Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 18:19 22 619 17

Стара рецепта, която унищожава всяка болест!

  • рецепта-
  • здраве-
  • стара рецепта-
  • имунитет-
  • ползи-
  • боровинки-
  • хвойна

Става въпрос за специална отвара от боровинки и хвойна

Стара рецепта, която унищожава всяка болест! - 1
Снимка: shutterstock

Тази рецепта датира от седемнадесети век и е умело крита от обществеността, тъй като представлява голяма заплаха за фармацевтичната индустрия. Запишете я сега, защото постоянно следите ѝ се губят.

Става въпрос за специална отвара от боровинки и хвойна. Тя може да омекоти кожата и дори да предотврати рака. Освен това укрепва имунитета. А причината е, боровинките имат повече антиоксиданти, отколкото всички други пресни плодове или зеленчуци, тествани досега.

Това голямо влияние идва от пигмента, който е отговорен за тъмния им цвят. Те са още чудесни за зрението и за здравето на сърцето. Те намаляват кръвната захар, грижат се за дебелото черво, подобряват паметта, почистват червата и помагат при запек.

Чаша пресни боровинки съдържат около четири грама фибри.

От друга страна, плодът на хвойната има необичаен вкус и се използва най-вече като подправка в европейската и индийската кухня.

Тези плодове в Древна Гърция са били използвани като лекарство и техните ползи за здравето са били добре познати. Един от най-полезните съставки в хвойната е 4-терпентин, който помага за намаляване на нивото на урината, подобрява храносмилателната система и намалява риска от вируси.

Продукти:

½ килограм пресни боровинки (може и замразени)
½ килограм плодове от хвойна
1 литър червено домашно вино
½ литър домашна ракия
3 супени лъжици мед
3 супени лъжици захар

Приготвяне:

Добре измити боровинките и плодовете от хвойна се поставят в голям буркан, накиснат се за 48 часа. След това добавете ракията, медът и захарта, като разбъркате добре и оставете сместа да престои седем дни, преди да стане готова за употреба.

Четири лъжици се консумират сутрин и вечер. При всяка консумация се вземат няколко зърна от плодове, дъвчат се и се поглъщат. Консумира се в продължение на три дни, след което се спира за два дни. Процедурата се повтаря, докато се изчерпи цялата доза. Ако е необходимо, можете да приготвите друга доза, ако симптомите не изчезнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    16 6 Отговор
    Най добре във вид на ракия или вино ама колко килограма боровинки (трънки) трябва да набера...?!
    То да бяха праскови ябълки или круши друга работа.
    С една дума няма да стане, отказвам се!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфа Ромео

    20 5 Отговор
    Боровинки, бъз, сода за пиене, хиляда лекарства срещу рак се появиха в интернет и някви анонимни болни които се кълнат че са се излекували. Заговор имало да крият лекарства за да печелят милиарди, само богаташите лекували, ами Стив Джобс що не го излекуваха?
  • 5 Алфа Ромео

    11 3 Отговор
    Нали била вредна захарта, що има захар в тази чудодейна рецепта?
  • 6 кучето шаро

    18 1 Отговор
    Червеното вино , кво го правим ! ? Пием докато чакаме старата рецепта да стане .... Поне да беше повече литраж .
  • 7 proba

    5 2 Отговор
    Да пази Бог,първо да кажем....!Ама за рак ,едва ли....!?
  • 8 ОНГЪЛ

    4 6 Отговор
    Изчетах коментарите и бях поразен. Колко много са изпростяли хората.
  • 9 ГОСТ

    3 1 Отговор
    ПОМАГАТ ПРИ РАЗТРОЙСТВО ,АМА ЩОМ СА КАЗАЛИ КОНСУМИРАЙТЕ И ПРИ ЗАПЕК😆😆😆
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 q2z

    3 0 Отговор
    17в.,захар!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    КАТО БЯХ В ТАЙГАТА В КОМИ СЪМ ЯЛ МНОГО БОРОВИНКИ
  • 15 Jack Bauer

    2 0 Отговор
    Аз ще пробвам само с 3-та и 4-та съставки, мисля че ще помогнат ;-)

    Коментиран от #16

  • 16 гост 46

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Jack Bauer":

    Много си прав. Аз вече ги пробвах 3 и 4 съставка. Много помагат.
  • 17 Явер

    0 0 Отговор
    В какво се накисват първо? А после слагаме ракията...