11 Февруари, 2019 13:14 14 595 65

Селянче ли е Мегз?

  • мегз-
  • миглена каканашева-
  • видеа-
  • социална мрежа-
  • любовна история-
  • измама-
  • носталгия

Дизайнерката се разчувства и пусна стари кадри с любимия

Миглена Каканашева пусна много странни видеа в социалната мрежа. На тях дизайнерката е с изгората си Румен Рончев, а имайки предвид, че той още е в ареста, то значи брюнетката са я налегнали спомени.

Явно от чувство на носталгия Мегз показа кадри, на които двамата са в асансьор. Тя прави видео и го пита дали харесва жилетката ѝ и защо "не ѝ е наготвил“. Той пък я гали, мачка по лицето, целува я и я нарича "селянче“. След малко боричкане двамата напускат асансьора и следва въпросът от нейна страна "Тук ли живееш?“, с което се слага и край на серията от сторита, пише "ШОУ".

След това обаче, се появи и снимка, на която риалити героинята от "Черешката на тортата“, "Къртицата“ и "ВИП Брадър“ е написала "Още малко остана“.

По всичко личи, че брюнетката е обзета от носталгични чувства за изгората си, особено след като двамата се скараха, а той все още е в ареста. Съдът постанови мярка задържане под стража спрямо бизнесмена Румен Рончев, който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозен джип "Мерцедес“, собственост на лизингова компания, които са престъпления по чл. 206 ал. 3 вр. ал. 1 вр. чл. 20 ал. 2 вр. ал. 1 от НК и по чл. 194 ал. 1 от НК. Окръжният съд намери, че и за двете деяния, вменени на обвиняемия, законът предвижда наказание лишаване от свобода.

По делото са налице достатъчно доказателства, от които да се направи извод, че обвиняемият е съпричастен към вменените му деяния. Според съда не е налице опасност обвиняемият да се укрие, но е налице реална опасност от извършване на престъпление с оглед високата степен на обществена опасност на деянията. Естествено гледането на делото не мина без драма, особено след появата на Мегз, която колабира пред погледите на десетки. Минути по-късно пред камерите тя заяви: "За всичко останало, не знам дали знаете, но тези неща се случват пред нотариус. Няма нищо незаконно.

Във връзка с цялата помия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че преди месеци, когато фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше. Сега, когато фирмата е стабилна и съм тук, за да уверя всички хора, с които работим — всички служители, клиенти и контрагенти, че фирмата е стабилна и не е била в по-добро състояние, е несправедливо хора, които толкова дълго ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра и да се пишат за щастливо семейство“. Дизайнерката многократно обещаваше да проговори по казуса, но уви, до момента не сме видели никакви обяснения от нейна страна.

Преди около 2 месеца мъжът ми ме покани да управлявам бизнеса му заедно с него. Някой друг път ще ви разказвам колко трудно решение беше това. Сега искам просто да уточня, че от около 8-9 месеца живея интензивно с проблемите на транспортния бизнес в България. А от 2 месеца отделям почти цялото си време там. Днес за пръв път ще говоря за проблемите на този бранш с вас. Днес имаше важна среща между представители на транспортния бизнес и правителството. Обсъждаше се “пакетът Макрон”. На срещата се коментираше и че за съжаление българският гражданин не е запознат с глобалността на проблема спрямо икономиката ни и че се третира само като частна болка на нас превозвачите. Затова днес ще използвам огромната си популярност,за да ви запозная с последиците. Транспортът е третият най-голям отрасъл в икономиката ни и в него без да броим паралелните бизнеси като горива, застраховки, консумативи,авточасти... работят над 450 хил. души. Ако “пакетът Макрон” бъде приет транспортът в България отива на гибел. Европа ще обере шофьорите ни, което е огромно увеличаване на броя на напусналите страната ни хора. А икономиката ни ще претърпи огромни загуби. Знаете ли какво е това? Удар срещу СВОБОДНИЯ ПАЗАР, което уж е основата на ЕС. Когато огромните чужди вериги влязоха в България и съсипаха малките Български магазини, ние ги приехме. Когато бизнесите ни изнемогваха от конкуренцията с тях -ние ги приехме, защото уж това са правилата на ЕС. А днес когато ние сме конкурентно способни, какво искат да направят те? Искат да ни вземат шофьорите и да ни избутат? Това не трябва да бъде допуснато, защото освен огромен удар по икономиката ни ще бъде и само началото на още по-голямо изродяване на идеята на ЕС. Ами ако утре Европа реши да посегне на всеки друг отрасъл, в който сме конкурентоспособни? Какво ще стане тогава? Това е ЛИЦЕМЕРИЕ, опаковано с кадифени приказки за правата на човека. Ако търсим правата на човека защо същото не важи и за техните шофьори? И защо им е да прибират и камионите? Европа, която толкова много защитава ЕКОЛОГИЯТА и онзи ден прие закон за забрана на всякакви пластмасови изделия,днес иска да разхожда хиляди ПРАЗНИ камиони и да трови въздуха ни!?ФЕЙСБУК продължение

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on Jan 4, 2019 at 10:17am PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    117 2 Отговор
    Може и да е селянче, но пък прекара тариката и му прибра бизнеса.

    Коментиран от #25, #30

  • 2 Вай бе

    62 0 Отговор
    Бяло саламурено сирене.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 месара

    121 1 Отговор
    не е селянче, а си е селска пръчка!!!
  • 5 Какалашева

    58 1 Отговор
    Отрезала му плешивото теме на снимката,а отзад в огледалото се вижда чара му 😀

    Коментиран от #55

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Не е!

    60 2 Отговор
    Циганка е
  • 10 ss23

    52 2 Отговор
    Поредната селска тарикатка и к...а каква да е. ,,Ама аз не съм такава''
    като не си такава кажи как изкарваш парите за бизнеса и луксозният начин на живот. в България за жалост е много лесно да станеш известен.
  • 11 гост

    22 0 Отговор
    Да.
  • 12 Шансу Имамов

    21 10 Отговор
    Тая ако ми падне и ще я скъсам.

    Коментиран от #14

  • 13 Tervel bitcoin

    24 0 Отговор
    Е поред вас каква е
  • 14 Арка

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "Шансу Имамов":

    Скъсай!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Дългия

    31 1 Отговор
    Селянче, циганче,няма значение, здраво го на чука на голямата майна....

    Коментиран от #33

  • 19 Вай бе

    29 1 Отговор
    Да беше махнала и черния сутиен и червената прашка.
  • 20 Алфа Ромео

    16 4 Отговор
    Вдига самолетите на четвъртата снимка....
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хайл

    19 1 Отговор
    Тва МЕГЪЗ ли беше?
  • 23 Бих

    21 1 Отговор
    Я евнал без кондом даже иначе си е диво селянче отсекъде 🙄
  • 24 Крали Марко

    20 1 Отговор
    И така: 1- подставена силиконова кукла на конци с посредствено IQ ./ цитира дословно изопачените клишета по "пак. Макрон"/ 2- като представител на работещите - наистина работещите в транспорта : ШОФЬОР -а не превозвач/обирач/, диспонент, диспечер, логистик, гинеколог, политолог, филолог и т. н. ЩЕ И КАЖА ДА СЕ ВЪРНЕ БЕЗ ЛУБРИКАНТ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е ИЗЛЯЗЛА И ДА НЕ СЕ КЪПЕ !!! По проф. класификатор : "шофьор тежтотоварно мпс над 12 т 580 лв. заплата по тр. договор. Всичко останало като мес. заплата са УСТНИ договорки и обещания ! В повечето случаи се спазват НО каква пенсия и болнични взимаме ?! Каква сигурност имаме ? Не сме ли "крепостни" шофьори ? Всички глупаци с камионите "протестираха" в Брюксел насила СРЕЩУ ПО ДОБРИ УСЛОВИ НА РАБОТА И ЗАПЛАЩАНЕ ! Типичен за ганьо робски абсурд. Ако мин. заплата в бранша ПО ТР. ДОГОВОР е поне 1500 лв тези които владеем разговорно или по-добре 1,2 езика няма да се прехвърляме в зап. европейски фирми. Защо не направиха анкета с нас работещите вече в немски или френски фирми? или с "крепостни " но все още мислещи шофьори? Не, не им изнася на печалбарите . Че ще им намалее ЛАПАНИЦАТА и от там % за гроб/герб/ !? трябва да вият на умрели. Не подбивате ли транспортния сектор на зап. фирми с авторитет? Не ни ли наричат нас бг. шофьори мазохисти и глупаво племе ?! Благодяря за вниманието! Не и вярвайте - ЖАЛКАА Е ! Апропо : МИМЕ РАЗКАРАЙ ОТ СНИМКАТА СИ ТЕЗИ ОЧИЛА!! НЕ КРИИ ХУБАВИ ОЧИ !
  • 25 ГосТ

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Миризлив пор":

    Всички селянчета са тарикати,кой от кой По
  • 26 Вай бе

    10 1 Отговор
    Памук памук !
  • 27 локомотива

    16 1 Отговор
    за селянче не знам,ама иначе си е чист ром.
  • 28 777999

    28 1 Отговор
    Определено хората от малките градове са по-плитко скроени и дребнави...не са се сблъсквали с динамичния живот и еднообразната среда ги е погълнала ,дори да имат заложби...но има и много запазили се!
    Това ми аргументира следващото изречение.
    - Селянин не е местожителсто ,а състояние на душата!

    Коментиран от #47

  • 29 уйчо

    6 0 Отговор
    от калтинец
  • 30 Сиси

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Миризлив пор":

    Той си остана тарикат. Инсценираха всичко уж му откраднали бизнеса и ако го признаят за виновен, няма да има какво да му вземат. Той прехвърли всичко, но не на човек от семейството така, че...

    Коментиран от #37

  • 31 Добро е

    7 2 Отговор
    Момичето и не е манго със самочувствие...!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ако не ме следиш...!

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Дългия":

    Прецакания си ти....!Бъди сигурен...!

    Коментиран от #57

  • 34 Вай бе

    9 0 Отговор
    Днес само тази снимка ще гледам!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Супермен

    2 7 Отговор
    Еййй голям завист..

    Коментиран от #40

  • 37 Миризлив пор

    12 0 Отговор

    До коментар #30 от "Сиси":

    Ако беше тарикат нямаше да направи тази простотия с джипката, а и да беше я направил нямаше да го хванат. Друг е въпроса дали въобще е знаел къде е джипката и какво се случва с нея или както казват хората "леко накиснат".
  • 38 Lancaster

    17 0 Отговор
    Кой ти плю в устата ма ,Филипов или бат Петко? Всички едно и също...Алчни превозвачи! Ще се връщате ако трябва и всеки уикенд,и реално ще си осигурявате шофъорите на 2500евро.Срам ме е като ги гледам на ферибота за Чевитавекия гръцките и италиански шофъори бръснати къпани не може да ги познаеш турист ли е какъв е а на нашите им личи и миришат от 100км ама не че си го искат ама той човека 1 месец живее в камиона и харчи негови пари за ядене и спане в кабината.Аи сиктир!Само с тези мерки ще стане БГ шофъора професионалист ,сега е роб!
  • 39 Дългият

    10 1 Отговор
    Не е селянче,а е селска пръчка...
  • 40 Що?

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Супермен":

    Ти не завиждаш ли...?Начи,първо ако не си завистлив ,няма да клеветиш съдеда за твоя собствена изгода и съжаление....!!!!Егоист никога няма да го разбере това....но има винаги има едно Но,за твари никога не завиждам,поне аз....!
  • 41 Mesarq

    13 1 Отговор
    Вече си е дърта разпоретина, няма 2 мнения по въпроса. Те мъстиите си личат от далече...
  • 42 като гостите

    12 2 Отговор
    ... и 2 селянчета да е , важо е дупето да й е влажно .... :D
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Да и го

    13 2 Отговор
    И с тая устичка как ще го олигави
  • 45 gost

    6 0 Отговор
    Яко селянче
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Крали Марко

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "777999":

    ПРАВИЛНО!!!
  • 48 Калашников

    11 0 Отговор
    Най-лошо е селянин да стъпи на асфалт и да се научи да пие кафе!!!
  • 49 Бачо

    5 4 Отговор
    става за секс
  • 50 хитлер

    11 0 Отговор
    Цигане миризливо е. И как фъфли постояно и трябва преводач.Май има и психични отклонения. Не знам защо ни занимавате с този примат. Грозна и тъпа сиганка.
  • 51 Вече е полунощ

    2 0 Отговор
    Венито още я няма.
  • 52 SAN ANTONIO

    2 0 Отговор
    Директо в кутийката парата .
  • 53 Пръскам го

    2 0 Отговор
    На снимката.
  • 54 vasik atanasova

    4 2 Отговор
    и то голямо при това селянче !!
    подържаващо ким кардашиян
  • 55 vasik atanasova

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Какалашева":

    ха ха ха
    чара му е в портфейла
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Дългия

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Ако не ме следиш...!":

    И не разбрах как точно съм прецакан?
  • 58 КАРТИНКАТА

    2 0 Отговор
    миг--лена кака - на - шева отврат
  • 59 Шукааар

    5 0 Отговор
    И селянче и сиганче,брат ми.
  • 60 typak

    3 0 Отговор
    умопомрачителна статия.... как е възможно да пълните мрежата с такива същества
  • 61 Луд

    4 0 Отговор
    Не, не е. Подчовек е.
  • 62 гражданин

    0 0 Отговор
    няма значение кой е откъде дали е циганка или селянка, важно е само дали е щастлив човек, а тая с толкова злоба в нея сигурно се изяжда вътрешно
  • 63 Спортиста

    2 0 Отговор
    Не знам защо толкова много пишат за тази най-обикновена само кокали и кожа . Явно тя си плаща да пишат за нея все едно е няква супер красавица .
  • 64 АзСъм

    2 0 Отговор
    тежка гнус
  • 65 гощо

    0 0 Отговор
    Селски устрем му се вика на нейното! Никой нИ мооо мЪ върна на сИело!