Last news in Fakti

10 Април, 2012 13:31 1 321 0

Децата на Бекъм си правят група

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • синове

Дейвид Бекъм и жена му Виктория са се отдали на сериозен размисъл дали децата им да не създават музикална формация, пише таблоидът „Сън“. Бруклин свири на китара и си пада по парчето на Бийтълс “Неre Comes The Sun”, а Ромео борави с барабаните. Третият им син – Круз пък е запален по балета и е доста добър танцьор, признава Виктория.

Въпреки че тримата синове на Бекъм не се боят от микрофона, те са изправени пред сериозния проблем да си намерят вокалист.

Може би невръстна Харпър Севън след време ще поеме щафетата от майка си, нашумяла с участието си в момичешката банда „Спайс Гълрс“.

„Пош Спайс“, която мина и през модния бранш, смята за най-удачно бъдещата група да се нарича „Бекъмите“ (The Beckhams). Тя призната, че групата не би била лишена от стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА