Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 11:04 61 206 58

Кривошиева призна: Убих сина си в 6-ия месец, за да...

  • ирен кривошиева-
  • тайна-
  • аборт-
  • стефан данаилов-
  • актриса

Заплетената историята от живота на актрисата е обвързана с един от най-бележитите ни актьори

6 брака, 5 развода, извънбрачен син и няколко аборта са белязали живота на скандалната актриса Ирен Кривошиева. Звездата на "Хотел "Централ", която на върха на кариерата си в края на 80-те емигрира в Америка, е убила неродения си син, в края на шестия месец от бременността, заради Стефан Данаилов. По това време Ирен е била омъжена за третия си съпруг Йордан Марков.

Шокиращото признание, което хвърли в потрес не само заклетите ѝ почитатели, но и зложелателите ѝ, Ирен направи в биографичната си книга "Моят грях". В нея, една от най-търсените между 1983 и 1990 г. актриси, която за 7 години се снима в 15 филма, изповяда най-голямата си тайна — че е убила неродения си син от съпруга си Владимир, за да роди дете на Ламбо. Ситуацията била още по-заплетена, тъй като по това време по документи актрисата все още се водела жена на третия си мъж Йордан Марков. Стефан Данаилов пък бил щастливо женен за голямата си любов Мария, с която, въпреки изневерите си, остана до последния ѝ миг.

Бившият секссимвол на родното кино призна, че цели 24 години е чакала Майор Деянов да признае публично за сина си Владимир. През 1985 г. Ирен и Ламбо се срещнали на снимачната площадка на филма "Поема" в Малко Търново. Екипът бил настанен в луксозен хотел, а стаята на Ирен била в съседство с тази на Ламбо. По това време актьорът бил на 43 години, а бременната в шестия месец от мъж №3 Кривошиева — на 30.

"Взех решение да абортирам, за да му родя син. Имах близък гинеколог. Обясних му съвсем просто какво искам. С риск за живота си махнах бебето, момче, след снимките на "Поема". На Владко казах, че съм вдигнала 50-килограмова торба с цимент при ремонта на банята и съм пометнала. Той и до днес вярва, че това е причината. А аз исках да родя дете на Стефан! Да родя сина си! Два пъти забременявах от Владко, и двата пъти махах плода — втория, вече в Америка, момиче. Винаги си представях, че детето от него ще е ниско, набито, с къс врат, елементарно, но и симпатично. Когато по-късно реших да родя от петия си мъж Тони, бях на 40 години и шансът да имам здраво дете бе едно на хиляда. Лекарите ме увериха, че при евентуална следваща бременност всичко ще е наред, но повече не забременях. Дали пък Господ не ме наказа за това, което направих на Йордан и на Владко — за лъжите ми?!", шокира с изповедта си Кривошиева.

Преди да забременее от Ламбо, Ирен ходела в малка църква на столичния бул. "България", за да се моли да има дете от него. Заради многобройните си аборти, актрисата се притеснявала, че няма да успее да зачене. "Молех се и желанието ми се сбъдна — забременях! Стефан не знаеше. Казах му чак тогава, когато бях сигурна. Изпадна в шок и се залюля от едната крайност в другата: "Махай го! Трябва да го махнеш!" Единият ден е категоричен: "Трябва още утре да махнеш това дете!" На другия ден — силно разколебан: "Пътувам си с колата и си мисля как ли се чувстват бащите!" Така влязох в шестия месец, сетне в седмия и осмия месец, а той не престана да скача от полюс до полюс. Но през цялото време се грижеше за мен, носеше ми плодове от Гърция (беше времето на зловещия Чернобил). Родих сина си през 1986 г. Преждевременно!", разказва актрисата.

Лекарите се опитали да задържат бебето, защото му било твърде рано да се роди, но не успели. На 27 юли Ирен родила Владимир. Недоносеният син на Ламбо живял 45 дни в кувьоз. На изписването я посрещнали съпруг №4 Владимир и родителите ѝ. Сестрата на Ирен отишла да потърси Данаилов, но той се криел от нея. Накрая го причакала пред дома му. Ламбо видял сина си едва когато станал на 2 месеца. Редовно ходел да вижда малкия Владко в къщата на Кривошиеви в Банкя, но винаги дегизиран с очила и шапка.

"Докато един ден ме изпрати с детето при жена си — да я умилостивя. Тя го погледна и каза, че с тези дълги мигли прилича на нея. Прекарахме час-два и тя си играеше с него, като постоянно говореше за великия си съпруг, чиито снимки бяха навсякъде. По-късно, когато детето поотрасна, баща му започна да го усеща като свой син. Винаги съм държала Владето да знае кой е неговият баща. От бебе му говорех колко прекрасен татко има. Всяка Коледа купувах подарък, който старателно опаковах с надпис "от татко Стефан". Едва 18-годишен за първи път Владето остана насаме с баща си, който го взе за три дни на разходка в Плевен и оттогава синът ни започна да го възприема като нещо реално", спомня си актрисата.

Голяма роля Данаилов да признае сина си и да му даде името и фамилията си, изиграла майката на съпруг №5 на Ирен. Кривошиева не пришпорвала Ламбо да узакони бащинството си. Актрисата и 14-годишният Владко вече живеели в Америка, а Добринка — майката на мъжа ѝ Тони, настоявала актьорът да признае сина си. За развод на Ламбо и жена му и дума не можело да става, макар че Кривошиева си мечтаела да свие семейно гнездо с актьора. Стефан Данаилов познавал всичките съпрузи на Ирен.

Още преди да влезе във ВИТИЗ, Ирен е силно влюбчива. Само за 15 години — между 1982 и 1997 г., успяла да се омъжи цели 5 пъти. За първи път палавата актриса се венчала едва на 19 години. Кривошиева била кандидат-студентка за ВИТИЗ, когато съдбата я срещнала Раймондо Варсано — музикант, който свирел в култовия по времето на соца ресторант на столичния Ловен парк. По онова време била срамежлива девойка, държана изкъсо от майка си — маститата адвокатка Лилия Кривошиева. Само два месеца след запознанството им, една вечер Раймондо нахлул през балконската врата в дома на Ирен и казал на баща ѝ, че иска ръката на дъщеря му. Първият брак на Ирен продължил малко повече от 3 години. Актрисата не можела да преодолее болезнената ревност на своя съпруг и го зарязала.

Втората ѝ сватба била с небезизвестния днес театрален режисьор Борис Панкин. Той е внук на Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП и втори човек след Тодор Живков. Вуйчо на Панкин пък е Иля Велчев. Той снимал Ирен в главната роля на Нели във филма си "Ако те има", нейният дебют в киното. Борис Панкин, който по това време учел режисура в класа на проф. Гриша Островски, бил негов асистент и така се загаджили с Кривошиева на снимачната площадка. Борис дълго ухажвал актрисата, а когато ѝ предложил да се оженят, тя му отговорила: "Добре, ще се оженим! Но ще видиш, че това, което е сега между нас, няма да издържи дълго". Вдигнали пищна сватба в Японския хотел. Бракът им издържал само 7 месеца и 8 дни.

През 1985 г. Ирен Кривошиева вдигнала сватба със социолога Йордан Марков, син на дипломати. Той бил интелигентен мъж, живял дълго във Франция, където завършил и висшето си образование. Ирен и Йордан се разделили бързо след сватбата им.

За брак №4 в своя живот Ирен признава, че е бил по принуда. Преди да тръгне за Америка, от евангелистката църква, където ходела, ѝ заявили, че не може да замине неомъжена. И тя набързо минала под венчило с Владо Бобчев, организатор в Киноцентъра. Запознали се, докато снимали сериала "В името на народа". Бракът ѝ бързо се разпаднал и през 1997 г. се омъжила за петия си съпруг Тони Драганов. Венчали се в църква в Банкя. През юни 2014 г. Кривошиева изненада артгилдията, сключвайки шести брак с оператора на Елена Йончева, Николай Николов. Въпреки огромното желание, опитите им да се сдобият със собствен наследник удариха на камък, пише клюкарският сайт Hot Arena.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хасан

    132 14 Отговор
    Измет
  • 3 Радо

    77 4 Отговор
    Ухо и зъб да боли...и другото кво беше, че го забравих - лоша рабута!!!
  • 4 мдааааа

    121 5 Отговор
    дълга и тъпа статия, за некаква "много известна" дето се женила 5-6 пъти, ама искала дете от серго. местя, както казва един колега тук!

    Коментиран от #40

  • 5 Човек

    112 7 Отговор
    С една дума шафрантия,напразно изживян живот от нея,напразно изживян и от "ВЕЛИКИЯ" артист ламбо.Сега да сърба супата която си надробила сана.
  • 6 мислещ

    78 12 Отговор
    Всички "звезди" са дегенерати - голяма част са сатанисти, изнасилвачи, педофили, в най-добрия случай са просто извратеняци с много болен мозък.

    Коментиран от #8

  • 7 Циник

    83 4 Отговор
    Щях да кажа че е долна к*ва ако не беше актриса.

    Коментиран от #11

  • 8 Алфа Вълкът

    22 3 Отговор

    До коментар #6 от "мислещ":

    Ти си фо написал вместо мен...
  • 9 Радо

    63 25 Отговор
    Голям лайф са си го живели по времето на социализЪма повечето от хората на изкуФството, докато народа е опъвал хомота за мизерни пари по заводите....оная с чалмата е потрошила маса народна пара за т.нар. искуфство.

    Коментиран от #10, #58

  • 10 Алфа Вълкът

    51 16 Отговор

    До коментар #9 от "Радо":

    А бе, при бай Тошово, абортите не са ли били забранени?
  • 11 Гост2

    61 4 Отговор

    До коментар #7 от "Циник":

    И а ли разлика? актрисите са най големите боклуци.
  • 12 вуйчо Ваньо

    86 26 Отговор
    През соца мого неща са били забранени, само на разврата се е гледало като на нещо нормално, затова много от съдбите на така наречения хай лайф са сходни с тази на кривошиева. И Ламбо и тя се гордеят с тези неща, а би трябвало да се срамуват. Когато си задавате въпроса къде изчезна морала на българина не е лошо да потърсите причините в ония мракобесни времена.

    Коментиран от #50

  • 13 7777

    119 6 Отговор
    От пет брака е отгледала само едно дете и то не е съвсем нормално. Боклук е много меко определение за този миндил.
  • 14 Чепов

    61 5 Отговор
    Холивудските мъстии-трева да пасът(( Дано поне в Америка да си е намерила кой да и запълни бездънната....
  • 15 селянин

    101 7 Отговор
    И е забравила да спомене, че 16-годишна ражда момиченце, дадено за осиновяване. Осиновителите са бездетно семейство от село Недялско, тогава община Войника Ямболско - 1973 година. Колко яд е създала на майка си този парцал?

    Коментиран от #42

  • 16 Debar

    71 9 Отговор
    Аз мислех че само ромите са способни на изруд шини но се оказва че малко ромки могат да постъпят като тоя урод
  • 17 Зрител

    67 2 Отговор
    Тази е продължила ролята си от "Хотел централна" и в живота !
  • 18 ДАААА

    73 14 Отговор
    И КОЙ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА НЯМАЛО РАЗВРАТ И ОБРАТНИ ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Реалист

    83 2 Отговор
    Стефчо !!! Значи ,докато нашите деца ядяха салата от големи марули от пазара,защото ни КАЗВАХТЕ ,че няма никаква авария с радиация и чужбина за нас означаваше българо-сръбският събор на Калотина , по същото това време ти си носил пресни плодове за твоето дете от Гърция ?!!

    Коментиран от #44

  • 21 Архив

    37 6 Отговор
    И защо ни разказва греховете си? Нали е християнка и като такава ги е изповядала пред Бог? …

    Коментиран от #57

  • 22 Сиска

    37 7 Отговор
    Какво и държите сметка, има Кой да й я поиска?
  • 23 Светлана Пеева Тодорова - Варна

    9 17 Отговор
    Е какво като тази актриса е извършила това и други неща .
    То аз като знам какви лошотии
    съм правила на когото трябва
    Та Кривошиева ли ???
  • 24 Обективен

    57 5 Отговор
    Знаете ли кое е по-лошо от мастия.............Дърта мастия.
  • 25 Иво

    46 2 Отговор
    Това си е чисто убийство
  • 26 Иванов

    49 11 Отговор
    Когато Слави Трифонов направи партия , ще привлече ей такива ,,ИНТЕЛИГЕНТИ,, - цветът на държавата.
  • 27 Гост11111

    60 3 Отговор
    Изиграла е Психодиспансер, но наяве. Ако всичко това е вярно имаме осъзнато убийство и как не се залюби с някой обикновен човек, а не син на дипломат, на член на БКП и т.н.
  • 28 Мария от27 към26

    31 5 Отговор
    Това не е за вярване тази Българга ли е.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Светлана Пеева Тодорова - Варна

    8 13 Отговор
    Е за някаква Кривошиева ще ми говорят .
    Да и тя е майсторка - -
    Но да се учи от мен - -
    Как аз разкатавам фамилията на ЧОВЕКа до мен - -
    А как се подмазвам и натягам на тези към които , ако приложа моите гадни номера Веднага ще ми дадат Червен картон .
  • 31 ОБИКНОВЕНА

    29 17 Отговор
    АБЕ ЛАМБО НАЛИ СИ СОЦИАЛИСТ.НА ТОВА ЛИ ВИ УЧИ ВАШАТА ПАРТИЯ.РАЗВРАТ НИ БЕЗДАРНИЦИ. КОЛКО ХОРА ВЪЗДИША ПО ВАС.ЖАЛКО.ЗАТОВА СЕГА ЖИВЕЙТЕ В САМОТА И ЗАБРАВА.ЩЕ СЕ МОЛИ ТЕ ПО БЪРЗО ДА УМРЕТЕ.
  • 32 леле

    75 11 Отговор
    Тази изключително грозна и налудничава изповед ме хвърля в ужас! Каква жена, какъв човек трябва да си, че да убиеш детето на законния си съпруг, за да се сдобиеш с друго дете от човек, който през по-голяма част от младостта си бягаше от това бащинство, наскоро се разбра и с една дума крайно ГРОЗНА история! Толкова грозна, че ми се иска да не е истина! Тази жена е луда! Жалко, беше ми симпатична. Поне има излъчване на добър човек, а не на чудовище, каквото излезе че е! А за изкуфелия напълно вече Данаилов няма кой знае какво да кажа. Да е бил кой знае какъв актьор, не е. Добре че изигра някакви роли на тъпи героични комунисти, пя някаква песен, че ги родило червеното знаме. Как е възможно тази жена да се изложи така?! Поне да беше замълчала!!!
  • 33 vasik atanasova

    45 9 Отговор
    напълно е луда
    и сина и е луд
    но всичко е съдба в този живот
    на 6 месеца бебето има вече кокали и мърда
    и абортите са скъпи и незаконни
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 възмездието

    43 7 Отговор
    тая Правошиева била голем миндил недоклатен, опазил ме бог от такъв боклук, не че и Ламбо е самата интелигенция, даже по скоро прост и ограничен със заучени фрази във всяко изречение и алкохолик на младини, но само факта да си легнеш с тая пача ясно говори колко струва един човек.
  • 36 Адолфо Хит

    36 7 Отговор
    И курвите бяха забранени по комунизма но те се маскираха като женени жени
  • 37 НАБЛЮДАТЕЛ

    32 1 Отговор
    Грозна работа, но ни ние трябва да я съдим!
    Това са много и тежки грехове.
    Дано Господ и прости!
  • 38 читател

    24 8 Отговор
    Ламбо може да е пример от соца,не се е развел.А сега се огледайте,какъв разврат се шири сред управляващите ви демократи.Най нахално ги захвърлят като парцали.Някои много да не се връщат назад,не са били родени,достатъчно примери има сега.

    Коментиран от #46

  • 39 Зайко Байко многознайко

    37 3 Отговор
    Тази жена е психически болна ! На тези хора в Германия им казват, Tausend Sassa, всичко искат да направят, създават лъжливо впечатление у околните , че са много способни, но накрая създават едно голямо нищо. Тогава включват, самосъжаление, изпадат в депресии и търсят признателност и помощ от другите! С две думи завършени егоисти!😰
  • 40 Й,з

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "мдааааа":

    И аз
  • 41 Добре де

    43 0 Отговор
    Да махне бебе в 6 месец си е направо откачено. Защото можело да е с къс врат, набито и глуповато.Учудвам се на тия нейни мисли!Със завързани очи ли беше, когато спа с бащата?Не видя ли физическите му данни?Естествено, че детето може да прилича на него!А после аборт, за да роди от красавец! По-откачено нещо не бях чувала.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мон Санто

    17 0 Отговор
    Плевели.
  • 44 Мислиш ли,

    19 0 Отговор

    До коментар #20 от "Реалист":

    че плодовете от Гърция са били с по-малко радиация? По-скоро е мъкнал цитрусови, които са били дефицитни.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Skroutz К

    25 7 Отговор

    До коментар #38 от "читател":

    Какъв пример е "майор Деянов" Боклук на боклуците лигав алкохолик, страхува ха се от него защото беше Партиен секретар. Раздаване роли само на тези който го лижеха. Пращаше млади"обещавашти" актриси на партийни другари, само тези който го слушаха станаха и Заслужили артисти. Дебелия от ВилиБец само от него очакваше"пресно агнешко" всеки ден. Мастията Крившиева наистина се изкриви от свирки по коридорите на Власта.
  • 47 Ванче

    11 1 Отговор
    Ми такива дето ги обичат,законните половинки търсят чуждото,дето се подиграва с тях и на това му викат любов
  • 48 АНОНИМЕН

    10 1 Отговор
    ЛЕЛЕ,КАКВА ИЗМЕТ! ТО БИВА РАЗВРАТ АМА ТОЛКОЗ НЕ. СТЕФАНЕ НЕ СИ ДАВАЙ НАСЛЕДСТВОТО!
  • 49 Селянин

    14 2 Отговор
    Майко мила! Разврат до пълно разкапване! А ни лъжеха, че социализма е най-хуманния! Ужас! Значи докато ние, селяните работехме здраво за общ успех, тези изроди са вършели СОДОМИИ и СЕКСУАЛНИ ВАКХАНАЛИИ! Другарю Живков, как допуснахте такова падение сред елита? Това ли беше недоносчето? Ама, това е отвратително! Изроди, фаворизирани от Дявола!
  • 50 Айде бе

    18 2 Отговор

    До коментар #12 от "вуйчо Ваньо":

    Не знам какъв си вуйчо, ама ми приличаш на някакъв келеш, който си въобразява, че много знае, понеже е прочел някоя и друга жълта статийка. Ясно, че не си живял през соц-а, защото иначе щеше да знаеш, че ТОГАВА В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖВА ИМАШЕ НЯКАКЪВ МОРАЛ. То боклуци винаги и във всяка държава е имало, но те тогава бяха изключения, а сега изключение са почтените и ерудирани (ако знаеш какво е това) хора. А що се отнася до самата Криво- не знам каква си - тази отдавна е доказала, освен всичко останало, че има някакъв проблем с акъла. Ти слушал ли си я някога на живо какви ги плещи? Лошото е, че момчето като че ли нещо е наследило от нея - дано не съм прав...
  • 51 Мунчо с барабаните

    2 8 Отговор
    Абе номер 5-защо реши, че знаеш кой живот е правилен. Някой да не те е оторизирал за господ. Напразно бил изживян-всезнайко, така е искала, така е живяла. И аз така си живеех на младини! Кой си ти, че да казваш как трябвало. Айде у лево, несретник завистлив!
  • 52 ИВАН

    9 2 Отговор
    Тюууу, по соца какви развратни са били, добре че дойде демокрацията, та да се навъди целомъдрен и трудолюбив народ :)
  • 53 Мая

    19 2 Отговор
    Не Кривошиева, а е Правоматкова! И Аня бившата на Сашо Диков и тя "голямата актриса" и тя много плач и сополи! Добре че беше Данаилов да ги сложи в киното! Тогавашните актриси са днешните Фолк певици, гнусни проститутки. За пари и Слава-всичко и сега!
  • 54 ОТ ЧИСТОТА

    9 1 Отговор
    "... 6 брака, 5 развода, извънбрачен син и няколко аборта са белязали живота на скандалната актриса Ирен Кривошиева..."
    Повече какво да говори. Ако ще и още пет книги да издаде не я прави успешен ЧОВЕК.
    БОГ ДА ПРОСТИ ЛАМБО!!!!!!!
  • 55 Току що

    10 2 Отговор
    пред мен падна голяма част от ореола на Стефан Данаилов.
    Иначе, знам, че е курварин, а пък Кровопутева си е най-долнопробна мастия. Ама за нея както и да е, но Ламбо си е просто мъж, макар и кбил красив - мъж, което означава, че ореолът му до голяма степен се дължи не на самия него, а на ролите му, както и на всеки артист впрочем.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Тони

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Архив":

    По делата ще ги познаете!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.