20 Февруари, 2019 12:52 2 916 8

Ясни са още две звезди за „Капките”! Шоуто ще е пълно!

  • като две капки вода-
  • милко калайджиев-
  • стефан илчев-
  • шоу-
  • преобразяване-
  • участници

Милко Калайджиев и Стефан Илчев с нова визия за старта на шоуто на 25 февруари

Колкото по-близо е началото на емблематичното шоу за преобразяване „Като две капки вода”, толкова повече звездни участници от новия сезон стават ясни. Поредните две колоритни попълнения в състава на участниците са Милко Калайджиев и Стефан Илчев.

Новината беше съобщена от главния сценарист на шоуто – Влади Априлов, който разкри пред Гала в "На Кафе" най-интересното около подготовката на участниците, седмица преди големия старт.

„Да поддържаш едно шоу за седма поредна година и то да става по-добро е рядко явление. От години не сме събирали такъв отбор – участници със свой стил, които са истински състезатели“, разказа той.

Той разкри и нещо доста интересно, свързано с Калайджиев. В този сезон на шоуто ще видим изпълнителя по-съвсем различен начин, защото той ще се сбогува с „мустака на републиката”, за да влезе в автентичните образи.

„През последните години Милко се свързва с хитове от попфолка, но в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко”, обясни Априлов.

По традиция продукцията кани и един млад изпълнител, който да изненада както публиката, така и себе си — Стефан Илчев, който стана популярен с автентичните вокални имитации на Лили Иванова и дуети с български звезди, ще опита своя талант в 13 преобразявания в шоуто.

Вече са известни имената на голяма част от звездите, които ще забавляват зрителите през този сезон на „Като две капки вода”. Ето ги и тях: Дичо

Деси Добрева

Петя Буюклиева

Папи Ханс

Тита

Мария Илиева


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    5 4 Отговор
    Естествено! Личи си колко много живото-поддъжащи системи са необходими за това шоу. Давате го за милион и кусур път. Това шоу беше в клинична смърт още от вторият път. Платихме велики пари да гледаме тази тъпа цифрова дето ни я наложихте. Измислете нещо, само отбивате номера.
  • 2 Гошо

    7 2 Отговор
    Тъкмо го премествах...
  • 3 Кольо

    3 2 Отговор
    ЗАКЪСАЛИ ПСЕВДО АКТЬОРИ И ПЕВАЧКИ ЗА ЛЕВ , НА ТОВА ПРЕДАВАНЕ ТАКА ПО МУ ПОДХОЖДА ДА СЕ КАЗВА !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анонимен

    2 1 Отговор
    Поредните малоумни изблици на Рачков , подплатени с нелепи имитации. Дано последвате Биг Брадър!
  • 6 гост

    1 2 Отговор
    Супер шоу , единственото което е гледаемо.Смешките на Рачков са върха.
  • 7 Браво

    2 0 Отговор
    Най-интересното шоу което гледам с удоволствие. Актьорите са невероятно забавни. А вие простаци русофилистици си го местете ако искате отзад.
  • 8 Бай

    2 0 Отговор
    Тия къде нямат грам участие сега трупат слава и известност ,смешници жалки !!!Спрете медината пропаганда на арменеца много са жалки имитатори на хамереканците