11 Април, 2012 09:19 1 040 0

33-годишен моторист в кома след ПТП край Петрич

  • пирогов-
  • моторист-
  • кома
33-годишен моторист в кома след ПТП край Петрич - 1
Снимка: БГНЕС

33-годишен мотоциклетист е в кома, а съпругата му с тежки травми след пътнотранспортно произшествие с мотор край Петрич, потвърдиха от „Пирогов“.

Пътният инцидент стана към 19.30 часа снощи на пътя Петрич - Сандански. Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост 33-годишният мотоциклетист губи управление над машина и тя излиза от пътя.

Вследствие на това водачът е с политравма и кома. Към 20.00 часа снощи той е транспортиран за "Пирогов".

Настанен е в централна реанимация с открито счупване на лява подбедрица, кръв в корема, 9 счупени ребра, друстранен хемо-пневмоторакс, контузия на мозъка.

Същият е с опасност за живота и на командно дишане. 30-годишната съпруга на водача е с контузии на гръден кош и глава, настанена е в петричката болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА