не оглежда други жени, то се самозалъгваш.

8. „Не прибързвай“

Само защото един мъж те е поканил на вечеря, не означава, че непременно ще се ожените. Преди нещата да станат сериозни, той би искал да те опознае, както и ти него.

9. „И ние имаме нужда от комплименти“

Както ние имаме нужда от комплименти, така и на мъжете им е приятно да ги чуват. Няма нищо лошо в това да похвалиш половинката си и да го мотивираш. Той също е нервен преди първа среща или преди важна задача или проект.

10. „Ние се наслаждаваме на почивката“

Мъжете също харесват отпускащи процедури и занимания. На тях им харесва да гледат сериали и да се изтегнат на дивана. Не го казват, защото всеки мисли, че ще го мислят или за твърде женствен, или за мързеливец.

11. „И мен това ме плаши“

Мислиш си, че само жените изпитват страх? Има мъже, които се страхуват от тъмното, от паяци и други неща. Те не го показват, защото все пак те са силният пол и не трябва да показват слабост.

12. „Никой не знае как се чувствам в момента“

Никой мъж няма да сподели на една жена през какво точно минава. Ако гледате романтичен филм и нещо го накара да се просълзи, ти няма дори да разбереш.

13. „Има си причина да си тръгна“

Ако те намира за интересна, то той няма да те напусне. Ако го направи, то това е решение, което той е обмислял дълго време преди да направи тази стъпка. Със сигурност мъжете имат нужда от същото количество любов и внимание, мили дами, макар и да не го признават.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 dynamo

    10 0 Отговор
    Куха чак вакуумна статия
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 МЪЖ НА МЯСТО

    12 0 Отговор
    Авторката с нейните глупави умозаключения никога няма да си намери никакъв мъж. Ама си личи, че изобщо, ама изобщо не познава мъжете. И като се има предвид, че не е нищо особено като жена трябва да е по-земна и реалистична, не с шантави претенции. Леле!.. Познавам мацки, дето хем са атрактивни, хем с тях си живееш блажено!..

    Коментиран от #7

  • 6 Истинският мъж

    6 7 Отговор
    Ухае на пор на газ на масло на скоростната кутия на алкохол и на цигарен дим и на бира и на тютюн и на изгоряла гума. Комбинирани в едно. Е това е истински мъж.
  • 7 Еха!

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "МЪЖ НА МЯСТО":

    Голяма рядкост са тея мацки, коит описваш. Но ги има. А таз ше си замине девствена.
  • 8 Мераков

    5 3 Отговор
    Събинка, не ги слушай тия простаци, хубаво пишеш, ако и така хубаво се еб.ш ще имаш много почитатели. Аз лично те намирам за много атрактивна и с удоволствие бих се запознал с теб, че курвето Венелина започна да ми омръзва.
  • 9 Ай сиктир

    3 1 Отговор
    Ей ся от тия 13 точки ми е ясно що има незадоволени, истерични, депресирани, гневни и прочее мъжемразки! Ми то т'ва мъже ли са ве!!!.... Странна и противна хибридна смесица между пе*ал, оли**френ, мегаломан, кръшкач, стиснат, мамино синче и какво ли още не! Не и завиждам на мадамата, която се е сдобила с таквоз същество!
  • 10 Пълни

    3 0 Отговор
    Глупости !

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.