Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 11:20 6 267 4

Стефан Данаилов призна какво измъчва душата му

  • стефан данаилов-
  • актьор-
  • мъка-
  • терзания-
  • съпруга-
  • мария

Големият актьор не спира да сънува починалата си съпруга.

Стефан Данаилов призна какво измъчва душата му - 1
Снимка Архив БГНЕС

Стефан Данаилов само изглежда много устойчив и силен психически, но в действителност е чувствителна душа, запечатала хиляди вълнения и спомени през годините. Най-ценните му спомени си остават тези, в които участва и съпругата му Мария, която продължава да присъства в живота му и до днес — чрез сънищата, въпреки че си отиде от този свят преди пет години.

Наскоро актьорът, който вече гледа да прекарва повече време у дома, признал пред свои верен приятел, че не спира да сънува съпругата си. И усещането му след това е такова, сякаш тя е наоколо. Именно това му помагало да се държи.

„Още сънувам Мария. Още мисля за нея. Нищо не съм променял у нас, защото бяхме щастливи. Тя ми даде всичко, от което има нужда един мъж. Държеше ме изправен и ме мотивираше. Беше скромна и не искаше много. Именно затова винаги се връщах при нея, дори след като съм се влюбвал и в други жени”, призна преди време големият актьор, който винаги е подчертавал, че Мария е най-силната и последната му любов.

„Никога повече няма да се влюбвам. Нямам и нужда от това”, категоричен е актьорът.

През цялото време докато са съпрузи, Мария е била финансовият министър и главен архитект в семейството. Дамата се славеше с изключителния си вкус към антични предмети и старовремски луксозни мебели. Затова и жилището им прилича на Лувъра.

„Мария беше с мен винаги. Особено, когато бях болен и трябваше да се пазя от всяка зараза, защото без имунна система не може. Тогава стоях вкъщи с нея — дори и да не сме си говорили, поне знаех, че другарчето ми е с мен. Тя преживяваше моята болест и когато се обадиха от Париж, че изследванията ми са добри, тя покани гости и тогава рухна. До тогава се държеше, за да ми дава сили”, спомни си актьорът и при гостуването си в „Търси се” по bTV.

Любопитни спомени сподели преди време и неговият състудент — актьорът Марин Янев:

„Ламбо беше първа година студент, когато се ожени за нея. Първоначално се нанесоха в малко апартаментче около „Плиска”. За да се издържа, Стефан вземаше надомна работа. Вечер ходех да помагам — стържехме с пили метални ключодържатели, а Мария вареше горнооряховски боб… Голяма любов бяха.”


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    На болния мъж жена му умря. Бог да я прости.
  • 2 случаен

    4 0 Отговор
    Той нямаше ли дете, родено докато се превъзнася по любовта на живота си. Дете, което цял живот му пречеше, почти се отрече от него, поради незаинтересованост от негова страна синът му тръгна по лош и странен път. Друго дете той няма. Това е единственото, съсипано от стремежа му да се прави на много влюбен във въпросната Мария, лека й пръст. Може ли да не ни занимавате с душевните стрдания на дъртия Вертер? Защото в живота има неща, които се казват НЕПРОСТИМ ГРЯХ. Няма по-голям от този да се отречеш от детето си, да унизиш майка му и да се превъзнасяш тъпо!
  • 3 vasik atanasova

    3 1 Отговор
    МЕСТЯ ГО
  • 4 Иво

    3 0 Отговор
    Стефчо, вие сте на всеки километър , не бой се - един ще падне, друг ВЕДНАГА ще го замени! Празно няма да има ....!