Last news in Fakti

25 Февруари, 2019 14:26 9 225 11

Наталия Симеонова направи изненадващо признание

  • наталия симеонова-
  • любов-
  • денис ризов-
  • семейство

Някогашната тв водеща започнала да качва килограми заради антидепресантите, които пиела след раздялата с Денис Ризов

Легендарната водеща на "Море от любов" и "Предай нататък" Наталия Симеонова и бившият ѝ съпруг Денис Ризов не делят един покрив от десетилетие. Някогашната фея на любовта обаче, не губи надежда, че дори и на преклонна възраст, двамата отново ще станат семейство.

49-годишната блондинка направи изненадващо признание навръх празника на влюбените Свети Валентин. Тя заяви, че Денис е мъжът на живота ѝ и през ум не ѝ минава да мине повторно под венчило с друг.

"Не мога да си представя да се омъжа отново. В известен смисъл съм старомодна, макар че семейството, което имам, далеч не е традиционно. Аз и Денис сме женени от 1999 г. и онзи ден станаха 20 години от брака ни. Не живеем под един покрив, но не сме разведени. Продължаваме да сме женени. И в известен смисъл това е мъжът на живота ми. Това е бащата на детето ми и аз съм приела духовното присъствие на Денис в живота ми за цял живот, независимо от това как се е развила физически връзката ни в тези години. В негово лице съм открила своята половинка, своята сродна душа и той продължава да е моят партньор. Слава Богу, през годините, през които сме разделени с Денис до мен винаги е имало мъж, който ме обича, който ме боготвори и който ме харесва такава, каквато съм", призна Наталия.

Тя определя раздялата си с бившия фронтмен на група "Ахат", тв продуцент и бизнесмен Денис Ризов, като най-тежкия момент в живота й. След като музикантът се изнася от просторната им къща в Панчарево, Наталия спряла да се храни и започнала да посещава психотерапевт. Била в силна депресия, която продължила година и половина. Тогава и започва рязко да пълнее.

Още по време на брака им просторното имение в лъскавия затворен комплекс "Маунтин вю вилидж" в Панчарево, където живеели, било записано на името на Наталия. Зарязаната водеща започнала да пие антидепресанти и така хормоните ѝ се объркали, а това довело до рязко покачване на теглото. Борбата с килограмите се оказа кауза пердута за Наталия, която в началото на кариерата си тежеше едва 50 кила. С напредването на възрастта, покрай битката с любовната депресия, тя става все по-огромна и подпухнала и вече гони 100 кг. Сега няма никакво намерение да се подлага на мъчителни диети — свикнала е с фигурата си и казва, че е щастлива жена, пише в. "Уикенд".

През ноември миналата година Денис официално обяви, че двамата с Наталия са се развели. Също като бившата си половинка, Ризов не допускал мисълта, че някога може отново да се задоми, тъй като живеел прекалено динамично и не искал да има повече деца.

"Независимо от това дали любовта е споделена, дали е гореща и пламенна, дали е вдъхновяваща и окриляваща или напротив — е потискаща и умозрителна, несподелена и нещастна, катастрофирала, самото чувство любов заслужава да бъде празнувано. Независимо колко сме щастливи в любовта, фактът, че я изпитваме, е много вълнуващ", философства Наталия.

Въпреки че отдавна не са семейство, двамата с Денис запазили топли приятелски отношения. Преди 2 години бившата фея на любовта последва Ризов в Тампа, Флорида, където имат огромно имение. С нея замина и дъщеря им Виктория. 20-годишната красавица бе приета да учи връзки с обществеността в местен колеж. Миналото лято обаче майка и дъщеря се върнаха обратно в родината си, а Виктория стана студентка по психология в Софийския университет. Една от главните причини Вики да зареже живота зад океана била любовта ѝ към българското ѝ гадже Божко Маринов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 матейко

    15 6 Отговор
    Тая дебелана да се вземе в ръце иначе ще стои на сухо докато е жива
  • 2 Бяла Жига

    6 1 Отговор
    Каква мацка беше в Рококо... Тогавашните пубери точихме на нея. Наистина изглежда много зле. Дениз е пичага, живее повече в САЩ и дълбоко се съмнявам, че пак ще дойде при дебеланката.
  • 3 Чекир

    4 1 Отговор
    Тая що чек.и е отнесла
  • 4 Guðmundsson

    10 2 Отговор
    Никога не е била нещо кой знай какво просто сега е много зле.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Една

    11 1 Отговор
    Върховно самоунижение е да вярваш още в някой, който те е е зарязал, че даже и да му се обясняваш. Изключителна глупост и ниска самооценка от страна на Наталия.
  • 7 Ujtaa pa

    5 1 Отговор
    Е няма антидепресанти с 14 годишен ефект, има плюсксне и руски женски гени
  • 8 Bubbles

    9 0 Отговор
    Е то тя е като къща, мъжа й може да живее в нея.
  • 9 С малко килца отгоре

    3 3 Отговор
    Виждал съм костенурки когато любят и се чува тракане ,а не по добре е закрълена жената и пухкава.
  • 10 Бай

    7 1 Отговор
    местим ли го ?
  • 11 Мдаа

    3 0 Отговор
    Всички жени на 50-60 поемат по този път. Днешните чалга звезди да имат едно на ум!